Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nasıl bir millet olduk yemin ederim aklım almıyor.
    İnsanlarda ahlak yok. Edep yok. Utanma yok. Vicdan yok.
    Bazen içimden geçen acımasız fikirlere engel olamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karabükspor'un açıklama yapma sebebi ..

Bu nedir ya bir spor kulubu bir sirkete ne diye bağışta bulunur...
      Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• ‘Devletli’ G.Saray ve aptal vatandaş Fener

SAYIN Ünal Aysal kendi TV’sine yaptığı açıklamada “Hükümetten 3 yıldır bir destek görmedik” demiş. Hükümetten kasıt Başbakan Erdoğan ile yakın ilişki ise Sayın Aysal sonuna kadar haklı. Hükümetten kasıt bakanlar kurulu ile ilişki ise orada da sımsıcak ilişkiler olduğunu söyleyemeyiz. Ama konuyu hükümetten çıkarıp ‘DEVLET’e getirdiğimizde durum 180 derece değişiyor.

- G.Saray vergi ödemez; 140 milyon liralık borcunu ya afla ya da uzlaşma ile ‘halledebilir’. Adeta 70 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması bizzat DEVLET tarafından yapılır.

- G.Saray stadını verip daha büyük stada geçer. Sami Yen’i büyütemeyecek; dolayısıyla bugünkü kadar gelir sağlayamayacakken daha büyük stadyuma geçme taahhütlerini yerine getirmez. Misal çatıyı yapmadığı için doğan 20 milyon dolarlık ceza silinir. Yapması gereken 15 bin kişilik stadı yapmaz. 7-8 milyon dolardan kurtulur.
        - G.Saray borsada tarihte kimsenin yapamadığı; bundan sonra da yapamayacağı “ölme eşeğim ölme yonca bitsin de ye” mantığıyla bedelli artırım yapar; 172 milyon lirayı daha cebe atar. Buna izin verenler 2 yıldır soruşturulur ama hiçbir şey çıkmaz.

Örnekleri artırmak mümkün. Medeni ve hukukun gerçekten işlediği; ‘herkes için adalet’in olduğu bir ülkede asla olmayacak şeyler G.Saray için uygulanır. Bürokraside; emniyette; medyada; iş dünyasında en kuvvetli takım G.Saray’dır. Çok sevilen ifadeyle YENİ TÜRKİYE’nin YENİ DEVLETİ’nde en büyük Cim Bom’dur.

Öte yandan F.Bahçe ise tam olarak APTAL ve SAF VATANDAŞ durumundadır.

- 100 milyon lira vergi öder.

- Stadın yanındaki okulun arazisini alabilmek için 4 okul, 1 spor salonu yaptırmak durumundadır. Bu taahhütlerini de yerine getirir ama araziyi alamaz.

- GSGM payını, KDV’sini aksatmaz.

- DEVLET şirketleri sponsor olmaz, reklam vermez.

Çünkü F.Bahçe, YENİ TÜRKİYE’nin YENİ DEVLETİ tarafından sevilmez. Bürokraside hiçbir işi çözülmez. Rakiplerine hidroelektrik santrali dahi verilirken F.Bahçe’ye ‘zırnık’ verilmez. Ağzını açtıkça “Sus, seni şikeden kurtardık” denilecektir; aslında kurtarılanın diğer tüm kulüplerle birlikte lig, sistem, Digitürk olduğu bilinerek... F.Bahçe’nin önünde iki yol vardır; ya “bu devrin geçmesini” beklemek; ya “Al Diyetini” deyip bu devrandan çekilmek.

AYSAL'IN TV VİZYONUNA ŞAPKA ÇIKARIYORUM
        Sayın Aysal’ın ekonomik olarak G.Saray’ı getirdiği nokta ortada. Kulüp artık Sayın Ünal Aysal’ın olmuştur. Ayrıca yukarıdaki yazıda da bahsettiğimiz gibi DEVLET AYGITI G.Saray’ın lehine işliyor.

