Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uefa bir güç elbet, bir yere kadar

fifa devreye girmediği sürece fenerbahçe'nin ve dahlinde tüm şike yapan kulüp ve kişilerin ceza alma boyutuna gelmesi

uefa için oldukça sıkıntılı fifa nın devreye girmesi gerekli ve zaruri

bu uefa nın alacağı veya almayacağı kararlar için 17 temmuz sonrası için düşünülmeli
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

17 Temmuz ...
      17 Temmuz ...
      17 Temmuz ...

Yorum

• Gece gece moralim düzeldi. Savcılık mütalasına ulaştım http://s3.dosya.tc/server24/3kcoCY/123.pdf.html (alttaki ufak download yazan yerden indirin). Savcının itirazı cezaların fazla verilmesine benzer birşeyemiş (suç bir nevi kabul edilmiş). Belgenin sonuç kısmına bakmanız yeterli olacaktır. Peki bunun amacı nedir diye düşünürsek KESİNLİKLE SÜRECİN UZATILMASI (UEFA sopasının inmemesi için atılmış bir adım). Cumartesi delillerin sahte olması gibi bir durum mu çıkaracaklar diye düşünüyordum ama zaten aziz delillerdeki tapeleri kabul etti ve Yargıtay telefon dinlenerek elde edilen delillerle ilgili kullanılabilir kararını verid ocak ayında. Şu an rahataladım baya süreci sadece uzatmak amaçları bana göre. Şu delillerle azizi demirören bile yargılasa basar hapis cezasını.

Umarım hukuk kurulumuz uyumaz UEFA ya savcı mütalasını gönderir ve Yargıtay kararının en üst merci olduğunu vs hatırlatır amaç UEFA tarafında gelecek bir yaptırım isteminin engellenmesi. Ayrıca 13. Ağır ceza mahkemesinin kararı temyizede götürülmeli.

Tek anlayamadığım savcının böyle bir yetkisinin olup olmadığı.

Yorum

• ..
          County of Essex

Yorum

• bizim avukatların verdiği dilekçeyi mahkeme değerlendirsin demiş en sonunda ama recep özcan ın verdiği dilekçeyi direkt reddetmiş,

bellkiki cezayı azaltıp azizi serbest bırakacaklar,

olayı şike,şikeye teşebbüs, teşvik primi diye 3'e ayırmış hepsinin cezası ayrı ayrı demiş, aynı maçta Azize şikeden ceza verirken

ötekine teşebbüsden veriliyor demiş, yalnız orda iletişim tespit tutanakları tek başına delil olarak kullanılmış ve bu şekilde bir çok

sanık hakkında karar verilmiş ve o arada yasanın değişmesi nedeniyle örgüt suçuna bu kişileri izafe etmek yerinde olmaz gibi bir

şeylerde yazmış.
            County of Essex

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uefa da en büyük engel Senez Erzik hükümet ve muhalefet nasil türkiyede fb koruyorsa uefa da da senez ersiz koruyor

bu gerçeği sen ben hiç kimse görmüyor..adam fb kongre üyesi..onun sayesinde süreç bu kadar uzadi..birde uefa da en kidemli

Yorum

• fenerliler'in düşüncesi: "Yalan yanlış, bu işi yeniden yargılanma sürecine bir soksak yeter bize. Sonra zaten yeni mahkemede katakulliler ile ayarlanır temiz temiz..."

Yok öyle yağma Yok öyle üç kuruşa beş köfte
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Taylan Üner: "Eğer UEFA'dan gereğinin yapılması konusunda bir yazı gelir ve federasyon buna uymaz ise istifa eder, kamuoyuna her şeyi açıkça söylerim."

Mustafa Beyazlı: "UEFA TFF'den rapor isteyerek, şike dosyasının kapanmadığını gösterdi. 3 Temmuz sonrası yapılan hatalar tekrarlanmamalı ve gereği yapılmalı."

TFF'nin Trabzon kökenli iki yönetim kurulu üyesi Taylan Üner ve Mustafa Beyazlı, SABAH'a şike süreci ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Üner, 17 Temmuz'da UEFA'nın TFF'ye "Gereğini yapın" demesini beklediklerini söyleyerek, "Bugüne kadar orada ızdırap çekerek kalmamızın nedeni de bu. Bu yazı gelir ve federasyon buna uymaz ise orada daha fazla kalmanın anlamı yok ki! İstifa ederim. Basının karşısına çıkar her şeyi kamuoyuyla açıkça paylaşırım" dedi.

UEFA'YA UYULMAK ZORUNDA

Mustafa Beyazlı da TFF'nin UEFA'ya bağlı olduğunu hatırlatarak, "UEFA, TFF'den savunma isteyerek sürecin tamamlanmadığını gösterdi. Ve bu yazı geldiği anda gereği yapılmalı. Çünkü spor hukukunun kuralları bellidir. UEFA'nın bu konudaki kararları da bellidir. Ama Türkiye şike cezalarında dünyadaki şike kararlarıyla çelişti. Bunun ortadan kaldırılması lazım. Türkiye, UEFA'ya üye bir ülkedir. Onun vereceği her türlü kararı kabul etmiştir. Haliyle o kararlara da uymak durumundayız. Küme düşürme isteği de bunlardan biri" şeklinde konuştu.

sabah
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Allah sizin gibi adi serefsizlerin belasini versin. cocuklarinizdan ciksin.

din, iman, ahlak, seref, adalet yoksunu bunlar.
                    Forvete: Tencere Hill
                    Sidober: Bud Spencer

Yorum

Savcıya gel Yargıtayın onadığı kararı değiştiriyor. Savcı>Yargıtay
                      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Savcıya gel Yargıtayın onadığı kararı değiştiriyor. Savcı>Yargıtay
                        savci>(mahkeme+oradaki hakimler)+(yargitay+oradaki hakimler)

o savciyi bulup agzini burnunu kiracaksin, onun diplomasini alip yirtacaksin, serefsiz herifin

bunu yapacak adam kalmadi ülkede
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Fener uefadan ceza yedi ama lige karismayacak.. uefaya türkiyeden para gitmistir lige karismasin diye... koca türkiyenin basbakini kendi buna ugrasti zaten

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Ben artik azizin ne zaman iceri girecrgini bile daha beklemiyorum burasi türkiye... burda hukuk yok..adami kurtarmak icin yeniden yargilayacaklar..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Resmi basvuru yapmasak uefanin harekete gececegi yoktu..onlarda bu carkin icindeler senez aktif orda..fifa kozu kullanilmali uefaya karsi yabanci basina ilanlar roportajlar verilmeli uefanin guvenirliligi sarsilmaliki baski altina alinsin uefa..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                savci>(mahkeme+oradaki hakimler)+(yargitay+oradaki hakimler)

o savciyi bulup agzini burnunu kiracaksin, onun diplomasini alip yirtacaksin, serefsiz herifin

bunu yapacak adam kalmadi ülkede
                                paralel ayağına savcıları değiştirdiler, kendi fikirlerine yakın ve dediklerini yapacak adamları koydular yerlerine.

İşin tuhaf tarafından biri de şikecileri yargılayan hakim ve savcıların çoğu fb kongre üyesi. Bu başlı başına skandal.
                                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

Çalışıyor...
                                X