Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Faik Çetiner bir hukukçu ismi söyledi.

Sanıyorum fb cephesinden birisi. 2-3 isim söyledi hatta,

"xyzt ile de görüştüm yeniden yargılanma konusunun en geç Çarşamba gününe kadar belli olacağını söyledi."

Şeklinde konuştu.
    iyi, en azından erken belli olsun.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yeniden yargılamanın hiç bir önemi yok,

fenerbahçe'yi küme düşürme adına CAS kararı yeterli (uefa, fifa açısından)

eskişehir ve sivas ta cas a gidecek

bu sayı 3 olabilir
      Şikebahceden bahsetmiyorum zaten

Mevzu aziz

İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeniden yargılama konusundaki sonuç Çarşamba'ya kadar belli olacakmış.
      Bunun kaynagi nedir bilmiyorum ama bence imkansiza yakin bi soylem carsamba belli olacagi

Yorum

• 17 temmuzda uefa TFF ile ilgili karar verecek

10 ağustos cumhurbaşkanılığı seçimi var öncesinde kaos istenmiyor olsa gerek

yıldırım demirören istifa ettiği bir güç bunu engellediği medyada yazıldı

yeniden yargılama girişimi
        savunmasında mutlaka kullanması için
        TFF nin elini güçlendirmek için bilinçli bir operasyon
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• aziz yıldırım anayasa mahkemesi başvurusu beklenmeden

savcının devreye girmesi

17 temmuz öncesi TFF nin savunma yapması adına girişim olarak görüyorum
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

17 temmuzda uefa TFF ile ilgili karar verecek

10 ağustos cumhurbaşkanılığı seçimi var öncesinde kaos istenmiyor olsa gerek

yıldırım demirören istifa ettiği bir güç bunu engellediği medyada yazıldı

yeniden yargılama girişimi
            savunmasında mutlaka kullanması için
            TFF nin elini güçlendirmek için bilinçli bir operasyon
            "Normal şartlar altında UEFA görevini tam olarak yapmaktaysa" bu TFF'nin elini güçlendirmez ki, TFF'ye ne yeniden yargılamadan. TFF o uyduruk kararları verirken yargılamanın bitmesini beklemedi ki.
            En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 08.06.2014, 15:43.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• .
              .
              .
              .
              .
              .Çarşamba gününe kadar açıklanacağına dair demeç ;

http://tvarsivi.com/player.php?y=7&z...-08%2014:44:00.
              .
              .
              .
              .
              .
              En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 08.06.2014, 15:59.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Normal şartlar altında UEFA görevini tam olarak yapmaktaysa" bu TFF'nin elini güçlendirmez ki, TFF'ye ne yeniden yargılamadan. TFF o uyduruk kararları verirken yargılamanın bitmesini beklemedi ki.
                Türkiye sınırları içinde ne TFF ne 16. ACM ne YARGITAY nede başka bir kurum

UEFA ve FIFA dışında hiç bir kurum şikede adaleti sağlamaz
                @tsmustafakemal

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Bugün tv de az önce Trabzonspor belgeseli vardi...dozer cemil,bekir abi kadir abi le röportajlari gösterdiler.allah ramet eylesin geri kalanlara saygi ve ilgiyi eksik etmememiz gerekiyor

Yorum

• Arkadaşlar sonucta sekip ve ilhan eksinin cezalari kesin degilmi? Yeni yargilama bunlari etkiliyebilirmi? Bunlarin cezasi kesin olduktan sonra kurtuluşu yok fenevin.
                    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• 12 Numara «org»

SON DAKİKA// Sözde Şike Davası sonrasında 16. Ağır Ceza MHK'nin gerekçeli kararına göre Trabzonspor'un teşvik yaptığı ispat
                      edildi.

SON DAKİKA// Mahkeme'nin gerekçeli kararına göre Trabzonspor'un yaptığı ve mahkemece kesinlik kazanan teşvik girişimi detayları birazdan...

hem sözde hem ispat
                      @tsmustafakemal

Yorum

• Az önce Kanal Türk'te "Yargıtay'dan emsal karar" diye bir haber duydum. Üyelerimizi erken sevindirmek istemem ama mealen şu şekildeydi (Şike davası değil, başka bir dava için)

-"Yasal olmayan yollarla da elde edilse, ses kayıtları delil olarak kabul edilebilir."

Şimdi internetten de arayıp, buldum (Kaynak).

Bu karar bizim elimizi güçlendirecek görünüyor.

.
                        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                        -"Burada klima yok mu?"
                        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Az önce Kanal Türk'te "Yargıtay'dan emsal karar" diye bir haber duydum. Üyelerimizi erken sevindirmek istemem ama mealen şu şekildeydi (Şike davası değil, başka bir dava için)

-"Yasal olmayan yollarla da elde edilse, ses kayıtları delil olarak kabul edilebilir."

