Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• okunması gereken bir yazı

onlar aslında bizi hiçbir zaman dost olarak görmedi .ve böyle olması aslında çok daha iyi bizim onları dost olarak görmemizin dost olarak yaklaşmamızın değerini şimdi artık kaybettiklerinde anlayacaklar.konuyu biraz açarsam trabzon insanı aslında anadolu insanıdır içi dışı bir mert saf(saf derken aptal manasında değil içinde kötülük beslemeyen art niyeti olmayan manasında) vb insanlardır. spor dostluk kardeşlik fairplay dir masalı yıllardır milleti kandırmak için ortaya atılmış en büyük uydurmadır.ama biz bu kelimelere yıllardır inanıyorduk . zaten o yüzden 30 yıldır şampiyon olamadık.(2010-2011 şampiyonluğumuzu kabul ediyorum ve inanıyorum ama o kupa müzeye girmeden resmi olarak şampiyon değiliz arkadaşlar bu gerçektende kaçamayız)onlar sporu dostluk fair play kardeşlik olarak hiç görmedikleri için tesadüfe bakın ki 30 yıldır onlar dönüşümlü olarak şampiyon oluyor .hacıosmanoğlunu tebrik ederim onlara hakettiği gibi davrandı aslında olması gereken de buydu.ne oldu şimdi niye bizle küstünüz haa niye aramız bozuldu haa çakal istanbul üçüzü.neden biliyormusunuz trabzon artık oyunu kuralına göre oynamya başladığını gördüler onların gerçek yüzünü görmemiz işlerine gelmedi ne güzelde trabzonu dost kardeş ayağına 30 yıldır kandırıyorduk sonunda uyandılar dediler ve işlerine hiç gelmedi bu .şampiyon olduğumuz yıllarda onları takır takır yeniyorduk sahamızda santra çizgisini geçemiyorlardı o zamanlar saygı duyuluyorduk şunu unutmayalım kazanana herkes saygı duyar.sonra anlaşılamayan büyük bir oyun sahneye konuldu.baktı bu üçistanbul üçüzü biz bu trabzona diş geçiremiyoruz bari dost gibi davranalımda değerlerini kaybetsinler ve başardılar değerlerimiz erozyana uğradı onlara benzemeye başladık ve anadoludanda uzaklaştık yabancılaştık.artık anadoluda karşımızdaydı .bir taşla ikikuş vurdular hem anadoluyu karşımıza aldık hemde onların sahte dostluklarına inandık.onların telaşının gerçek yüzlerinin ortaya çıkması paniğinin nedeni devrin eskiye doğru dönmesidir.sahamızda gs piçlerine yenilirken ne güzeldi değil mi o zaman hiç sorun yoktu kardeştik dosttuk değil mi yenince dostluk bozuldu zaten yalancı bir dostluktu.dostlukta iki tarafta dost olur tek taraflı dost olunmaz.yukarıda renkdaşım yazmış sahaya bayrakla girmişiz filan sebep böyle basit şeyler değil.olay trabzonspor imparatorluğunu çökertme devirme planıydı.çok şeytanice bir plan.ama bu üçistanbul üçüzleri 30 yıl bize bu planı yedirdiler(hakkını vermek lazım)trabzonun gerçek dostları anadolu kulüpleridir onlar bizden dir bizde anadoluluyuz.üç istanbul kulübü artık gavurlaşmış kulüpler.onların üç amacı var güç para ve hakimiyet.onlar güce paraya tapıyorlar bir değerleri yok kazanalımda şampiyon olalımda nasıl olursa olsun anlayışlarının sebebi budur.onlar koyun sürüsüne girmiş koyun postu giyinmiş kurtlardır.

Yorum

• Bu ülkede şikebahçe basket takımı manşet yapılırken,

Erdoğdu lisesi haber bile yapılmaz.

Şikeye 4 yıldır ceza verilmezse şikebahçe haram puanlarla şampiyonluğa koşar ve 4. yıldızı takar.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TFF Samsunspor'un 3 puanını silmiş

işte bakın akpye oy veren anadolu şehirlerinin takımlarının sonu bu reis şikebahçesi için platiniye yalvarıp kişi ve kurumları ayırtırken spor bakanının şehrinin takımı samsunspor akp iktidarında tabiri caizse şamaroğlanına döndü. geçen sezonda taraftarı kadıköydeki finale alınmamıştı şimdi koşa koşa gitsinler tıpkı bizim gibi akpye oy vermeye devam etsinler.
        Üzülmedim, İşleri güçleri bize küfretmekti.

