İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeniden yargılamanın hiç bir önemi yok,
fenerbahçe'yi küme düşürme adına CAS kararı yeterli (uefa, fifa açısından)
eskişehir ve sivas ta cas a gidecek
bu sayı 3 olabilir
Mevzu aziz
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeniden yargılama konusundaki sonuç Çarşamba'ya kadar belli olacakmış.
Yorum
-
17 temmuzda uefa TFF ile ilgili karar verecek
10 ağustos cumhurbaşkanılığı seçimi var öncesinde kaos istenmiyor olsa gerek
yıldırım demirören istifa ettiği bir güç bunu engellediği medyada yazıldı
yeniden yargılama girişimi
savunmasında mutlaka kullanması için
TFF nin elini güçlendirmek için bilinçli bir operasyon@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
aziz yıldırım anayasa mahkemesi başvurusu beklenmeden
savcının devreye girmesi
17 temmuz öncesi TFF nin savunma yapması adına girişim olarak görüyorum@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 temmuzda uefa TFF ile ilgili karar verecek
10 ağustos cumhurbaşkanılığı seçimi var öncesinde kaos istenmiyor olsa gerek
yıldırım demirören istifa ettiği bir güç bunu engellediği medyada yazıldı
yeniden yargılama girişimi
savunmasında mutlaka kullanması için
TFF nin elini güçlendirmek için bilinçli bir operasyonEn son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 08.06.2014, 15:43.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
.
.
.
.
.
.Çarşamba gününe kadar açıklanacağına dair demeç ;
http://tvarsivi.com/player.php?y=7&z...-08%2014:44:00.
.
.
.
.
.
En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 08.06.2014, 15:59."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Normal şartlar altında UEFA görevini tam olarak yapmaktaysa" bu TFF'nin elini güçlendirmez ki, TFF'ye ne yeniden yargılamadan. TFF o uyduruk kararları verirken yargılamanın bitmesini beklemedi ki.
UEFA ve FIFA dışında hiç bir kurum şikede adaleti sağlamaz@tsmustafakemal
Yorum
-
12 Numara «org»
SON DAKİKA// Sözde Şike Davası sonrasında 16. Ağır Ceza MHK'nin gerekçeli kararına göre Trabzonspor'un teşvik yaptığı ispat
edildi.
SON DAKİKA// Mahkeme'nin gerekçeli kararına göre Trabzonspor'un yaptığı ve mahkemece kesinlik kazanan teşvik girişimi detayları birazdan...
hem sözde hem ispat@tsmustafakemal
Yorum
-
Az önce Kanal Türk'te "Yargıtay'dan emsal karar" diye bir haber duydum. Üyelerimizi erken sevindirmek istemem ama mealen şu şekildeydi (Şike davası değil, başka bir dava için)
-"Yasal olmayan yollarla da elde edilse, ses kayıtları delil olarak kabul edilebilir."
Şimdi internetten de arayıp, buldum (Kaynak).
Bu karar bizim elimizi güçlendirecek görünüyor.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce Kanal Türk'te "Yargıtay'dan emsal karar" diye bir haber duydum. Üyelerimizi erken sevindirmek istemem ama mealen şu şekildeydi (Şike davası değil, başka bir dava için)
-"Yasal olmayan yollarla da elde edilse, ses kayıtları delil olarak kabul edilebilir."
.Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12 Numara «org»
SON DAKİKA// Sözde Şike Davası sonrasında 16. Ağır Ceza MHK'nin gerekçeli kararına göre Trabzonspor'un teşvik yaptığı ispat
edildi.
SON DAKİKA// Mahkeme'nin gerekçeli kararına göre Trabzonspor'un yaptığı ve mahkemece kesinlik kazanan teşvik girişimi detayları birazdan...
hem sözde hem ispat
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce Kanal Türk'te "Yargıtay'dan emsal karar" diye bir haber duydum. Üyelerimizi erken sevindirmek istemem ama mealen şu şekildeydi (Şike davası değil, başka bir dava için)
.
