Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün Ekmeleddin İhsanoğlun'a sorulan ekmek sorusuyla ilgili haberler vardı etrafta. Birisi de çıkıp şu şike olayıyla ilgili ne düşündüğünü bir sorsa ya, hakikaten merak ettim ne der acaba ?

Bu güne kadar tüm siyasetçiler dansöz gibi kıvırdı, bence "Ekmek kaç lira" gibi oldukça klişeleşmiş bir soruyu sormaktan daha terletici bir soru olurdu bu
    sanırım soruldu ve cevabıda bize her yer Trabzon olmuştu
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kötü senaryo bombardımanına girmek istemiyorum lakin hazırlanacak rapordan sonra savunma hazırlayacağımız yıllar başlayacak.
      neden? bizimle ilgili bir şüphenmi var ?

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        neden? bizimle ilgili bir şüphenmi var ?
        evet var en büyük şüpheli biziz bu davada çünkü paramız yok.
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

evet var en büyük şüpheli biziz bu davada çünkü paramız yok.
          paramız yok ama biz haklıyız...

Yorum

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            paramız yok ama biz haklıyız...
            Onu biliyoruz da işlemiyor düzene. Düzen haramilerin elinde.
            Ha bekleyelim adalet kazanır diyorsak, beklemekten kim ölmüş sözünü çürüten ilk camia olabiliriz.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

Onu biliyoruz da işlemiyor düzene. Düzen haramilerin elinde.
              Ha bekleyelim adalet kazanır diyorsak, beklemekten kim ölmüş sözünü çürüten ilk camia olabiliriz.
              çürümez çürümez merak etme

Yorum

• Bakan ve başbakan çocuklarının da içinde bulunduğu 17 ve 24 aralık rüşvet operasyonu yapan polislerle birlikte şike operasyonunu yapan emniyetçiler de gözaltına alındı.

i.ekşioğlu tvit atmış "keyifle seyrediyorum" diye.

fb cephesinde hükümet ve başbakana büyük övgü var.

miting amigosu sen hala üç kuruşluk adamlarla tartışmaya devam et,beyefendinin!!! emirlerini yerine getir....
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bakan ve başbakan çocuklarının da içinde bulunduğu 17 ve 24 aralık rüşvet operasyonu yapan polislerle birlikte şike operasyonunu yapan emniyetçiler de gözaltına alındı.

i.ekşioğlu tvit atmış "keyifle seyrediyorum" diye.

fb cephesinde hükümet ve başbakana büyük övgü var.

miting amigosu sen hala üç kuruşluk adamlarla tartışmaya devam et,beyefendinin!!! emirlerini yerine getir....
                  bu salaklar hala daha paralel yapının kurbanı olduklarını sanıyorlar

kaldıki i.ekşioğlundan bahsediyoruz bu adamın cezası kesinleşmiş...

Yorum

• Paraleli,üçgeni bilmem de başbakanın şike operasyonunun çete işi olduğunun ortaya konulmasına dair emniyet ve istihbarata bizzat talimatı olduğu ve dün gece başlayan operasyonun buraya uzanacağı yönünde sızan bilgiler var.

Yeniden yargılama kararı başbakanın talimatı ile alındığına göre buna inanmamak için bir sebep yok.

O da haklı Trabzon ve Trabzonspor yönünden oy kaygısı taşımıyor,bunu kaç seçim gördü... siyaseten fb daha önemli onun için...O da fb için çalışıyor cumhurbaşkanı seçilebilmek için...

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Paraleli,üçgeni bilmem de başbakanın şike operasyonunun çete işi olduğunun ortaya konulmasına dair emniyet ve istihbarata bizzat talimatı olduğu ve dün gece başlayan operasyonun buraya uzanacağı yönünde sızan bilgiler var.

Yeniden yargılama kararı başbakanın talimatı ile alındığına göre buna inanmamak için bir sebep yok.

