Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aynı anda yapıştırmışız ben kaldırayım kalabalık yapmasın.
    ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• neye dayadırdığı çokda farketmez aslında, işte bir bahane bulup yeniden yargılayıp aklayacaklardı,

ha öyle ha böyle, aziz delimi yeniden türkiyeye gelip içerde yatsın, belliki garanti alınmış, zaten böyle olacağı 140 gündür infazı

beklemesinden belliydi, daha hukuk tarihinde örneği olduğunu sanmıyorum 6,5 aydır infaz bekleyen birisi varmıdır.
      County of Essex

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Savcı mütalasını cmk 311 ve 312 dayandırmış http://www.ceza-bb.adalet.gov.tr/mevzuat/5271.htm burdan 311 ve 312. maddeye bakabilirsiniz.

311. maddeye baktım ya a bendi yada d bendine dayandırılarak kabul edilecek gibi gözüküyor. Bence en kuuvetli ihtimal deliller sahte bahanesi ortaya atılacak mahkeme yeniden olursa deliller sahte denebilir mi Beni bildiğim mahkemede delilleri kabul etti hepsi.
        Deliller sahte değil ki, böyle bir iddiada hiç bulunulmadı ki. Delillerin takdiri ile gerçekliğini karıştırmamak lazım. Mesela "Tarlalar yeşillendi mi" sözü söylendi mi, söylendi. Bunu kimse inkar etmedi ki. Ama bu sözün şikeyle alakalı olduğunu söylemek delil taktir etmektir. Şikeyle alakalı değildir demek tepenin sahte olduğu anlamına gelmez. Bu hususlar yargılamada zaten tartışılmıştır, karar verilmiş, inanmış ve kesinleşmiştir. Ayrıca yargılamada tapelerin hukuka uygun olduğu da tartışılmıştır. Ben o maddeleri defalarca okudum. Kesinlikle hiçbiri uymuyor.

Yorum

• Burası türkiye uydururlar kafanı takma sen.......... uyduracaklarda
          County of Essex

Yorum

• 3 yıldan beri verilen hangi karar akla mantığa ve hakkaniyete uygun?

meclisden bir gecede karar çıkaran şike cezalarını kuşa indiren, sahte çürük raporları ile ilgili kanunu buhar eden TC meclisi değilmi??

iyiki ingiliz vatandaşıyım vicdanım rahat....
            County of Essex

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 yıldan beri verilen hangi karar akla mantığa ve hakkaniyete uygun?

meclisden bir gecede karar çıkaran şike cezalarını kuşa indiren, sahte çürük raporları ile ilgili kanunu buhar eden TC meclisi değilmi??

iyiki ingiliz vatandaşıyım vicdanım rahat....

İngiltere'de çalışabilmek için ne yapmam gerekiyor? İngilizcem var, elektrik mühendisiyim.

IELTS 'ten gereken puanları alırsam işe yerleşmem için ne gibi prosedürler var? Ciddiyim. Fırsat bulursam kaçma düşüncem var.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bu kanuna göre sadece a fıkrasından isteyebilirler, o da tapelerle ilgili. Sahte olmadığını kabul ettiklerine göre sorun yok gibi görünüyor ama burası dediğim gibi türkiye. Güçlüler ne isterse o oluyor, tamamen siyasal bir karar yazıklar olsun. Bunun yanında haber yalan da çıkabilir, bu adilerden herşey beklenir. Malumunuz iki gün önce TFF ve kulüplere gönderilen Şikebahçe'nin CL'ye katılamayacağı yazısı 13 mayıs tarihli idi ve halka açık olan bir şirketin haberini KAP'a bildirmeden bir dalgalanma ve maniplasyon yaptılar ne oldu, hiç. Hukuk olsa SPK, TFF ve Şikebahçe adına hemen inceleme başlatırdı. Yazıklar olsun ki ne yazıklar olsun. Bizler bu ülkenin zencileriyiz, bunlar iyi günlerimiz...
                ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Tapeler doğru. Ceza alanlar dahil herkes kabul ettiler bu konuşmaları yaptıklarını.
                  Uefa çok rahat bu konuşmalara göre ceza verebilir. Uefa ya poli, mahkeme vs kararlarını değil tapeleri göstermek lazım.
                  Gerisi beni ilgilendirmez
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Savcının mütalaası çok önemli değil önemli olan mahkemenin vereceği karar. Ben hukuka uygun olana, yani yargılamanın yenilenmemesi gerektiğine karar vereceklerine inanıyorum.

