Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor?um - Ankaraspor(2-3)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi

İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildi
    keske hami mandirali'ya da fatih kadar sahip çiksaydik.fatihten 10 kat daha trabzonspor'lu idi.maç kaybedildiginde evinin isiklarini söndürüp otururdu evinde.simdikilerin tuzu kuru bir kere gol krali ol ondan sonra kralda sensin ,sultanda sensin, kaptanda sensin.istedigin kadar laubalilik yapabilirsin.çünkü sen vazgeçilmezsin.fatih'e önerim ne oldum demesin ne olacagim desin ve altay,gaziantep yillarini hatirlasin.futbol kimsenin gözünün yasina bakmaz.

neden gülüyon adam yalanmi söylüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    BMN KOCAELİ

Yorum

gerçkten bu konu artik kapansin ya
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

abi biz harbiden dagilmisiz....... su maçi da berabere bile bitiremedik yaa helal olsun....[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Besiktas macina cok ümitliydim ama bu mactan sonra fark yemeyelim yeter diyorum
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Çünkü ileri cikamiyoruz Yattara alininca.Takimin tamami birden defansa yöneliyor.
            Efsane

Yorum

Ankara maçi tamamen fiyasko insallah besiktasi yeneriz
              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Senin büyük topçu dedigin Hakan Sükür milli takimda hangi takimlara gol atmis objektif (!) bakisinla bizi de aydinlatirsin.Brezilya'ya mi gol atti,Fransa'ya mi gol atti...?

Ya da ligde kaç tane FB maçini çevirmis???

Ya anlamiyorsun ya da anlamak istemiyorsun,Fatih gibi bir tane daha adamimiz olsaydi o zaman ne olurdu?.Tabii burada takim sadece onlari yenmek için sahaya çikmiyor,Hakemleri de medyayi da yenmek için oynuyorlar!.

Ha bu arada D.Kiev deplasmanindaki maça objektif (!) olarak bakarsan Fatih'in o maçin asil kahramani oldugunu da görürsün...

Saygilar...

olay ne bilmiyorum, sanirim fatih&hakan hangisi daha uzaga iser meselesi. neyse ikiside farkli still oyuncular. ona karismam ama. sen hakan süküre kötü futbolcu ise yaramaz dersen orda dur kardes adamin su anda kötü olmasi geçmiste de kötü oldugu izlenimi yaratmis zihninde bu adam 36 yasina girdi bu sene, artik bitti bu sene ama geçen sene bu adam o yasina ragmen 18 gol atti, geçmisten bahsedelim? yanilmiyorsam 3ü üst üste olmak üzere 4 kere gol krali olmus 38 36 30 gol atarak, avrupada gs formasiyla az mi sevindirdi bizi? leedse,mallorcaya,bolognaya attigi goller, milli takimla bizi euro96 ya götüren gollerin sahibi? euro 2000de çeyrek finali getiren goller, inter formasiyla her milan maçinda attigi ilginç goller? yaziktir hakan süküre kötü futbolcu demek, bak bu benim bildiklerim ve ben Trabzonsporluyum birde git gs liye sor bakalim neler anlaticak sana. ayrica fatih&hakan ikileminede bir not ekleyim ; hakan 26-27 yasinda parlamadi 20 yasinda parladi ve zirveye oynamaya basladi, fatih ne yapti trabzondan kovuldu sakatlik felan derken 26 yasinda parlamaya basladi, durun bakalim fatihin önünde daha 7 yil var bakalim fatih 34-35 yasinda atacak mi 18 gol? neyse böyle gereksiz konulari tartismayin, hakana kötü futbolcuydu diyen bir adamin futbolla alakasi olamaz herhalde.

