Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tüpçünün konuşmasını izledikçe tüpçüye destek verip başkan seçen ince zekalı başkanımızı anmadan edemedim.. güya yönetime iki kişi sokmuştu ince zekalı başkanımız o iki kişi şimdi neredeler merak ediyorum!!
    servet yardımcıda bizim adamımız sayılır diyordu)))
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      servet yardımcıda bizim adamımız sayılır diyordu)))
      son dönemde başımıza ne geldiyse hep o ince zeka sayesinde geldi ne yazık ki..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Herkese Günaydın;

Bir iki haber çıksa da burda kavga etsek. Olmuyor böyle sessiz sedasız
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Türkiye'deki hukuk cinayeti UEFA'yı bekletiyor

UEFA şikeden dolayı, Fenerbahçe'yi 2+1 yıl Beşiktaş'ı ise 1 yıl cezalandırmış ardından Sivasspor ve Eskişehirspor da 1'er yıl Avrupa'dan men edilmişti.

Başta Aziz Yıldırım olmak üzere şike ile suçlanan diğer sanıkların cezaları ise dosyaların yeniden incelenmesi için ileri bir tarihe ertelenmişti.

Dosyaların incelenmesinin bittiği fakat UEFA'nın cezaları açıklamak için AYM'nin Aziz Yıldırım ve diğer sanıkları için vereceği kararı beklediği bildirildi. İspanyol müfettiş Miguel Palacios'un sadece Tayfur Havutçu için 2 yıl futboldan men cezasını raporuna yazdığı, Aziz Yıldırım ve diğer sanıklar içinse ömür boyu men cezasın da karar kıldığı biliniyordu. Fakat UEFA'nın Türkiye'de "Yeniden yargılama" adı altında yaşanan "hukuk cinayetine" müdahil olmak istemediği için kararın açıklanmasını ertelediği öğrenildi.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bu habere göre sportif yargı adli yargıyı bağlıyor demek değilmdir? ne alakası var AYM ile uefa nın kararlarıyla. şike yapan takımlarda kişilerde belliyken üstelik.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu habere göre sportif yargı adli yargıyı bağlıyor demek değilmdir? ne alakası var AYM ile uefa nın kararlarıyla. şike yapan takımlarda kişilerde belliyken üstelik.
              işte bu yüzden uefa ya tapelerin, delillerin doğruluğuna şüphe yok.
              kendileri de kabul ediyor tapeleri diye bilgilendirmek lazım iyice.
              sadece tapelerin yeni yasayla iptali sayesinde kurtulmaya çalışıyor sanıklar birek olarak.
              diye iyi ce anlatması lazım bizim klüp ve hukuk yetkililerinin.
              o yüzden tape ve delillerin doğruluğuna kimsenin ititraz etmediğini sürekli belirtmeliyiz.
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• ifm ne zaman karar vereckti??
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ifm ne zaman karar vereckti??
                  18 temmuzda verecekti rivayete göre...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    18 temmuzda verecekti rivayete göre...
                    azizenin basının filan dilinden düşmüyodu ama hiç tık yok şu an
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

azizenin basının filan dilinden düşmüyodu ama hiç tık yok şu an
                      bu iyiye işaret demekki ordanda tokadı yediler gizliyorlar....

Yorum

• Arkadaşlar,uefa her türlü şaibeye açık karar verebilecek bir kurum fakat CAS GEREKÇELİ KARARLARIndan sonra tüm kozlar bize geçti,uefa hem fifa hemde cas makasına gelmemek icin şikecilere en üst perdeden cezayı verecek.
                        eger 4 maç şikeye 1 küme düşme verirlerse,tüm avrupada ceza alan takımlar ayaga kalkar,benim nacizane önerim,bir mail kampanyasıda italya ve yunanistan federasyonuna yapılmalı,bu konuda yurt icindeki bizi destekleyen bir kac kulüple işler agır aksak yürürken,italya ve yunanistan federasyonuda bu konuda uefayı sıkıştırırsa bu şikeciler amatör kümeye gider.

Yorum

ifm ne zaman karar vereckti??
                          Ne zaman uefanin cani isterse..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne zaman uefanin cani isterse..
                            Dün Ekmeleddin İhsanoğlun'a sorulan ekmek sorusuyla ilgili haberler vardı etrafta. Birisi de çıkıp şu şike olayıyla ilgili ne düşündüğünü bir sorsa ya, hakikaten merak ettim ne der acaba ?

Bu güne kadar tüm siyasetçiler dansöz gibi kıvırdı, bence "Ekmek kaç lira" gibi oldukça klişeleşmiş bir soruyu sormaktan daha terletici bir soru olurdu bu

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Kötü senaryo bombardımanına girmek istemiyorum lakin hazırlanacak rapordan sonra savunma hazırlayacağımız yıllar başlayacak.
                              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• biz hangi maclarla ilgili sorusturma goruyoruz,
                                kimler ne ile suclaniyor? (ki burasi en onemli olan kismi)
                                uefa resmi bir aciklama neden hala yapmadi sitesinden?

bunlarla ilgili hukuk kurulumuzun bir aciklama yapmasi lazim,
                                ama herkes sokta gibi, kimse acik acik konusmuyo sanki

Yorum

Yükleniyor...
                                X