Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

Elimiz kolumuz bağlı uefanın gerekçeli kararını bekliyoruz fifaya başvurmak için.
    İşin ilginç yanı bu kararı uefanın açıklaması için zaman sınırı yok.

Bizim kararı beklemeden fifaya başvurmamız lazım cas raporuyla. Uefayı sıkıştırmanın başka yolu yok.

Beklemek tam bir saçmalık ve hiçbir mantıklı tarafı yok. Düşmandan su beklemek gibi birşey şuan içinde olduğumuz durum.
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Ben kendi hayatımda olmazları başardım. Çıkmayan candan umut kesilmez dedim ve başardım. Şike davasında da böyle olacak. FİFA da bu işi örtene kadar yola devam...
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Zamanında Tayyibe yalakalık yapıp kupayı alacağını sanan İHO da ümitini kesmiş olacakki hiçbir açıklama yapamıyor.Ahlak ve kanun tanımayan bu adama FİFA ve CAS da bişey yapamaz? Yapmak istese de malum Aksarayın ve Uçağın maliyetini düşünün, hatta onu bırakın Aksarayın bir aylık elektrik faturası niyetine rüşvet verse dahi şikecileri 2011'de gidemediği Şampiyonlar Ligi'ne bile direk aldırırlar.

Yorum

• Şike avukatının "Şimdi para istemiyorum, davayı kazanınca alırım." demesi ve bu doğrultuda imzalandığı söylenen sözleşmesi ümit veriyor.

Yorum

• Mücadeleye devam...
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Bakalım bir şey çıkacak mı?

Yorum

• bugünde gelisme olmadi anlasilan

Yorum

• Ümidimizi kaybetmeyeceğiz.
                  Zaferi biz kazanacağız.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zamanında Tayyibe yalakalık yapıp kupayı alacağını sanan İHO da ümitini kesmiş olacakki hiçbir açıklama yapamıyor.Ahlak ve kanun tanımayan bu adama FİFA ve CAS da bişey yapamaz? Yapmak istese de malum Aksarayın ve Uçağın maliyetini düşünün, hatta onu bırakın Aksarayın bir aylık elektrik faturası niyetine rüşvet verse dahi şikecileri 2011'de gidemediği Şampiyonlar Ligi'ne bile direk aldırırlar.
                    abi yapma Allah aşkına adam daha ne desin taraftarlarımız sabırla süreci beklesin dedi işte uefa gereçeli karar bekleniyor.
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İHO'ya sormak lazım,

Daha ne kadar bekleyeceğiz?
                      Sabrın da bir sonu var.

UEFA'yı gerekçeli karar için bir dürtmek lazım.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İHO:

Bizi cezalardan yıldıracağınızı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. İnanın bu verdiğiniz açık cezalar bizi hiç etkilemiyor. Bizim bu Türk futbolundaki adaletsizliğin ortadan kalkması için kapalı ceza yatmayı da göze aldığımızı bilmenizi istiyorum.

3 Temmuz daha bitmedi. Oradan gelecek cezaları bildiğiniz için bizi yıldırmaya çalışıyorsunuz. Küme düşme noktalarına da getirseniz bu namus davamızdan vazgeçmeyeceğimizi tekrarlıyoruz.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• sonuna kadar direneceğiz..
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları bugün saat 17.00'da Haber61 TV'den tekrar yayınlanacak...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Zamanında çok güzel uyuttular bizi.

Yorum

• Bugünde adalet istiyor,Uefa'ya ve Fifa'ya e-mail atıyor,faks çekiyor,telefon ediyorum,SEN YOKSAN 1 KİŞİ EKSİĞİZ HAYDİ ŞİMDİ SIRA SENDE.

Yorum

Çalışıyor...
                                X