Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.bordomavi.net/index.php?p...rinti&hid=4467

BMN de bu haberi sayfasına koyarsa
    bordomavi.net yöneticileri. rica ediyorum ya şu haberi kaldırın ya da haberin içeriğindeki yanlış bilgiyi düzeltin...
    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Bir Akhisar kadar olamayan Trabzonspor..
      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
      Olmak ister isen bu yolda mahir,
      Harabat ehlini hor görme şakir,
      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Allah şifa versin kardeşimize...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir Akhisar kadar olamayan Trabzonspor..
          Dün Akhisar ne derli toplu ve cesur oynadı, imrendim valla, bravo R.CARLOS'a

Biz bunu yapamadık.

Yarı sahamıza gömüldük son 45 dakika
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• 21.02.2011 günü saat:21.54’de (maç sonrası) AZİZ Yıldırım’ın, İlhan Yüksel Ekşioğlu’nu aradığı görüşme(tape:1444);

AZİZ: “Bunlar söylememişler mi bir şey o Semih öyle söyledi,…Semih bana söyledi şimdi sen söylemişsin ona bir şey bir şey söylememişler diye”, İlhan: “Bizimki aradı başkanım,…bu şey onun var ya orada işçileri bir tane bir iki tane ,…dedi ki yalnız tarladaki işçilerin dedi eğer bir şey yaptıysanız bir ekim yaptıysanız dedi hiçbir şeyden haberi yok dedi bak ben söyleyeyim size dedi,…dedim şimdi o da şeyde bugün gelecekti yanıma da yarın sabah bir gel bir bakarız dedim”, Aziz: “Öğren bir bakayım da çok kötü oynadılar ya,… Ömer Aysan o Diksın tamam mı o Kahe ”, İlhan: “Sanki atılmak için oynadılar birde”, Aziz: “O Kahe bilhassa kendini attırmak için, Hikmet hoca da iyi bir maç Makakula’yı alıyor ha s.r lan”, İlhan:“Bir şey var başkanım bunda normal değil yani, ne zaman böyle dikim yapsak olmuyor…ben yarın bunu bir tam öğreneceğim başkanım söyleyeceğim”, Aziz: “Bunlarla Beşiktaş maçlarını şey yapmaları lazım yani konuşmamız lazım”, İlhan: “Yarın çağıracağım onu diyorum ofiste bir konuşacağım ben,…hatta yanımdan da bir şey yaptıracağım ”, Aziz: “gel bir 15-20 dakika konuşalım ...”,

Sanık İlhan Ekşioğlu kendi savunmalarında da belirttiği üzere tarım değil inşaat sektöründe faaliyet yürütmektedir. Oysa görüşmede “tarladaki işçilerden”, üstelik ŞUBAT ayında ekim yapıldığından söz edilmektedir. Söz konusu konuşmaların bir tarımsal faaliyete ilişkin olmadığı ortadadır. Nitekim sanık Aziz Yıldırım’ın sonraki cümlede “Öğren bir bakayım da çok kötü oynadılar ya,… Ömer Aysan o Diksın tamam mı o Kahe ” sözleri, tarladaki işçilerin, boş zamanlarında tarım işçiliği yapmıyor iseler Manisasporlu futbolcular olduğunu göstermektedir. Sanık İlhan ise, bu defa ekim değil “dikimden” söz etmektedir. Yapılanın “ekim mi yoksa dikim mi” olduğuna bir türlü karar veremeyen sanık İlhan “ne zaman böyle dikim yapsak olmuyor” diyerek, Trabzonspor’un Manisaspor’u 2-1 yenmesi nedeniyle, yapılan teşvik girişiminin sonuç vermediğini sanık Aziz’e iletmektedir.

Yapılan teşvik girişiminin sonuç vermemesi üzerine birden Manisaspor başkanı sanık Kenan Yaralı’ya borç verdiği aklına gelen ve her nasılsa soruşturma aşamasında ne kadar borç verdiğini hatırlamayan sanık Aziz Yıldırım, Tamer Yelkovan’ı arayarak sözde verdiği borç parayı istemektedir. Ancak bunu “Tamer birde şeyde hafta içinde Kenan’ı ara,…Perşembe günü falan de ki o verdiğimiz para vardı ya şeyle ilgili Galatasaray, onunla ilgili bize çekler versin tamam mı,…onu konuşuruz seninle de o çekler alalım onları kullanırız şeye Tolgahan’a kullanırız yani” sözleriyle istemesi karşısında, söz konusu paranın kişisel olarak borç verilen bir miktar olmadığı anlaşılmaktadır. Bunun yanında Fenerbahçe Mali İşler Müdürü’ne “çekler alalım onları kullanırız şeye Tolgahan’a kullanırız” demesinden, alınan bu paranın kulüp giderleri için kullanılacağı da paranın kişisel hesaptan değil, teşvik amacıyla verildiğini göstermektedir.