Yorum

İlk olarak selcjK tarafından gönderildi

olay ne bilmiyorum, sanirim fatih&hakan hangisi daha uzaga iser meselesi. neyse ikiside farkli still oyuncular. ona karismam ama. sen hakan süküre kötü futbolcu ise yaramaz dersen orda dur kardes adamin su anda kötü olmasi geçmiste de kötü oldugu izlenimi yaratmis zihninde bu adam 36 yasina girdi bu sene, artik bitti bu sene ama geçen sene bu adam o yasina ragmen 18 gol atti, geçmisten bahsedelim? yanilmiyorsam 3ü üst üste olmak üzere 4 kere gol krali olmus 38 36 30 gol atarak, avrupada gs formasiyla az mi sevindirdi bizi? leedse,mallorcaya,bolognaya attigi goller, milli takimla bizi euro96 ya götüren gollerin sahibi? euro 2000de çeyrek finali getiren goller, inter formasiyla her milan maçinda attigi ilginç goller? yaziktir hakan süküre kötü futbolcu demek, bak bu benim bildiklerim ve ben Trabzonsporluyum birde git gs liye sor bakalim neler anlaticak sana. ayrica fatih&hakan ikileminede bir not ekleyim ; hakan 26-27 yasinda parlamadi 20 yasinda parladi ve zirveye oynamaya basladi, fatih ne yapti trabzondan kovuldu sakatlik felan derken 26 yasinda parlamaya basladi, durun bakalim fatihin önünde daha 7 yil var bakalim fatih 34-35 yasinda atacak mi 18 gol? neyse böyle gereksiz konulari tartismayin, hakana kötü futbolcuydu diyen bir adamin futbolla alakasi olamaz herhalde.

Bunlar Senin Görüslerin... Bende Tam Tersini Söylüyorum... hakana iyi futbolcuydu diyen bir adamin futbolla alakasi olamaz herhalde...

Yorum

İlk olarak Schoulzen'TS tarafından gönderildi
                    Çünkü ileri cikamiyoruz Yattara alininca.Takimin tamami birden defansa yöneliyor.

yattarasiz symeksiz oynatiyordu bu takimi ziya dogan nasil oluyordu zerre bilmiyorum, farki yaratan sadece kaleci jefferson mu?

Yorum

Yattara maclarda dunyanin deparini atiyor hic goruyormusunuz bunu? adam robot degilki 90 dakika depar atsin..adam isini yapiyor yoruluyor dogal olarak cikartiliyor vahid hoca ne yapsin yedekte adam gibi topcumuz yoksa???!!!
                      İnsan ol evlat!

Yorum

Hakan Sükür gelmis gecmis en iyi Türk Futbolculardan biridir.
                        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                          Kraldan daha Çok Kralcisiniz.Size Hakan Sükür'le Birlikte Mutluluklar Dilerim...

Yorum

• kapatalim su basligi artik konu degismis[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi

dogruya dogru...
                              Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
                                İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Senin büyük topçu dedigin Hakan Sükür milli takimda hangi takimlara gol atmis objektif (!) bakisinla bizi de aydinlatirsin.Brezilya'ya mi gol atti,Fransa'ya mi gol atti...?

Ya da ligde kaç tane FB maçini çevirmis???

Ya anlamiyorsun ya da anlamak istemiyorsun,Fatih gibi bir tane daha adamimiz olsaydi o zaman ne olurdu?.Tabii burada takim sadece onlari yenmek için sahaya çikmiyor,Hakemleri de medyayi da yenmek için oynuyorlar!.

Ha bu arada D.Kiev deplasmanindaki maça objektif (!) olarak bakarsan Fatih'in o maçin asil kahramani oldugunu da görürsün...

Saygilar...

Ya mesajlari nasil okuyorsunuz siz?.Kim ''Hakan bes para etmez'' dedi.Ben mi?.Ha ben demissem elestir ama söylemedigim bisey hakkinda da beni elestiremezsin bu böyle biline!.Konuyu anlayamamissin arkadas.Burda üyelerden biri ''Fatih küçük takimlara gol atiyor'' dedi.Ben de ''Hakan kimlere gol atti?'' diye sordum ama hala cevabini almis degilim!.''Milli takimda sadece küçük takimlara gol atiyor'' denildi Fatih için.Ben de ''Hakan kime gol atti,Moldova'ya,Azerbaycan'a... Daha bunun gibi bir çok takima'' Hakan ''Brezilya'ya mi,Fransa'ya mi gol atti '' ben bunun cevabini istiyorum.Cevabi olan varsa söylesin yoksa sussun lütfen!!!
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Çalışıyor...
                                X