Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avrupadan şike cezalarının uygulanması yönünde bir karar çıkarsa zaten düşecekler burası net. Ama kupanın Trabzonspora verilmesi ile alakalı bir karar çıkmayacaktır. Oraya müdahale etmezler. Bu konuyu federasyona ya da bir başka değişle onları atayan kişi Rte'ye tekrar soracaklardır.

Şike lobisinin bu senaryo karşısındaki son planı kupanın Trabzonspora verilmemesi, o sezonun şampiyonsuz olarak tescil edilmesidir. RTE bu durumda nasıl bir tavır takınır orası karışık. Bu dava ile ilgili bugüne kadar yaptıklarından ötürü pişmanlık duyar da vicdanı sızlarsa ancak kupa sahibine teslim edilir. Bunun dışında kupanın Trabzonspora verilmesi ile alakalı bir yol yoktur.
    Çok bekleriz o insafı. Adamın Trabzon şehrinden yana bir sıkıntısı yok.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Tüm engellemelere rağmen kazanan biz olacağız.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• kulüp resmen siyasetin reklam cekimi icin kullaniliyor. yazik cok yazik. iho ve yönetim iki yüzlülüge devam ediyor.

Yorum

• Dünyada SIkeye irkciliga ceza verirler Türkiyede ise ödül. Chealsea 20 taraftarina ömür boyu maclara almama ceza si verdi biz ise irkci Emreye öyle demedi diye hala milli takimda kaptanlik yaptiriyoruz. Simdide Volkan küfür etmedi diyecekler nerdese
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• milli macta volkana küfür edildi diye, futbolcuya küfür edilir mi diye günlerce yayin yapip volkani savunanlar. volkan edince hic bir sey olmamis gibi davraniyor.

Yorum

• SON DAKİKA! Serie A takımlarından Parma, İtalya Futbol Federasyonu tarafından küme düşürüldü. Parma kalan haftalarda 3-0 yenik sayılacak.
              ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                SON DAKİKA! Serie A takımlarından Parma, İtalya Futbol Federasyonu tarafından küme düşürüldü. Parma kalan haftalarda 3-0 yenik sayılacak.
                su olay türkiyede olsa kavga eden TBMM (FBMM) 24 saat icinde kavgasiz kanun cikartirdi 100 de 100 oyla ama elin oglu acimiyor parmamis milanmis cezayi yapistiriyor bizimkiler gibi hirsizin yaninda degil.
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• adamlara helal olsun. kurallar ne ise uyguluyorlar. parma tff ye basvursun akil almak icin

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adamlara helal olsun. kurallar ne ise uyguluyorlar. parma tff ye basvursun akil almak icin
                    Düşünsene Berlusconi falan fişman toplanıyorlar kanunu değiştirmek için. Kürsüde buna karşı çıkanlar tek Sicilya kökenli milletvekilleri.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Dün akşam süpsüper ligimizin maç özetlerine bakıyorum da,
                      bizim ülkemizin idarecileri kadar daha alçağı var mı,
                      bizim toplum kadar başka bi ahlaksız toplum var mı çok merak ettim gerçekten.

satılmışsivasspor-gs maç yapıyor,

Kulüp başkanı : ''maç satan karsını satar'' diyip maç sattığı ülkenin mahkemeleri tarafından ıspatlanıp ceza verilen adam,

Kalecileri : alttali linkte de var para için onurunu kişiliğini satıp köpekleşen ve bu durum ıspatlanıp mahkemelerce ceza alan bir oyuncu,

Forvetleri : hem bjk ye hem şikebahçeye maç satıp,sonra kendisi karakterinde bir hoca bulup hocam ben şike yapıp maç sattım caizmidir diyen bir oyuncu,

Ve bunları koruyup kollayanlar ile,bu şikeci alçakların konuşmalarına bakıyorum,tavırlarına bakıyorum,zannedersin dünyanın en delikanlı,dünyanın en dürüst adamları !!!