O da haklı Trabzon ve Trabzonspor yönünden oy kaygısı taşımıyor,bunu kaç seçim gördü... siyaseten fb daha önemli onun için...O da fb için çalışıyor cumhurbaşkanı seçilebilmek için...
                      abi sportif yargı kararını verdi Türkiye de beraat te etseler sıkıntı olmaz. kesinleşmiş şike cezaları var. kaldıki bence yeniden yargılama olmayacak. bunlar başvurdukları her yerden tokadı yiyecekler.

Yorum

• UEFA Çadıvdayabiliv! İzle İzlettir..

Avrupaya açılan kapı . Açamadı.. !

En son Burçak tarafından düzenlendi; 22.07.2014, 14:24.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi sportif yargı kararını verdi Türkiye de beraat te etseler sıkıntı olmaz. kesinleşmiş şike cezaları var. kaldıki bence yeniden yargılama olmayacak. bunlar başvurdukları her yerden tokadı yiyecekler.
                          Olur olmaz o ayrı mesele.

Ben geldiğimiz noktaya dikkat çekmek istiyorum sadece.

Sen adama here türlü siyasi desteği verdin,mitinglerde amigoluk yaptın,ama fb sandıkta görüşürüz dedi...

Peki bu işin sonucunda bazılarının canından can vereceği rte hangi cephe için savaşıyor şimdi...kim kazandı?

Eğer Trabzon halkı ve Trabzonspor camiası gerekli siyasi tepkiyi verseydi şimdi tablo böyle mi olurdu...

Ama bu süreç bize Trabzonspor'un Trabzon ve Trabzn'lular için çok önemli olmadığını gösterdi.

Şimdi burada 3-5 kişi kalırken transfer başlığında olmayacak transferi bekleyen yüzlerce kişi var...

Yorum

Bu davada adli yargının sonucu sportif yargıyı etkileyecektir. Sportif yargı kararını verdi artık değişmez demek kendimizi kandırmaktan öteye gitmez.

Nasıl ki Aym kararını açıklamadığından, Uefa kişilere ceza vermedi ve İfm kararını açıklamadığına göre bu davada sportif ve adli yargı ayrımı yok.

Hep beraber göreceğiz ki müfettiş raporu ile suçlu duruma düşürüleceğiz. Yazılmış bir senaryoyu izliyoruz şuan.

Hayır öyle yorumlar oluyor ki aynı durum hakkımızda soruşturma açılmadan önce de yapılıyordu burada. Uefa hakkımızda hangi delil ile soruşturma açacak yapamaz öyle birşey diye. Ama haksız olarak açtı adamlar bize soruşturmayı.
                            Şimdi de aynı yorumlar yazılmaya devam ediyor. Soruşturmadan birşey çıkmaz diye.

Ciddi anlamda bu yorumların kasıtlı-bilerek yapıldığını düşünüyorum.

Ve not olarak ekleyeyim bu davanın bu noktaya gelmesinin baş sorumlusu rtedir. Ama halen bizim taraftarın çoğu adamı destekliyor. Muhalefeti kaale bile almıyorum eleştirmek için.

Sırf bu ayrımı yapamadığımız için bu noktadayız. Ya hakkını çalan hükümeti desteklemeyeceksin ya da Trabzonspor taraftarı olmayacaksın.

Kimse üstüne almasın sözüm geneledir.

Yorum

• arkadaşlar bende bazen umudumu kaybediyorum ama yinede şikecilere tokat geliyor diye düşünüyorum.
                              İNSAN DOĞARKEN İKİ ŞEYİ SEÇEMEZ BUNLAR DOĞACAĞI AİLE VE RIZIKTIR.
                              ŞİKECİLERİN PARASI OLDUGU İCİN TÜM KURALLAR HİÇE SAYILACAKSA ŞU MÜBAREK GÜNDE EN AGIR BEDDUAYI EDERİM.PARAN YOKTUR KIZ VERMEZLER ANLARIM..PARAN YOKTUR SELAM VERMEZLER ANLARIM.AMA PARAM OLMADIGI İCİN HAKKIMI YİYECEK VARSA BUNU BANA KİMSE ANLATAMAZ.

