Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bazı sitelerde 14 ağustos tarihi var. resmi bir açıklama yok sanırım.
    1,5 yıldır kişilerle ilgili raporu ve kararı açıklamayan kurum, bu kadar yakın bir tarihe rapor vermesi şaşırtıcı.
    Resmi haberi beklemek lazım yine de hukuk kurulundan.
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1,5 yıldır kişilerle ilgili raporu ve kararı açıklamayan kurum, bu kadar yakın bir tarihe rapor vermesi şaşırtıcı.
      Resmi haberi beklemek lazım yine de hukuk kurulundan.
      evet hukuk kurulundan 2 gündür ses seda yok. en azından gelişmelerle ilgili kısa bir bilgilendirme yapılsada daha sağlıklı yorumlar yapabilsek.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
        TS ye de şike davasına da başlarım, futbol topu için teröriste oy atacak olanlar o şehit kanlarıyla boğulur inşallah !!!

adamlar zaten teröristten oy topluyor oy kaygısı felan yok, TS çokta umrunaydı çıkar hükümetin her politikasını rahatça eleştirir, işleri güçleri zaten eleştirmek ! şunu anlayamayacak kadar cahilsiniz işte, selo ya oy atacakmış Türk üm diye dolanırsın ortada, bide Trabzonlu olacak.
        Sakin ol Şampiyon

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Arkadaşlar herkese selamlar.
          Uefanın almış oldugu bu karar hic birimizin canını sıkmasın,şu anda kara kara düşünmesi gereken biz degiliz,Türkiye Futbol Federasyonu ve fenerbahce kulübüdür,
          Bende bu takip sürecinde en az sizler kadar yoruldum,bıktım ama asla umutsuzluga kapılmadım,biz haklıyız,biz haksızlıga ugradık ve tüm bunları CAS mahkemesinde onaylattık.
          bu son müfettiş inceleme konusunda içimizi ferah tutalım,şuna inanın uefanın son kararında şikecilerin zerre kadar lehine bir gelişme olsa bugün tüm basında şikeiler yine baştacı yapılırdı.
          BU DAVAYI BİZ SÖKE SÖKE KAZANIP,O ŞİKECİLERİN KÜME DÜŞÜRÜLECEGİNİ KEYİFLE İZLEYECEGİZ.
          BİZ DÜRÜSTÜZ ARKADAŞLAR

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

evet hukuk kurulundan 2 gündür ses seda yok. en azından gelişmelerle ilgili kısa bir bilgilendirme yapılsada daha sağlıklı yorumlar yapabilsek.
            Sanırım tffye gönderilen karara ulaşmaya çalışıyorlar.
            Aslında tarihler hariç açıklayacakları fazla bi konu da yok. Hem tff, hem biz disipline sevkedildik.

Bu süreç sonunda tffnin ve doğal olarak fbnin yakayı sıyırma ihtimali çok düşük.

Esas konu bizimle ilgili. Bi dalavere sonucu olayın içine çekilmeye çalışıyoruz.
            Özellikle gabriç tapesi ile bize sıkıntı çıkarmaya çalışıyorlar. Burada herşey müfettişe bağlı.

Onlar ne kadar zero tolarence dese de bize uygulamaya çalıştıkları euro tolarence sonucunda ki gelişmeler.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

Sanırım tffye gönderilen karara ulaşmaya çalışıyorlar.
              Aslında tarihler hariç açıklayacakları fazla bi konu da yok. Hem tff, hem biz disipline sevkedildik.

Bu süreç sonunda tffnin ve doğal olarak fbnin yakayı sıyırma ihtimali çok düşük.

Esas konu bizimle ilgili. Bi dalavere sonucu olayın içine çekilmeye çalışıyoruz.
              Özellikle gabriç tapesi ile bize sıkıntı çıkarmaya çalışıyorlar. Burada herşey müfettişe bağlı.

