Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor?um - Ankaraspor(2-3)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Arkadaslar artik su olumsuz havayi dagitalim ANKARA da hiç bir sey yok. bir javalari var onuda tutmaya gerek yok hoca bence önlme alir. ve unutmayin AVNIAKERDE oynuyoruz ve taraftar bu maça bu haftanin etkisi ile gidecek yani ortam hem güzel ham daha baska olacak. eger bu takim EZIK FB 2 atdiys Bu ANKARASPORA neden 4 atmasin.
    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Geçen sene hiç yenemedik ama bu sefer yenicezzz

Yorum

inleyecek AVNI AKER gooooool sesleriyle..[img]smileys/smiley32.gif[/img]

herkes savulsun artik EFSANEM geliyor...2. yari bambaska TRABZONSPOR [img]smileys/smiley2.gif[/img]
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

TARAFTARA sesleniyorum AVNI AKER gerçekten inlemeli bi BIZANSA bi ders olmali HAYDI TRABZONUM............................SEN EN BÜYÜKSÜN...............................SEN TEKSIN...........................SEN VAZGEÇILMEZSIN..................

Yorum

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
            Kürsat+Erdinç --- Tita+Jaba[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img] tek düsündüren nokta burasi..

alex-anelka-apiah düsündürmemismiydi seni?ayni sey ne farki var?

Erdinç in iki büyük hatasi ve iki gol.

Yada söyle söyliyeyim attigimiz 2 müthis gol ve yedigimiz iki saçma sapan gol.

Yorum

Geçen sene kimseler Erdinç'i elestirmiyordu.Yere göge sigdirilamiyordu.Neden? Yaninda Tolga vardi.Simdi hemen hemen her maça ayri arkadasiyla çikiyor.Erdinç'in nasil basarili olmasini bekliyorsunuz?Edited by: thepatfhinder
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
                Kürsat+Erdinç --- Tita+Jaba[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img] tek düsündüren nokta burasi..

aynen katiliyorum..bu kürsat denen adami devre arasinda elden çikarmak farz oldu...ankara belediye maçinda vahid hocanin kürsati oynatacagini zannetmiyorum...

defans : ufukhan erdinç tayfun celo ...olur yine

aslinda ufukhan i birde ortasahada denemek lazim..hey aslanim yeni bi jokerimiz oldu yillar sonra....helal sana....boyle devam...

Yorum

bu sene GS'nin oynadigi takimlarla bir sonraki hafta maç yapmamiz pek iyi olmadi sanki.

adamlar GS'ye bi güzel yeniliyorlar sonra bizim maça asiliyorlar.

ama biz iyi oyunumuzu sahaya yansitabilirsek bize viz gelir Ankara...

Derin Trabzonspor
                  HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

bu ankarasporu geldigi yere 2.lige göndermek farz oldu.bu çorbada bizimde tuzumuz olsun.... ankaradan 3 takim fazla birini çizmek lazim.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

[img]smileys/smiley1.gif[/img] bence maçta tribünler dolarsa maçi rahat aliriz

herkes maça [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

BU HAVA ILE DAGITICAZ ANKARAYI,ZATEN BIZI AYBABA ZORLARDI ODA YOK,RAHAT ALIRIZ MAÇI,
                        BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

yenecegiz baska yolu yok tabii ben insallah gene mabedimizde olacagim bir aksilik olmaZSA......
                          zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

İlk olarak memopad tarafından gönderildi
                            bu sene GS'nin oynadigi takimlarla bir sonraki hafta maç yapmamiz pek iyi olmadi sanki.
                            adamlar GS'ye bi güzel yeniliyorlar sonra bizim maça asiliyorlar.
                            ama biz iyi oyunumuzu sahaya yansitabilirsek bize viz gelir Ankara...

bak buna katiliyorum, GS herkesi yeniyor sonra bir hafta sonra bize baska asiri Motivasyonla oynuyorlar ve asiliyorlar.

Ama takim düzeliyor ve bu sefer Ankaraspor yenecegimizi düsünüyorum.
                            TRABZONSPOR

Yorum

bu maci alacaz baska yolu yok keyfimiz yerinde stat da fuul dolar ankarali futbolcular olur saskn vururz 3 4 tane
                              OLUMUNE TRABZON
                              ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

Adamlar birçak haftadir fena sekilde yarali Rizayla beraber istedikleri çikisida yapamadilar onlar çisindan zor maç olacak[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Çalışıyor...
                                X