Şike sürecinde Bursa ve Ordu hariç Anadolu takımlarının hiç sesi çıkmadı.

Şenol Hoca'nın o dönem dedikleri çıkıyor işte,

Adalet birgün herkese lazım oluyor.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• bir fenerli yorumu: erdoğdunun aldıyı kupayıda mahkeme kararıyla alırız biz...

bunların hepsinde yüzsüzlük tavan yapmış...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yarsuvat: Trabzonspor Maçı tatil edilmeliydi...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bazıları ısrarla anlamak istenmemesini, bazılarının da ukalalık yapmasını bir türlü anlayamıyorum.

Kesin ve net olan olan bir şey var.

Trabzonspor Kulübü yetkilileri son derece mantıklı ve hukuka uygun bir bekleyişleri var. UEFA'daki sürecin bitmesini bekliyorlar. Ki bir an önce konuyu CAS'a taşımak istiyorlar. UEFA'dan bir beklentileri olmadığı anlamak için kahin olmaya gerek yok UEFA'nın tutumu ortada. Keza UEFA'nın gerekçeli kararını Trabzonspor'a göndermemek için kırk takla atıyor. Defalarca istenmesine rağmen göndermemekte ısrar ediyorlar. Hal böyle olunca hukuki olarak atılacak adımlarda eliniz kolunuz bağlanıyor. Bir silsile yolunu mecburen takip etmeniz gerekiyor.

Ne zaman ki UEFA gerekçeli kararı gönderir o zaman işin renginin nasıl değiştiğini hep beraber göreceğiz.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bazıları ısrarla anlamak istenmemesini, bazılarının da ukalalık yapmasını bir türlü anlayamıyorum.

Trabzonspor Kulübü yetkilileri son derece mantıklı ve hukuka uygun bir bekleyişleri var. UEFA'daki sürecin bitmesini bekliyorlar. Ki bir an önce konuyu CAS'a taşımak istiyorlar. UEFA'dan bir beklentileri olmadığı anlamak için kahin olmaya gerek yok UEFA'nın tutumu ortada. Keza UEFA'nın gerekçeli kararını Trabzonspor'a göndermemek için kırk takla atıyor. Defalarca istenmesine rağmen göndermemekte ısrar ediyorlar. Hal böyle olunca hukuki olarak atılacak adımlarda eliniz kolunuz bağlanıyor. Bir silsile yolunu mecburen takip etmeniz gerekiyor.

Ne zaman ki UEFA gerekçeli kararı gönderir o zaman işin renginin nasıl değiştiğini hep beraber göreceğiz.
                gelde bunu felaket tellallarına anlat abi

Yorum

Bazıları ısrarla anlamak istenmemesini, bazılarının da ukalalık yapmasını bir türlü anlayamıyorum.

abi uefayi ifm de görevi kötüye kullanmadan dava acilamazmi
                  bir gerekceli kararinda süre siniri yokmudur
                  bunlar simdi 50 yil vermeseler bu kagit parcasini, hukuksal bu tutumlarina karsi atilacak adim yokmudur

bu adimlan uefayi tehdit edilemezmi
                  hatta bu kararin gecikmesi süre zafinda beklenen tazminatinin bu süre icin faizini uefadan almak icin tazminat davasi acariz zamani geldimi diyerek bunlar tehdit edilemezmi
                  okadar zor olmasa gerek verdigin kararin gerekcesini bir kagita dökmek
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi uefayi ifm de görevi kötüye kullanmadan dava acilamazmi
                    bir gerekceli kararinda süre siniri yokmudur
                    bunlar simdi 50 yil vermeseler bu kagit parcasini, hukuksal bu tutumlarina karsi atilacak adim yokmudur

bu adimlan uefayi tehdit edilemezmi
                    hatta bu kararin gecikmesi süre zafinda beklenen tazminatinin bu süre icin faizini uefadan almak icin tazminat davasi acariz zamani geldimi diyerek bunlar tehdit edilemezmi
                    okadar zor olmasa gerek verdigin kararin gerekcesini bir kagita dökmek

Bu işlere hiç gerek yok. Bizim kulüp bu kararı istese her türlü alır. Daha açık ifadeyle kulüpten kastım başkandır. Başkanın sarayı bir ziyaret etmesi, cuhmurbaşkanımızla bir çay içmesi yeterlidir.
                    Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                    Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu işlere hiç gerek yok. Bizim kulüp bu kararı istese her türlü alır. Daha açık ifadeyle kulüpten kastım başkandır. Başkanın sarayı bir ziyaret etmesi, cuhmurbaşkanımızla bir çay içmesi yeterlidir.
                      sanırım onuda yapacakalar

ama ne konuşurlar onu bilemem...