Onlar ne kadar zero tolarence dese de bize uygulamaya çalıştıkları euro tolarence sonucunda ki gelişmeler.
              gabriç tapesi yeni olan birşey değilki sürecin başından beri var bu tape. fenerli salaklar sanki yeni birşeymiş gibi uefa ya söylediler tabi birde mecnun ve mehmetin noter onaylı ( ) ifadeleri var fb de uefaya bunları söyleyince bizede soruşturma açmak zorunda kaldılar. düşünebiliyormusunuz bizimle ilgili sıkıntılı durum olacakta uefa bizim bu yıl avrupaya katılmamıza müsaade edecek. heleki fb ile yaptığı bu işbirliğinden sonra. herzaman söylüyorum süreci uzatabilirler ama sonucu değiştiremezler.

Yorum

• 17 Temmuzda çıkan karar(çıkaracağımız sonuç): 1-Artık 2010-2011 sezonunu hukuk kurulumuz hariç tüm camia unutup.2014-2015,2015-2016ve2016-...... sezonlarıyla ilgilenmeliyiz.2-2010-2011 sezonundan beri bir kez dahi yenemediğimiz fenerbahçeyi 2. hafta kendi evimizde yenmeliyiz.3-Artık gs nin altyapısı olmaktan vazgeçip elimizdeki yıldız futbolcuları tutmalıyız.4-Bu takımda bu formanın kutsallığının farkında olan ve o formanın hakkını veren futbolcular dışındaki soytarıları artık barındırmamalıyız.5-İHO artık kendisi haricindeki camianın diğer tüm ileri gelenleriyle kavga etmeyi ve kupamızı gaspedenlerin mitinglerine katılmayı bırakıp camiada birlik ve beraberliği yeniden sağlamalı.6-Taraftar olarak stadımızı geçen seneki gibi boş bırakmamalı takımımıza elimizden gelen desteği vermeliyiz.7-Türkiye liginin ne olduğunu hepimiz görüyoruz,o açıdan kulup enerjimizin daha fazlasını avrupa kupalarında harcamalıyız.8-Eğer 10 ağustosta bize bu rezillikleri yaşatan koyu fb li ve adaletten emekten haberi dahi olmayan şahsa trabzondan 1 tane dahi oy çıkarsa burdaki 10 milyon mesajın hepsi boşuna yaqzılmış demektir.
                ANADOLU KAPLANI

Yorum

• uefa bızımle ılgılı nerde suphe duydukı bızım ıcınde bır dosya hazırlanmasına karar verdı anlamıs degılım,bu durumdan ıkı sonuc cıkarıyorum kendıme gore,ya şikecılerı dusurmek ıcın elındekı kozları guclendırmek adına onların yaptıgı basvuruyu degerlendırdım trabzonspor da hıcbır leke yoktur dıyecek yada bızı debı sekılde olaya dahıl edıp cok konusma sus dıyecek bıze,,,ıkıncı secenek cok zor ve kahpece bı durum ama goryoruzkı uefa gıbı bı kurum da bıle serefsızlıkler var yanı olmaz olmaz demeyelım bu dunyada olmayacak hıcbırsey yok

Yorum

gabriç tapesi yeni olan birşey değilki sürecin başından beri var bu tape. fenerli salaklar sanki yeni birşeymiş gibi uefa ya söylediler tabi birde mecnun ve mehmetin noter onaylı ( ) ifadeleri var fb de uefaya bunları söyleyince bizede soruşturma açmak zorunda kaldılar. düşünebiliyormusunuz bizimle ilgili sıkıntılı durum olacakta uefa bizim bu yıl avrupaya katılmamıza müsaade edecek. heleki fb ile yaptığı bu işbirliğinden sonra. herzaman söylüyorum süreci uzatabilirler ama sonucu değiştiremezler.
                    Ben bu kadar rahat değilim. Sıfır tolerans uydurması ile bize sıkıntı yaratabilirler.

