Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beşiktaşın dosyası açılmamak üzere kapandı ise ki beşiktaşa bir maç şikeden ceza vermişler, o zaman UEFA için şike o kadar da büyük suç değil. Şike yapan kendi ülke federasyonunu bağladıysa, UEFA da en fazla birkaç yıl men verir, sen sağ ben selamet şike düzeni devam eder.

Eğer durum cidden buysa fener de daha ceza almaz UEFA'dan, UEFA bunlar için de ben cezamı verdim der geçer, konuyu kapatır. İş o zaman da bizim tff, fener ve UEFA aleyhine açacağımız davaya kalır. Bu da nerden baksan 2-3 yıl sürer, hadi hayırlısı.
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bjk nin dosyası açılmamak üzere kapatılmış, başka herhangi bir disiplin soruşturması olmayacakmış. cas kararı...

1 yıl daha alsalardı keşke. yalnız benim merak ettiğim, bjk geçen yıl ''tedbir'' amaçlı men yedi, yani direk şikeden dolayı ceza almadı bunlar ?
      CAS karari sadece Besiktas'in UEFA tarafindan 2013-14 sezonunu icin hakli olarak $IKEDEN men edildigini teyit etti.

Bunu MÜJDE olarak yansitmak anca Türk basinin kafa yapisiyla olur. Örneginide veriyim: en önemli olan yer 206. bölümü adamlar normal yazi ile gecistirmisler, nerde alakasiz, daha önemsiz olan yerleri boldlamislar. Parali askerler böyle olur iste. Hersey ALGI yaratmak icin.
      En son Cangele tarafından düzenlendi; 10.06.2014, 21:43.
      "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• İlk olarak Cangele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Antalyaspor'dan Avrupa'ya gitme başvurusu
        10.06.2014 12:30

Antalyaspor, UEFA Tahkim Kurulu'nun Eskişehirspor'a tedbiren 1 yıl Avrupa'dan men cezası vermesi üzerine Avrupa Kupaları'na gitmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) dün resmen başvurdu...
        Yanlış adrese başvurmuşlar UEFA'ya başvurmaları lazımdı gerçi dostlar alışverişte görsün niyetine TFFye başvurdular orası ayrı bi konu da bu şikenin bizden başka bi mağduru daha var oda Bucaspor onlar neden uefa'ya CAS'a başvurmuyorlar acaba?
        Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• yine ortalığı yemliyorlar keratalar, ne zaman müjde deseler ertesine bomba düşüyor. çok şükür bjk ye de müjde gelmiş, bjk bu ayın 15 inde görüşülecekti galiba. artık 17 sinde görelim bakalım müjdenin boyunu. bu ülkede hukuk ne hale getirildi, bunların ölüsüne bile görmeden inanmam, kesin başka bir dertleri vardır derim.

Yorum

• Şimdi bunlar müjde falan diye yazıyor ya artık şifreyi çözdüm ben iki vakte kadar jimnastik e de geçirecekler. 206. madde den resmen bu herifler şike yapmış UEFA da bundan dolayı kupalara almamakta haklı diye yazıyor. Bunların beyni neyle çalışıyor. 1 aydır söylüyorum bu sene Şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacaz. Jimnastik temiz kağıdını versin hele bi. Ha maçaları yiyip verdilerse de az dah bekleyin. Şike yapanın Avrupa da yeri yok.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adrian'ın helvası kavruluyor. Sizi davet etmediler mi?
              Herkes bana bana yedi.
              hahahah ama kabul edelim yedik D:
              En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 10.06.2014, 22:20.

Yorum

• CAS gerekçeli kararına baktım

sonra yeniden yargıtay kararına

avrupalının yazdığı adalet bi başka şiir gibi yazmışlar

207 mısralı bir beşiktaş şike şiiri

beşiktaş artık bu şiiri yeni stadının bir köşesine asar
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Adamlar nasıl güzel açıklamışlar her şeyi,normal ortalama zekaya sahip herkesin anlayabileceği ve hayatın olağan akışına uygun bir şekilde anlatmışlar.
                  Bu gerekçeli kararın CAS kararı olduğu düşünüldüğünde,UEFA Disiplin Kurulu'nun bundan daha acımasız olacağını tahmin etmek zor değil,üstüne bir de TFF ve Türk futbol camiasının adamları aptal yerine koyup,şark kurnazlığına girişmesi.
                  Yani bu fener düşer.
                  En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 10.06.2014, 23:05.
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• 77 - UEFA has intentionally disregarded the resolutions of the TFF judicial bodies which cleared the Appellant and its representatives from all wrongdoings

özetle

uefa bilerek, TFF kararlarını hiçe saymıştır
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• sporx de yer alan bjk gerekçeli kararını yeni okudum.. bjk için müjde neymiş anlamadım.. olsa olsa şemsiyenin kısalığı olabilir.. adamlar sürekli bjknin yeterli savunma yapamadığını , getirdikleri tanıkların tanıklıklarının geçerli olamayacağını, transfer teklifinin maçtan 3-4 gün öncesinde yoğunlaştığını ama maçtan sonra birden kesildiğini vurgulamış.. ayrıca gelecek yıl katılım için bir ibare göremedim ben..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bjk'nin kararı 37 sayfaysa Şikebahçe'nin ki cilt,cilt ansiklopedi yapar artık..
                        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                        Komünar..

Yorum

• 81 - madde itibarı ile CAS

uefa'ya sorumluluklarını bildiriyor elinde bu kadar net argüman varken yalan beyan cezasını sorguluyor

86 -Accordingly, the standard “beyond a reasonable doubt” must be applied in the present matter

88. There is no reason for UEFA or CAS not to apply the proper standard of “beyond a reasonable doubt” in this case

bu madde uefa'ya elinde ki bilgiler ile gereğini yapmamak için herhangi bir neden bulunmamakta

anladığım şike anlaşması kesin arguman deliller elinde varken ne diye yalan beyan cezası söz konusu diyor uefa'ya
                          @tsmustafakemal

Yorum

• 120 - The standard of proof to be applied in match-fixing cases is the standard of “comfortable satisfaction”

120 ile 125 arası maddeler

dinlemeler şikenin ispatı için yeterli diye bir bilgi sunuyor

sonra

asıl soruyu soruyor

C. Was the Respondent involved in any activity aimed at arranging or influencing the outcome of the 2011 Turkish Cup Final?
                            @tsmustafakemal

Yorum

• Paylaşıldı mı bilmiyorum ama... Böyle bir haber dolanıyor..

Şanlıurfasporlu taraftarlar, "TEŞVİK ve ŞİKEYE KARŞIYIZ!" diyerek Şanlıurfaspor ile prensipte anlaşan ve şike sürecinde adı geçen Zafer Tüzün ile yapılan anlaşmayı iptal ettirdi!
                              #7 Óscar René Cardozo Marin
                              #28 Abdul Majeed Waris
                              #8 Mehmet Ekici
                              #11 Kévin Constant

Yorum

• XII. CONCLUSION

207 -As a result of the above, the appeal filed by the Club against the Appealed Decision is rejected, and the latter decision upheld.

beşiktaşın temyiz kararı ret
                                CAS gerekçesine göre şike sabit

86- UEFA to apply a “standard” of “comfortable satisfaction” which is entirely vague, imprecise and ambiguous.

hatta bu karar sonucu CAS uefa'yı kurallara uymaya davet ediyor.
                                @tsmustafakemal

Yorum

Yükleniyor...
                                X