Ancak Sezar’ın hakkı Sezar’a demek gerekirse kendisi, ‘vizyon’ konusunda rakiplerinden fersah fersah ileridedir. Örneğin Şampiyonlar Ligi yayın haklarını bir ortak kanal ile GSTV bünyesine katma fikri müthiştir. GSTV zaten LigTV ile ortak kurulmuştur. LigTV; BJKTV ve BursasporTV gibi GSTV ile de personel maaşları-reklam gelirleri-yayın link giderleri v.s konusunda ortaktır. Sayın Aysal bir de GSTV ile DSmart’ı ya da Tivibu’yu birleştirdiğinde bu işten hem G.Saray; hem yayın ortağı hem de reklam geliri ortağı LigTV kazançlı çıkacaktır. En az 3 kazananlı bu plana ancak şapka çıkartılır.

FBTV ise bağımsız yapısı, kendine ait canlı yayın aracı, daha tecrübeli kadrolara sahip olmasına karşın böylesine bir fikir dahi geliştiremez. Çünkü o kanal artık sadece Aziz Yıldırım’ın propaganda mecrasıdır.

Kaynak:http://spor.haberturk.com/futbol/hab...vatandas-fener

...

Alın size bir aşağılıklık vesikası daha. O kadar yazının arasına bizide sıkıştırıp devletin bize hidroelektirk santali verdiğini iddia etmiş hödükoğlu hödük.

Ulan bu devlet sizi ''büyük'' yapmış bundan büyük kıyak mı olur ....???? (bir de utanmadan kime geçilen hangi kıyağın peşine düştünüz yavşaklar!)
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• slm millet
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            slm millet
            Ooo kimler gelmiş Aleykumselam Celal abi, hoş geldin. Özlettin kendini
            www.x.com/zykmda

Yorum

• bugünü kaçırmak istemedim, geç oldu ama neyse, Allah tan daha kararlar açıklanmadı yoksa çok üzülürdüm
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Benden de selamlar olsun...

Artık haber alsakta keyfimiz moralimiz yerine gelse..

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Bu saatten sonra açiklamazlar artik
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Yetmez ama Evet!..
                    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• azizin ne mal olduğunu anlayan eski bir yönetici Recep Özcan diyor ki

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• 13 . Agir ceza mahkeme savcisi yenide yargilama konusunda olumlu gorus bildirmis son karar mahkemenin.boyle olacagi belliydi zaten
                        County of Essex

Yorum

• Uefa nın kişilere vereceği cezaları bekliyorum ben de,
                          ve acayip önemsiyorum,4 gözle o kararları bekliyorum,
                          adamım diye ortalarda gezinen ama yeşil sahalarda alnının akıyla mücadele eden sporcuların içinde asalak gibi barınan yönetici,hoca ve futbolcuların Türk sporundan kazınıp gitmesini bekliyorum,kalan yaşantılarının zından olmasını istiyorum,özellikle şikebahçe,satılmış sivas ve satılmış eskişehir bağlantılı olanlarının.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            13 . Agir ceza mahkeme savcisi yenide yargilama konusunda olumlu gorus bildirmis son karar mahkemenin.boyle olacagi belliydi zaten

Ulan bi kere şaşırtın bizi be...
                            Pazartesi'ni bekleyeceğiz artık

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ulan bi kere şaşırtın bizi be...
                              Pazartesi'ni bekleyeceğiz artık
                              ben bu sefer gerçekten çok şaşırırım, bence yine manipüle ediyorlar.. bu görüştüğümüz ve görüş bildiren avukatları dinleyince hukuk cinayeti olur diyorlar. deniz seki niye girsin ki, yada bir başkası, kapsama alanı dışındaki aziz pazartesi kaçmış olur, ben çok gördüm müjdeli haberleri hele ki cumartesi günü düşen müjdeleri

Yorum

• Savcinin gorusu ne kadar etkili olur bilinmez ama su bi gercekki oyle yada boyle azizi bir sekilde kurtaracaklardi zaten sanirim mahkeme bu nedenle infazi geciktirip duruyor. Ben sahsen azizin yeniden hapise girecegine ihtimal dahi vermiyordum. Deniz seki yurtdisina kacip bu ulkeye bir daha adimini bile atma. Umarim coktan kacmissindir.
                                County of Essex

Yorum

Yükleniyor...
                                X