Uefaya katılma ve 3 senedir birşey olmadı konusunda da,
                    Uefa diyebilir ki ben Trabzonspor'u 3 senedir kendi organizasyonuma aldım evet ama 3 sene sonra gelen şikayet üzerine soruşturma başlattım. Görevlendirdiğim müfettiş Trabzonspor hakkında sıkıntılı bir durum olduğunu tarafıma iletti ve bende bu nedenle cezai yaptırımda bulunuyorum.

Yukarıda ki senaryo paranın kölesi olmuş bir kurum için hiç fena değil.

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      17 Temmuzda çıkan karar(çıkaracağımız sonuç): 1-Artık 2010-2011 sezonunu hukuk kurulumuz hariç tüm camia unutup.2014-2015,2015-2016ve2016-...... sezonlarıyla ilgilenmeliyiz.2-2010-2011 sezonundan beri bir kez dahi yenemediğimiz fenerbahçeyi 2. hafta kendi evimizde yenmeliyiz.3-Artık gs nin altyapısı olmaktan vazgeçip elimizdeki yıldız futbolcuları tutmalıyız.4-Bu takımda bu formanın kutsallığının farkında olan ve o formanın hakkını veren futbolcular dışındaki soytarıları artık barındırmamalıyız.5-İHO artık kendisi haricindeki camianın diğer tüm ileri gelenleriyle kavga etmeyi ve kupamızı gaspedenlerin mitinglerine katılmayı bırakıp camiada birlik ve beraberliği yeniden sağlamalı.6-Taraftar olarak stadımızı geçen seneki gibi boş bırakmamalı takımımıza elimizden gelen desteği vermeliyiz.7-Türkiye liginin ne olduğunu hepimiz görüyoruz,o açıdan kulup enerjimizin daha fazlasını avrupa kupalarında harcamalıyız.8-Eğer 10 ağustosta bize bu rezillikleri yaşatan koyu fb li ve adaletten emekten haberi dahi olmayan şahsa trabzondan 1 tane dahi oy çıkarsa burdaki 10 milyon mesajın hepsi boşuna yaqzılmış demektir.
                      ben şunu anlamıyorum bu trabzondaki taraftarlar neden seçim öncesi siyasiler aleyhine eylem yapmadılar halkı bilgilendirmediler..yaz koca pankarta fb başbakan ve onun sözlerini sokakta bi yürü ya baştan aşağı trabzonda bi yürü

Yorum

Ben bu kadar rahat değilim. Sıfır tolerans uydurması ile bize sıkıntı yaratabilirler.

Uefaya katılma ve 3 senedir birşey olmadı konusunda da,
                        Uefa diyebilir ki ben Trabzonspor'u 3 senedir kendi organizasyonuma aldım evet ama 3 sene sonra gelen şikayet üzerine soruşturma başlattım. Görevlendirdiğim müfettiş Trabzonspor hakkında sıkıntılı bir durum olduğunu tarafıma iletti ve bende bu nedenle cezai yaptırımda bulunuyorum.

Yukarıda ki senaryo paranın kölesi olmuş bir kurum için hiç fena değil.
                        mehmet yıldız : başkanım trabzondan birileri geldi para teklif etti
                        mecnun : kim?
                        mehmet yıldız : isim sormayın başkanım.

eğer uefa buna ceza verirse gerçekten takımı ligten çekip dükkanı kapatman en doğru hamle olacaktır.

Yorum

• Sınırları zorlayacak ve forumun huzurunu bozacak düzeyde örneklemlerden lütfen kaçınalım...

Bu kapsamda forumun huzurunu bozan ve raporlanan msjlar silinmektedir...
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• Arkadaşlar, kimsenin oyu kimseyi ilgilendirmiyor. Evet siyaset iliklerimizde, kabul. Ama bu kadarı bize göre değil. Yeri de BMN değil.

Lütfen benzer içerikli mesajlar yazmayın.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• nihayet...