.
                          Abi bu karar, yeniden yargılama olması halinde ilerilki safhalar için bizim lehimize gibi duruyor ama, adamların yeniden yargılamaya sebep gösterdikleri şey tapeler falan değil, Emenike vs. gibi üfürükten başka şeyler. O açıdan bununla bir bağlantı kurulacağını sanmıyorum.
                          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

12 Numara «org»

SON DAKİKA// Sözde Şike Davası sonrasında 16. Ağır Ceza MHK'nin gerekçeli kararına göre Trabzonspor'un teşvik yaptığı ispat
                            edildi.

SON DAKİKA// Mahkeme'nin gerekçeli kararına göre Trabzonspor'un yaptığı ve mahkemece kesinlik kazanan teşvik girişimi detayları birazdan...

hem sözde hem ispat
                            ççç bu kadar komik bir ülke daha yoktur herhalde,

Yorum

• Savcı amirlerine göz kırpmış her türlü emrinize amadeyim diye. Ama metnin tamamı düşsün bakalım internete nasıl kılıfına uydurmuş merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Az önce Kanal Türk'te "Yargıtay'dan emsal karar" diye bir haber duydum. Üyelerimizi erken sevindirmek istemem ama mealen şu şekildeydi (Şike davası değil, başka bir dava için)

.
                                Al benden de sana hem şike, hem ses kaydı, (ikisi bi arada) elimizi güçlendirecek kapı gibi emsal bi karar daha.

-------------------------------------------------------------

Futbolda 'şike' tele kulağa takıldı

MERSİN’de 3 kişinin öldürülmesi, çok sayıda kişinin yaralanması, gasp, tehdit olaylarına karışan, 3’üncü lig takımlarından Mezitlispor-Ceyhanspor maçına şike karıştırdıkları iddia edilen Tarsus Ülkü Ocakları eski Başkanı Süleyman Yuvanç’ın da aralarında bulunduğu 33’ü tutuklu, 1 astsubay ve 1 polisin de bulunduğu toplam 82 kişi hakkında dava açıldı.

Kaynak:
                                http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11471293.asp

---------------------------------------------------------------

Ve sonuç : >> Ceyhan ve Mezitli küme düşürüldü

FUTBOL Federasyonu Yönetim Kurulu, dün yaptığı toplantıda profesyonel ligleri tescil etti. Yönetim kurulu, 2009-2010 futbol sezonunda liglerde mücadele edecek takım sayısını da belirledi. Buna göre, Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de 18'er, TFF 2. Lig'de 15'erli 3 grupta toplam 45 ve TFF 3. Lig'de 5 grupta toplam 54 takım mücadele edecek. Federasyon, 2007-2008 sezonunda, 4 Mayıs 2008'de Mezitlispor-Ceyhanspor arasındaki TFF 3. Lig karşılaşmasında, "Müsabaka sonucunu etkileme" gerekçesiyle iki takımı da bir alt lige düşürme kararı aldı. Ceyhanspor 3. Lig'den amatöre, Mersin Süper Amatör Lig'de yer alan Mezitli de bir alt ligde mücadele edecek.

Kaynak: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...rih=2009-06-10

---------------------------------------------------------------

Bundan daha iyi bi emsal karar biliyorsanız bulun ve buraya koyun o karar 2009 yılında alındı şikebahçe ise 2010-2011 sezonunda bu işlere girişti aradaki tek fark meclis şikebahçe için seferber oldu tffye başkan atandı 58. madde değişti burda olanları en başta FİFAya iletmiş olsaydık hükümet futbola müdahale ediyor deseydik olay 2012-2013 sezonunda kapanmıştı kupamızı almıştık ve şikebahçe de 3. ligi boylamıştı.

İşte hükümetlerin futbola müdahalesi konusunda FİFA bu şekilde adım atıyor ve bu adım hemen sonuç veriyor feriştah bile olsa kimse Fifaya direnemiyor.

1-Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), “hükümetin futbola müdahale etmesi” gerekçesiyle, geçen yılın Asya Şampiyonu Irak'ı uluslararası müsabakalardan 1 yıl men etti. (2008)
                                Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), “hükümetin futbola müdahale etmesi” gerekçesiyle, geçen yılın Asya Şampiyonu Irak'ı uluslararası...

2-Hükümetin futbola müdahale etmesi üzerine, Nijerya Futbol Federasyonu'nun FIFA üyeliği askıya alındı. (2010)
                                Tüm Spor - Hükümetin futbola müdahale etmesi üzerine, Nijerya Futbol Federasyonu'nun FIFA üyeliği askıya alındı.

3-FIFA, Kamerun'da hükümet müdahalesi nedeniyle Kamerun Futbol Federasyonu'nun faaliyetlerini askıya aldı. (2013)
                                FIFA, Kamerun'da hükümet müdahalesi nedeniyle Kamerun Futbol Federasyonu'nun faaliyetlerini askıya aldı.

Emsal gösterilecek pek çok ülkeye yönelik kararlar var araştırırsanız bulursunuz bizimde (eğer yeniden yargılama kararı çıkarsa) bu olayı FİFAya taşımamız lazım ama bizim yönetimden
                                kim AKP hükümetini şikayet edebilecek cesarete sahip sorun orda.
                                En son Ceyhan61 tarafından düzenlendi; 08.06.2014, 19:52.
                                Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X