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O halde o zaman sen bana buna örnek olarak UEFAnın cezalandırdığı federasyonları ve men ettiği ülkeleri şuraya yazsana?

bak ben fifa ile ilgili olarak bu mesajımda bişeyler paylaşmıştım
                                http://forum.bordomavi.net/showpost.php?p=1919627402&postcount=292472

O soruşturmadan bişey çıkmaz tahminimce bizi oyalamak için onlar peki sende bana UEFA ile ilgili örnek verebilecekmisin? hani UEFA'nın toptan men ettiği bi ülke varmı?

Bide şu linki iyice oku en üst merci kimmiş uefayı bile kim denetlermiş bi zahmet öğren >>> http://www.idare.gen.tr/agar-tff.htm

Yani sizlerin o çok övdüğünüz TFFyi parça pinçik eder şikebahçeyi düşürtür dediğiniz UEFA bile Fifa'nın mutlak denetimi altındadır FİFA uefanın üstüdür.

FIFA Disiplin Talimatı madde 70/2 ise Türk futbolunun yalnızca TFF tarafından yönetilmediğini gösteriyor.

Madde 70/2: "FIFA tüzüğünün amaçlar bölümünün ciddi şekilde ihlali durumunda; eğer federasyonlar, konfederasyonlar ve diğer spor organizasyonları kovuşturma yapmazlar veya hukukun temel ilkelerine uygun kovuşturma yapmazlarsa, FIFA yargı makamları yaptırım uygulama hakkını saklı tutar."

https://tr-tr.facebook.com/www.tayfa.org/posts/387874567989689

Şimdi lütfen artık UEFA şöyle yapacak böyle yapacak diye saçmalamaya son verin UEFA bişey yapacak olsaydı 3 yıldır beklemezdi en azından kişilerin cezasını verirdi hem UEFA'nın ne b.k olduğu CAS kararlarında görüldü UEFA süreci bizi oyalamak içindir biz UEFA kapılarında oyalanırken şikebahçeliler içerde TFF Tahkim adli kurumlar yargı vs dahil her kurumu kafaya alıp istediği kararı çıkarttı eğer zamanında FİFA'ya başvursaydık bu kadar beklemezdik ha ayrıca bize verilen 17 temmuz tarihinden sonra 18 ağustosta da dağ fare doğuracaktır bunu hep birlikte görecez müfettiş felan hikayedir hatta istermisiniz o müfettiş bizim için UEFA'ya olumsuz bi rapor sunsun? olmaz olmaz demeyin bu şike diasporası şenes erzik ve boşbakan vasıtasıyla UEFA dahil (fifa ve cas hariç) her yeri avcunun içine almış durumda.

Ha bu arada bu kadar yazdım şimdi fifa ile ilgili ülkemizden bi örnek veriyorum bakın malatyasporun düşmesine kim vesile olmuş.

Ve bakın daha neler yapmış FİFA
                                http://spor.haberler.com/fifa-daki-d...abarik-haberi/
                                Onceki ornekleri bilmem ben zaten onceden ornek olmasi da sart degil herseyin bir ilki vardir elbet. de sen su tutarsizligi aciklayabilir misin ? Simdi uefa sorusturma acti TFF ye TFF de savunma verdi. Diyelim ki TFF sucunu kabul etti haklisin hata yâpmisim dedi UEFA ne diyecek ya ben senden savunma istedim ama benim sana yaptirim yetkim yok kapatalim bu konuyu mu diyecek ? Veya ayni sekilde TFF nin savunmasını kabul etmeyip senden savunma istedim ve seni suclu buldum ama benim yaptirim yetkim yok o yuzden birsey yapmiyorum mu diyecek. Boyle bir sacmalik olabilir mi hangi akil mantik bunu kabul eder ?
                                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

Yükleniyor...
                                X