Yorum

• Sonunda polis amirini görevden ihraç etmişler, Erman geyik yapıyordu bilmeden haklı çıktı, ne polis kaldı, ne savcı, ne amir ne de hukuk... Hepsi ya içeride ya kovuldu ya da yeri değişti. Tek kale biz kaldık orasını çok karıştırmıyorum çünkü onu yazmaya elim varmıyor. Düşecek, tarih olacaksın fb.
                        En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 22.04.2015, 09:39.

Yorum

+1

Yorum

• Biraz daha sabır.....

Bu iş böyle bitemez,her ne olursa olsun....
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Eski futbolcumuz Ben Ofosu PIASARE’nin, alacaklarının ödenmediğini öne sürerek FIFA nezdinde açmış olduğu dava sonucu FIFA, 2014 yılı Temmuz ayında Kulübümüze borcun ödenmesi konusunda 30 gün süre vermiş, bu borcun ödenmemesi durumunda ise Kulübümüzün 3 puanının silineceğini bildirmiştir.

Fifa da hiç karışmamış. TFF de açıklama yapıp fifa istedi demiş, hemde hiç karışmamış hiçççç
                              En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 22.04.2015, 10:57.

Yorum

• TFF, PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'un 3 puanının silinmesiyle ilgili olarak detaylı bir açıklama yaptı.
                                FIFA'dan Türkiye'ye tehdit
                                TFF'nin açıklamasında FIFA'nın konuyla ilgili olarak ciddi bir uyarı yaptığı, "20 Nisan 2015 tarihinde FIFA'dan gelen yazıda ise cezanın ivedilikle uygulanması gerektiği bir kez daha vurgulanmış olup aksi takdirde Türkiye Futbol Federasyonu'nun FIFA Disiplin Komitesi'ne sevk edileceği belirtilmiştir" ifadesiyle kamuoyuna aktarıldı.

İşte TFF'den Samsunspor ile ilgili yapılan o açıklama...

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun dün yaptığı toplantının ardından, FIFA Disiplin Komitesi'nin kararı doğrultusunda Samsunspor kulübünün 3 puanının silinmesi üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Samsunspor Kulübü ile futbolcu Ben Ofosu Piasare arasındaki ihtilaf nedeniyle FIFA Disiplin Komitesi tarafından, Samsunspor kulübüne 6 Temmuz 2014 tarihinde 3 puan silme cezası verilmiştir.

Samsunspor kulübü daha sonra hukuki yolları izleyerek dosyayı CAS'a taşımış ve CAS'tan cezanın infazının tedbiren durdurulmasını talep etmiştir.

CAS, 20 Mart 2015 tarihinde aldığı ara kararla, Samsunspor'un infazın durdurulması talebini reddetmiştir.

CAS kararının ardından, FIFA'dan 30 Mart 2015 tarihinde Federasyonumuza gönderilen yazıda, disiplin sürecinin devam ettiği vurgulanmış ve cezanın bir an önce uygulanması gerektiği belirtilmiştir. Federasyonumuz bunun ardından konunun ilk Yönetim Kurulu'nda gündeme alınacağını belirten bir cevap yazısını FIFA'ya yollamıştır.

20 Nisan 2015 tarihinde FIFA'dan gelen yazıda ise cezanın ivedilikle uygulanması gerektiği bir kez daha vurgulanmış olup aksi takdirde Türkiye Futbol Federasyonu'nun FIFA Disiplin Komitesi'ne sevk edileceği belirtilmiştir.

İlgili karar, yapılan tebliğin ardından ilk kez dün toplanan TFF Yönetim Kurulu toplantısında gündeme alınmış, karara bağlanmış ve uygulanmıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak üzülerek uyguladığımız bu puan silme cezası, kulüplerimizin finansal olarak denetim altında olmalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Federasyonumuz geçtiğimiz aylarda başlattığı mali denetim çalışmalarını hızlandırarak devam edecek ve benzer olayların bir daha yaşanmaması için kulüplerimizle yakın çalışmalarını sürdürecektir."

yani sonuç olarak demek ki neymiş..FİFA tff ye karışabiliyormuş

Yorum

Yükleniyor...
                                X