Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor?um - Ankaraspor(2-3)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kürsat ve erdinç kara kara düsündürüyo beni.[img]smileys/smiley18.gif[/img]tita ve jabayi dur dururken penalti yapmasalar iyi olur.maçi kesin alicaz çaresi yok.ama biraz kuskularim var [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• aliriz bu maci sora inönüde jimnastik kulubunu dagitiris

FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

fener maçindaki gibi oynarsak ankaranin bize karsi yapabilecegi hiç bir sey yok.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

ankaraya simdiden geçmis olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
        BMN Tsira TRABZON

Yorum

MERHABA SEVGILI TRABZONSPORLU ARKADASLAR NIHAYET ÜYELIGIM YENI AKTIVE EDILDI VE SIZLERLE BIRLIKTE OLMA SANSINI YAKALADIM DIGER SITELERDE AKTIF HALDE OLUP BU SITEDE GÖRÜSLERIMI YAZAMAMAK BENIM IÇIN BIR EKSIKLIKTI NIHAYET BUNUDA BASARMIS BULUNMAKTAYIM. ANKARA SPOR MAÇI IÇIN GÖRÜSÜM BU MAÇI MUTLAKA VE MUTLAKA ALACAGIMIZ YÖNÜNDE BÜTÜN TRABZONSPOR CAMIASINA SIMDIDEN BASARILAR DILIYORUM.

Yorum

maçta tribunlerin dolacagina inaniyorum... ayrica fb maçinda gösterilen inanç ve gayret her maçta tekrarlanirsa trabzonspor son iki yildaki gücünden daha iyi olacaktir..
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

takim güvenini kazandi bu macta ankarasporda defansta ramazanda cezaligecen hafta oynadigimiz akilli oyunu oynayalim maci aliriz[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Takim formda,Ankara formsuz,geçen seneden yarim kalan hesabimiz var.

Samet Aybaba olsa korkardim ama Riza Çalimbayyeni daha,rahat aliriz gibi.

Yorum

Trabzondaki arkadaslar, öncelikle her zamanki gibi stadi doldurun. Allahin izniyle ankarayi rahat geçeriz. fener maçindaki kadronun aynisiyla oynariz heralde. Lee eger fener maçindaki gibi oynarsa valla sasirtir beni. bu yastan sonra kendini gelistiriyor. aferim ona...
                  OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

artik korkarak gitmeyecegiz maçlara..her maç bizim parolasiyla inletecegiz stadi..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak berati tarafından gönderildi

MERHABA SEVGILI TRABZONSPORLU ARKADASLAR NIHAYET ÜYELIGIM YENI AKTIVE EDILDI VE SIZLERLE BIRLIKTE OLMA SANSINI YAKALADIM DIGER SITELERDE AKTIF HALDE OLUP BU SITEDE GÖRÜSLERIMI YAZAMAMAK BENIM IÇIN BIR EKSIKLIKTI NIHAYET BUNUDA BASARMIS BULUNMAKTAYIM. ANKARA SPOR MAÇI IÇIN GÖRÜSÜM BU MAÇI MUTLAKA VE MUTLAKA ALACAGIMIZ YÖNÜNDE BÜTÜN TRABZONSPOR CAMIASINA SIMDIDEN BASARILAR DILIYORUM.
                      HAYIRLI OLSUN SIFTAH YAPMISSIN HOS GELDIN
                      fenerbahçe dünya pisliğidir..
                      her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

BIZDE SZMEK NE ISE ONLARDA DA WEDERSON OYMUS DEMEK SAKATLANDIKTAN SONRA ISLERI HIÇ IYI GITMEDI.

YINEDE KARABALTA OYNAMAMALI .1-0 OLSUN BIZIM OLSUN..
                        fenerbahçe dünya pisliğidir..
                        her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

Bu maç bizim..

3-1
                          ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

yine liyim 3,1 yencegizzzzzzzzz
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

bence gol bile yemiyecegiz...

insallah düsündügüm gibi olur icime doguyor ama jun ve symek gol atar fatih baba zaten atacak saymaya gerek yok[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              TRABZONSPORLU OLUNMAZ! TRABZONSPORLU DOGULUR!

Yorum

$unlari bi yenelim, acaip rahatliycam...

BB Ankara = FB

*
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X