Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor?um - Ankaraspor(2-3)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Trabzonspor?um - Ankaraspor(2-3)

Düsüncem Metin tokat'tan daha vicdan sahibi bir hakem yönetirserahat alirizEdited by: tigin
    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Artik cok umutlugum, yenecegimizi düsünüyorum.
    TRABZONSPOR

Yorum

Bu takim artik toparlandi ve çikis sürecine geçti. Bumaçi ve bjk maçini alir
      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

izmitten kalkip geliyorum ulen.boyle oynayalim ilk yari biter o mac
        HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

Oyun olarak cok iyi oynamadik ama mücadelemize hayran kaldim.Trabzonda ankarasporun sansi yok
          İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

Bu maç kolay geçer ve aliriz(Allah tan bir zeval gelmezse.....)
            FxY

Yorum

yine imana gelir fb maçindaki gibi oynarsak her maçi aliriz.. Dualarimiz eksik olmasin..
              ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

bugünkü mücadelenin dewamini bekliyorum.çikis baslasin artik.
                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

bugunki gibi hirsli oynarsak alamiyacagimiz maç yok...
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Fatih Szymek Yattaradan birisinin sakatlanmamasi durumda Trabzonsporun rahat kazanabilecegi bir mac...
                    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Takimimiz birine patlicakti oda fener oldu.Ama onu hakemler aldi elimizden.Simdi sira ankarayi darma duman etmekte.

HAYDE BEYLER AVNI AKERE GELIN!!!
                      Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!

Yorum

Askerden önce seyredecegim son maç,sonrasi meçhul.

umarim yenerler b.b.ankara bize ters takim.

38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

Firtina yavas yavas dönüyor....

ankarasporla gecen seneden bi hesabimiz var[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

ankaraspor 7 maçtir kazanamiyor bakalim gese karsisinda napicaklar. wederson sakat umarim bizim maça kadar düzelmez

Yorum

Takim kendini buldu sayilir hic bukadar guvenmedim takima ankarayi haftaya parcalicaz avni akerde..

Yattara sari kart gormek yok aman haa inonude lazimsin!!!
                              İnsan ol evlat!

Yorum

Çalışıyor...
                              X