Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yuzsuz iho git rte nin arkasinda badigartlik yap sen hala karaktersiz..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• genel seçimlerde Trabzon şehri Bağımsız bir kaç aday çıkarmalı, madem oy konusunda vereceğim veya vermeyeceğim denilemiyor, o halde, iki tane bağımsız aday çıkarılsın, chp mi, akp mi kazanacak mhp mi kazanacak, kime oy verecekse "büyükler", kemikler versin ve kazansın ama bu seçimlerin tekrar ettirilmesinden sonraki en büyük hamle 2 bağımsız vekil ile olur.

Yorum

• akp trabzonu kaybedecektir . şike surecinin buna etkisi çok büyüktür .
        üzüldüğüm nokta trabzonu chp nin kazanacak olmasıdır . Üzüntüm ideolojik kaygıdan değil . şike sürecinde zerre umrunda olmadıgımız başka bir parti nin trabzonu kazanacak olmasındandır .
        61

Yorum

• bilal şimdi kime oy attı ?

aziz yıldırım mı mehmet ali aydınlar mı?
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tek bir parti ayrımı yapmak yanlış ortak hareket ettiler AKP , CHP ve MHP
            ben diğerlerini partiden saymıyorum zaten ama evet dediğin gibi...akp chp mhp oy veren Trabzonspor'un en büyük hainidir ne amaçla olursa olsun

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben diğerlerini partiden saymıyorum zaten ama evet dediğin gibi...akp chp mhp oy veren Trabzonspor'un en büyük hainidir ne amaçla olursa olsun
              şike sürecinde faruk özaktan bakanlık alındığında ve bu kirlilik ortaya çıkmışken istifa edip

belediye başkanı adayı olmasını beklerdim hür bağımsız TRABZONSPOR adına
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• fifa ve uefa'ya yollansın bu kayıt

Yorum

• Birkaç fenerli arkadaşım bunca şeye rağmen halen şike var diye konuşmayın yazmış hahahahhahaha bunlar bilalden de beter he.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• RTE basbakan olmasaydi kupa cokdan gelmisdi.

Gercek bu.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      akp trabzonu kaybedecektir . şike surecinin buna etkisi çok büyüktür .
                      üzüldüğüm nokta trabzonu chp nin kazanacak olmasıdır . Üzüntüm ideolojik kaygıdan değil . şike sürecinde zerre umrunda olmadıgımız başka bir parti nin trabzonu kazanacak olmasındandır .
                      chp nin kazanmasi akpnin kazanmasindan daha felaket bi durumdur..cunku sike sureci boyunca milletvekili olan birisi tek bi kelime etmemis ve halktan buna en ufak tepki bile gelmemistir..

yazik ya..nasil bi sehir orasi inanin yazik

Yorum

• Bu dinlemeler bize yeni bir şey anlatmıyor ki..Başbakanın süreç içersindeki tavrı zaten malum..3 yıldır azize denen it cemaat bizi ele geçirmeye çalışıyor diye yaygara yaptı mı?Yaptı..Gülen denen şerefsizle konuştuğunu söyledikten sonra bakın başka şeyler ima etmeye başladı 2-3 haftadır..Bu dinleme kaydı eğer gerçekse bu i.neler neden seçime bir ay kala ortaya çıkardılar..Kendi siyasi hesaplarını görmek için Trabzonspor'umu alet eden kim varsa Allah onu bildiği gibi yapsın..

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bilal şimdi kime oy attı ?

aziz yıldırım mı mehmet ali aydınlar mı?
                          boş oy atmıştır
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Okadar beddua ah aldinki gercek ts lilerden rte bunlar daha iyi gunlerin dur bakalim sasmaz adaleti vardir rabbimin elbet tecelli eder..

Yorum

• bu ulkede senol gunesin ne icin kavga ettigini anlayamacak trabzonsporlular bile vardir !!

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu dinlemeler bize yeni bir şey anlatmıyor ki..Başbakanın süreç içersindeki tavrı zaten malum..3 yıldır azize denen it cemaat bizi ele geçirmeye çalışıyor diye yaygara yaptı mı?Yaptı..Gülen denen şerefsizle konuştuğunu söyledikten sonra bakın başka şeyler ima etmeye başladı 2-3 haftadır..Bu dinleme kaydı eğer gerçekse bu i.neler neden seçime bir ay kala ortaya çıkardılar..Kendi siyasi hesaplarını görmek için Trabzonspor'umu alet eden kim varsa Allah onu bildiği gibi yapsın..
                                Tavri malumda gormek istemeyen akkafalilarin tavrida malumdu..bu resmen onlari dumur etti bizi hakli cikardi bu bakimdan mukemmel oldu mukemmel..

Yorum

Yükleniyor...
                                X