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ya Allahım şu savunmaya bakın adamda ki... binlerce kez okudum ama hala sinirimden gülüyorum!
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• şu yukarıdaki savunma bile şikenin ispatıdır...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şike davasında bizi bekleyenler.
                  yeniden yargılamada mahkemelerin birleştirilmesiyle eski şike kararları bozulacak ve yok hükmünde olucak.
                  Davanın türkiyedeki tek dayanağı mahkemelerde elimizden alınınca UEFA'nın verdiği kararlar sorgulanmaya başlanıcak.
                  Ülke nezdinde olayın siyasi çatışma ve komplo olduğu ortaya konulup UEFA, CAS, TAS ne varsa başvurulucak yolların önü tıkanılacak.
                  Böylece UEFA ve FİFA ayağıda kapatılıp engellenmiş olucak. Bütün gerekçeli kararlar geçersiz sayılacak.
                  Dua edinde Trabzonspor komployu kuranlar arasındaymış diyerekten bize ceza vermesinler.

Ama değiştiremeyecekleri tek şey AİHM. Oraya gitmek içinde önce rte'den korkmayan ve yalakalık yapmayan başkan ve camia lazım ondan sonrada sabır lazım.
                  Bu işte adalet gelicekse en az 10 sene sonra felan gelir.
                  Çok doğru bir tespit bu dava malesef içimizdeki hainlerin 3 kuruşluk siyasi çıkarı uğruna satılmıştır bu saatten sonra bu davadan sonuç almamız çok zordur

Yeniden yargılama sonucu dediğin gibi şikebahçe aklandırılacak ve belkide yüzmilyonlarca tl tazminat alacaktır bunun sorumlusu malesef içimizdeki padişah hayranı satılmış heriflerdir bu saatten sonra hala bu tffnin kupayı vereceğine inanan var mı? bu tff'nin devrileceğine inanan varmı? hala şikebahçenin düşürüleceğine ve kupanın (Ankara'dan verilecek bir emirle) geleceğine inanan varmı? tayyip ve akp'nin devrileceğine inanan varmı? o halde kupayı unutun.
                  Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Biz bitirmedikçe bu işin sonu gelmeyecek.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Aynen öyle. Sonuna kadar devam
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İnanmayan gölge etmesin, ben hala herşeyin bitmediğine ve eninde sonunda hakkımızı alacağımıza inananlardanım.
                        En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 24.02.2015, 17:31.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnanmayan gölge etmesin, ben hala herşeyin bitmediğine ve eninde sonunda hakkımızı alacağımıza inananlardanım.
                          aynen öyle inanmayan gölge etmesin. hakkimizi alacagiz ama daha önemlisi benim icin sikecilerin küme düsmesidir

Yorum

Gözümüzü biraz daha açalım. Biz en son ne zaman şampiyon olduk?
                            İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2010 - 2011 sezonunda...
                            bunu bizler diyoruz. malesef resmiyette sikebahce o sezonun sampiyonu. iste o yüzden mücadelemizden vazgecmemeliyiz ve o resmiyette TRABZONSPOR yazdirmaliyiz

Yorum

Gözümüzü biraz daha açalım. Biz en son ne zaman şampiyon olduk?
                              Açtım şeytan ayrıntı da gizlidir. Haklısın.
                              İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bordomavi.net yöneticileri. rica ediyorum ya şu haberi kaldırın ya da haberin içeriğindeki yanlış bilgiyi düzeltin...
                              maxim'in yazısını raporlayarak yöneticilere bildirebilirsin. Ben öyle yaptım. Değiştireceklerdir.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.bordomavi.net/index.php?p...rinti&hid=4467

BMN de bu haberi sayfasına koyarsa
                                Hatamız için özür diler; layıkıyla düzeltme yapılmıştır....
                                Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                                Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                                Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yükleniyor...
                                X