Eğer bunların cezası bu dünyada kesilmeden öbür dünyaya kalırsa gözüm açık gider.
                      Tüm bu alçakların yaptıkları burunlarından fitil fitil gelir inşallah.
                      Allah başınızdan belayı,pisliği eksik etmesin inşallah.
                      Tv lerde atarı gideri yapın ama gerçek hayatınızda yüzünüz gülmesin inşallah.

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=39244

Şike sürecine ilişkin olarak tüm şikecilerin değerlendirildiği ve şike davası kronolojisinin bulunduğu forum bölümüdür...

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=39239

(oh ne güzel lig,sonra niye dünya kupasında yokuz,niye avrupa kupasında yokuz,kulüplerimiz niye avrupa da başarılı olamıyor.Siz bu kanı bozukları kollayıp gözettiğiniz sürece hiç bir uluslararası turnuvada başarılı olamayız inşallah)
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 22.02.2015, 10:13.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        SON DAKİKA! Serie A takımlarından Parma, İtalya Futbol Federasyonu tarafından küme düşürüldü. Parma kalan haftalarda 3-0 yenik sayılacak.
                        YD denen yüzsüz, vicdansız, korkak, şikeci yandaşına kapak olsun....

AZKICIK ONURU VARSA BU HABERİ GÖRÜNCE UTANSIN AMA ONDA NEREDE O YÜZ?
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün akşam süpsüper ligimizin maç özetlerine bakıyorum da,
                          bizim ülkemizin idarecileri kadar daha alçağı var mı,
                          bizim toplum kadar başka bi ahlaksız toplum var mı çok merak ettim gerçekten.

satılmışsivasspor-gs maç yapıyor,

Kulüp başkanı : ''maç satan karsını satar'' diyip maç sattığı ülkenin mahkemeleri tarafından ıspatlanıp ceza verilen adam,

Kalecileri : alttali linkte de var para için onurunu kişiliğini satıp köpekleşen ve bu durum ıspatlanıp mahkemelerce ceza alan bir oyuncu,

Forvetleri : hem bjk ye hem şikebahçeye maç satıp,sonra kendisi karakterinde bir hoca bulup hocam ben şike yapıp maç sattım caizmidir diyen bir oyuncu,

Ve bunları koruyup kollayanlar ile,bu şikeci alçakların konuşmalarına bakıyorum,tavırlarına bakıyorum,zannedersin dünyanın en delikanlı,dünyanın en dürüst adamları !!!

Eğer bunların cezası bu dünyada kesilmeden öbür dünyaya kalırsa gözüm açık gider.
                          Tüm bu alçakların yaptıkları burunlarından fitil fitil gelir inşallah.
                          Allah başınızdan belayı,pisliği eksik etmesin inşallah.
                          Tv lerde atarı gideri yapın ama gerçek hayatınızda yüzünüz gülmesin inşallah.

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=39244

Şike sürecine ilişkin olarak tüm şikecilerin değerlendirildiği ve şike davası kronolojisinin bulunduğu forum bölümüdür...

http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=39239

(oh ne güzel lig,sonra niye dünya kupasında yokuz,niye avrupa kupasında yokuz,kulüplerimiz niye avrupa da başarılı olamıyor.Siz bu kanı bozukları kollayıp gözettiğiniz sürece hiç bir uluslararası turnuvada başarılı olamayız inşallah)
                          Ertan kardeşim, ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum.

Onursuz, omurgasız, ahlaksız ve vicdansız futbolcular ve idareciler ülkesiyiz maalesef.

2010-2011 sezonunda çektiğimiz sıkıntıların mislini çeksinler inşallah bu dünyada.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Açıkla artık şu gerekçeli kararını satılmış uefa!
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Bu ülkede kıyamet kopsa umrumda değil. Çoktan çok, azdan az gider. Şu dünyada ailem ve sevdiklerim dışında hayattan beklediğim en büyük şey şu davanın hak ve adaletin yerini bularak neticelendiğini görmektir. Bu dünyada sonuç çıkmıyorsa ötesi de kalsın zaten. Ötede kupa lazım değil...
                              #7 King of Kings

Yorum

• Tiyatro

Yorum

Yükleniyor...
                                X