Yorum

• Trabzonspor yönetimi Sadri Şener dönemine ait basın kuruluşlarına ödenen reklam ve ilan bedellerini resmi internet sitesinden açıkladı. Aynı açıklamada Şener dönemine ait reklam ve ilan bedellerinin tümü açıklanırken Hacıosmanoğlu dönemine ait bedellerde yer aldı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Yönetim Kurulumuzun göreve geldiği ilk günden itibaren yazılı ve görsel medya tarafından, hemen hemen her yönetimin aldığı haklı ve yerinde eleştiriler, tarafımızca değerlendirmeye alınmıştır.

Ancak, eleştiri sınırların aşan ve kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan bazı haber ve yorumların bir önceki yönetimden daha fazla tarafımıza yönelik olmasının nedeni ortadadır. Sarı basın kartı sahibi olup, gerçek gazetecilik anlayışı ile toplumu bilgilendiren kişi ve yayın organlarına saygımızın sonsuz olduğunu belirtmek isteriz.

Ne var ki, gelinen noktada yapılan eleştirilerin birçoğunun kulübümüzden elde edilen gelir ile ilişkilendiği gün gibi açıktır.

Bizler doğru bildiğimiz yolda güçlenerek ilerlemeye devam edeceğiz ve milyonlarca taraftarımızın hakkını kuruşuna kadar korumaya devam edeceğiz.

Ayrıca bu ödemelerin detaylarında da ilginç noktalar bulunmaktadır. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile yürüttüğümüz bu görev bu detayları açıklamanın, bazı kişileri zarar vereceğini düşündürtmektedir. Ancak talep edilmesi halinde bu detaylarda yine kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Aşağıda, bizden önceki yönetimin son iki yıl içinde yazılı ve görsel medyaya yaptığı reklam ödemeleri ile bizim göreve geldiğimiz günden bu yana yapılan ödemeler bulanmaktadır.

2011-2013 Tarihleri Arasında Gazete ve Televizyonlara Yapılan Reklam Ödemeleri

Kuzey Medya Radyo Televizyon A.Ş. 12.723 TL

Haber 61 Yay.Rek. ve Matb. Tic.Ltd.Şti. / Spor61 54.578 TL

Haber 61 Yay.Rek. ve Matb. Tic.Ltd.Şti. / Haber61 2010/2013 41.340 TL

Mavi Yayıncılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. / Günebakış 58.689 TL

Sancak Yay.Matb. Rek. Hab.Aj. Tic.Ltd.Şti-Taka 28.784 TL

Net Ajans İsmail Yavuz-Alev Sümer Ortaklığı 311.640 TL

Karadeniz Gazetesi Matbaa.Ltd.Şti. 6.985 TL

Ekspres Gazetecilik ve Matbaacılık Tic. Ltd. Şti. 22,814 TL

Türksesi Gazetecilik Matbaa Tic. Ltd. Şti. 21.555 TL

Hizmet Gazetesi ve Matbaası / Ayhan Kıyak 2.829 TL

Diya Gazetecilik Yay. Rek. Ti.cLtd.Şti. (Son Nokta) 1.220 TL

Akçaabat Yeni Haber Gazetesi 354 TL

Habertürk Gezatecilik A.Ş 1.654 TL

Genel Toplam 565.165 TL

01.06.2013 tarihinde göreve gelen yönetimimizin günümüze kadar yaptığı Gazete ve Televizyon Reklam Ödemeleri

Karadeniz Gazetesi Matbaa.Ltd.Şti. 1.080 TL

Ekspres Gazetecilik ve Matbaacılık Tic. Ltd. Şti 531 TL

Mavi Yayıncılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. / Günebakış 1.622 TL

Sancak Yay.Matb. Rek. Hab.Aj. Tic.Ltd.Şti-Taka 1.745 TL

Akçaabat Yeni Haber Gazetesi 354 TL

Diya Gazetecilik Yay. Rek. Ti.cLtd.Şti. (Son Nokta) 1.044 TL

Hizmet Gazetesi ve Matbaası 354 TL

Türksesi Gazetecilik Matbaa Tic. Ltd. Şti. 1.386 TL

Genel Toplam: 8.116 TL
                                En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 18.07.2014, 15:33.

Yorum

Yükleniyor...
                                X