-------------------------------------------------------------
Futbolda 'şike' tele kulağa takıldı
MERSİN’de 3 kişinin öldürülmesi, çok sayıda kişinin yaralanması, gasp, tehdit olaylarına karışan, 3’üncü lig takımlarından Mezitlispor-Ceyhanspor maçına şike karıştırdıkları iddia edilen Tarsus Ülkü Ocakları eski Başkanı Süleyman Yuvanç’ın da aralarında bulunduğu 33’ü tutuklu, 1 astsubay ve 1 polisin de bulunduğu toplam 82 kişi hakkında dava açıldı.
Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11471293.asp
---------------------------------------------------------------
Ve sonuç : >> Ceyhan ve Mezitli küme düşürüldü
FUTBOL Federasyonu Yönetim Kurulu, dün yaptığı toplantıda profesyonel ligleri tescil etti. Yönetim kurulu, 2009-2010 futbol sezonunda liglerde mücadele edecek takım sayısını da belirledi. Buna göre, Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de 18'er, TFF 2. Lig'de 15'erli 3 grupta toplam 45 ve TFF 3. Lig'de 5 grupta toplam 54 takım mücadele edecek. Federasyon, 2007-2008 sezonunda, 4 Mayıs 2008'de Mezitlispor-Ceyhanspor arasındaki TFF 3. Lig karşılaşmasında, "Müsabaka sonucunu etkileme" gerekçesiyle iki takımı da bir alt lige düşürme kararı aldı. Ceyhanspor 3. Lig'den amatöre, Mersin Süper Amatör Lig'de yer alan Mezitli de bir alt ligde mücadele edecek.
Kaynak: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...rih=2009-06-10
---------------------------------------------------------------
Bundan daha iyi bi emsal karar biliyorsanız bulun ve buraya koyun o karar 2009 yılında alındı şikebahçe ise 2010-2011 sezonunda bu işlere girişti aradaki tek fark meclis şikebahçe için seferber oldu tffye başkan atandı 58. madde değişti burda olanları en başta FİFAya iletmiş olsaydık hükümet futbola müdahale ediyor deseydik olay 2012-2013 sezonunda kapanmıştı kupamızı almıştık ve şikebahçe de 3. ligi boylamıştı.
İşte hükümetlerin futbola müdahalesi konusunda FİFA bu şekilde adım atıyor ve bu adım hemen sonuç veriyor feriştah bile olsa kimse Fifaya direnemiyor.
1-Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), “hükümetin futbola müdahale etmesi” gerekçesiyle, geçen yılın Asya Şampiyonu Irak'ı uluslararası müsabakalardan 1 yıl men etti. (2008)
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), “hükümetin futbola müdahale etmesi” gerekçesiyle, geçen yılın Asya Şampiyonu Irak'ı uluslararası...
2-Hükümetin futbola müdahale etmesi üzerine, Nijerya Futbol Federasyonu'nun FIFA üyeliği askıya alındı. (2010)
Tüm Spor - Hükümetin futbola müdahale etmesi üzerine, Nijerya Futbol Federasyonu'nun FIFA üyeliği askıya alındı.
3-FIFA, Kamerun'da hükümet müdahalesi nedeniyle Kamerun Futbol Federasyonu'nun faaliyetlerini askıya aldı. (2013)
FIFA, Kamerun'da hükümet müdahalesi nedeniyle Kamerun Futbol Federasyonu'nun faaliyetlerini askıya aldı.
Emsal gösterilecek pek çok ülkeye yönelik kararlar var araştırırsanız bulursunuz bizimde (eğer yeniden yargılama kararı çıkarsa) bu olayı FİFAya taşımamız lazım ama bizim yönetimden kim AKP hükümetini şikayet edebilecek cesarete sahip sorun orda.
En son Ceyhan61 tarafından düzenlendi; 08.06.2014, 19:52.Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
Yorum