Yorum

• Yeniden yargılama olmayacak

Savcı burda beraatını istemediği için hakim farklı karar verecektir

aziz çıkarılacak bir paket yasa ya da mit yasası ile kurtarılacak. Şimdi vakit kazanmaya çalışıyorlar yasa tasarıları için
                      Hiçbir delilin sahte oldugu ıspatlanmadı varsayım üstüne sahte denilemez ozaman adam oldurende beni sucladıgnız kanıtlar sahteydı der çıkar dışarı yeniden yargılanma süresince
                      Vakit kazanıyorlar asıl yapacakları hamle ıcın

Yorum

• Arkadaşlar kesinlikle yargılamanın yenilenmesi için gerekli şartlar oluşmamıştır bu dosyada. O maddelerin hiçbirine dayandıramazlar gerekçelerini. Ha aksi olursa kesinlikle kararın hukukiliği sorgulanır.

Yorum

• Destansı sene, fırtına gibi Trabzonspor'um.. Rabbim yüzümüzden neşeyi alanların, emeğimizi çalanların hesabını sorsun inşaallah. Daha da beter olsunlar
                          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 07.06.2014, 20:58.

Yorum

• fenevlilere şunu diyorum. cevap veremiyorlar daha.
                            Taper dogru mu? Dogru? aziz tv de bile tapelerin doğruluğunu kabul etti mi? etti.
                            yeniden yargılanıp berat etse nolcak. tapeleri açıklayın sadece.
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Siyaset - 22 Ocak 2014 09:13
                              Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü dün şok bir bilgiyi paylaştı. Uslu, Başbakan Erdoğan'ın Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım'a yeniden yargılanma SÖZÜ verdiğini açıkladı.

Uslu, "Aziz Yıldırım af falan istemiyor. Gerekirse yatarım diyor. Sayın Başbakan'ın yeniden yargılama konusunda verdiği söz üzerine inşallah bizi de alacaklar. Bu yargılanma açılacak" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Sabiha Gökçen Havaalanı’nda çok önemli açıklamalar yaptı.

İşte Mahmut Uslu'nun sözleri;

"BİZ ORGANİZASYON YAPMADIK"

"Başkanımızı karşılamak için organizasyon yapmadık. Binler geliyor kendi aralarında organize ederek. Bu bir hizmetin karşılığıdır. Menfaat değil. Kalben beraat etti Aziz Yıldırım. Diğer insanların yüzde 95'i bile buna inanıyor. Ümit ediyorum ki bu taraftarın ve tertemiz duygularla sahip çıkması bir olaydır. Hala Aziz Yıldırım'ın tekrar içeri girmeyeceğine ve adil yargılanacağına inanıyorum. Bu aralar çok Allah'a havale ediyorum insanları. Aziz Yıldırım'ın ülkeye gelmeyeceğini söyleyenleri Allah'a havale ediyorum."

"3 Temmuz'u yaşayan yönetici arkadaşlara Fenerbahçeliler'in teşekkür etmesi lazım. Ne olduğunu anlamadan başkan hapse girdi ve tokat yedi. Fenerbahçe'nin 100 milyar euro zararı oldu. Büyük problemlere girdik. Taraftarımızın sahiplenmesiyle bu yük atlatıldı."

"TARAFTARIMIZ COP YEDİ, GAZ YEDİ"

"Bizim taraftarımız cop yedi, gaz yedi ve hiç yılmadılar. Her zaman başkanın ve Fenerbahçe'nin yanında oldular. İnşallah bu kötü günler geride kalır. Biz bir yerde spor kulübüyüz. Siyasetin olmaması gerektiğini ispat ettik. Birbirine bağlı olan insanların topluluğuyuz. Her branşta başa oynuyoruz. Umarım başka yanlışlıklar yapılmaz."

"ALLAH ÇARPAR, ÇARPACAK DA"

"Fenerbahçe, belediye ve devlet kurumlarının haricinde olimpiyata giden oyuncuların birçoğunu veriyor. 2000 küsür sporcusu var. Minik takımdan, A takıma kadar. Sadece futbol takımı değil. Son 15 senede yapılan tesisleri saymakla bitiremem. Yüzde 40 olan vergilerin 15'e inmesine ön ayak olan Aziz Yıldırım'dı. Bunu inkar eden varsa Allah çarpar. Şu anda da çarpılacağını düşünüyorum.

'BAŞBAKAN'IN SÖZLERİ ÜZERİNE...'

"Abuk subuk tapelerle ve saçma nedenlerle çeteye soktular. Biz adalete inanmazsak neye inanacağız? Yapay adalete, paralel adalete inanmıyoruz. Aziz Yıldırım af falan istemiyor. Gerekirse yatarım diyor. Sayın Başbakan'ın yeniden yargılama konusunda verdiği söz üzerine inşallah bizi de alacaklar. Bu yargılanma açılacak. Biz Fenerbahçe'nin suçsuz olduğuna inanıyoruz.

Yorum

• İlk olarak cshbilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar kesinlikle yargılamanın yenilenmesi için gerekli şartlar oluşmamıştır bu dosyada. O maddelerin hiçbirine dayandıramazlar gerekçelerini. Ha aksi olursa kesinlikle kararın hukukiliği sorgulanır.
                                mahmut uslu başbakan yeniden yargılama sözü
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Yükleniyor...
                                X