Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyler bana kızacaksınız ama bu ses kaydının çıkması bizim için kötü oldu bence, bazı kesim "bakın işte Başbakan Fenerbahçe'i ele geçirmeye çalışmış, bütün deliller vs., hepsi düzmeceymiş" demeye başladı bile. Fenerbahçe'nin elindeki medya gücünü de düşünürsek bu ses kaydını da lehlerine çevirebilirler, yüzsüzlükte sınır yok.
    Şike operasyonunu bağımsız savcı ve polis'ler yaptı. Başbakan'ın tıpkı 17 aralık'ta olduğu gibi bu operasyon'dan haberi yoktu. Zaten sportif yargılama bitti. Olaya sstedikleri gibi bakmakta özgürler.

Başbakan kendi çıkarına pranga olmadığı müddetçe bir yeri ele geçirmek istemez. fb'ye hükmetmek o kadar zor birşey değil. Akparti teşkilatlarını bir dernek üzerinden örgütleyerek fb'ye binlerce üye kazandırabilirsin. Kamu gücünü kullanarak vergi müfettişlerini üstüne salabilirsin. Yani Aziz'i indirmek için bir sürü formül üretilebilir.

Tabi Aziz'den pek hoşlanmadığı görülüyor. Ancak buna rağmen Aziz'in isteği ile şike yasasını çıkaracak kadar da çelişkili bir durum var. Keza TFF ve kurullarını da Aziz'in isteği doğrultusunda dizayn ettiği bir gerçek.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      RTE'ye oy veren Trabzonspor hainidir!

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      vallah kardes busura bakma chp mhp nin varki ney bunlar sike kanuna oy vermedilermi Azizi sucsuz bulmadilarmi sarigül azize haksizlik yapildigini karadenizlerin oyununu cantada keklik görmüyormu. 3 partiyede oy verilmeli Trabzonda Trabzonsporlu bagimsiz adaylar cikmali bunlar secilmeli 3 hirsiz partiye oy gitmemeli
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        vallah kardes busura bakma chp mhp nin varki ney bunlar sike kanuna oy vermedilermi Azizi sucsuz bulmadilarmi sarigül azize haksizlik yapildigini karadenizlerin oyununu cantada keklik görmüyormu. 3 partiyede oy verilmeli Trabzonda Trabzonsporlu bagimsiz adaylar cikmali bunlar secilmeli 3 hirsiz partiye oy gitmemeli
        Ben git chpye mi ver dedim? Bagimsiz adaylara ver. O da olmazsa bos at. Yeter ki ts dusmanlarina verme! Akpye hic verme!

Yorum

• [QUOTE=Süleyman Baykan;1919537693]Yo sınamıyorum sadece bu kayıtların ortaya çıkma zamanı sizede manidar gelmiyor mu?[/QUO
          De git isine coddiye alincak tarafin yok..he montaj santaj manidar monidar sen git yine rte ne kos 30martda..zaman harcama buralarda ha gitmeden bide bmn nin aciklamasini oku kasetle ilgili..son olarak allah islah etsin akil fikir versin..aykutun radar aciklamasinin bi turude bu radar sadece akp ye rte ye tutulmus gulermisin aglarmisin arkadas...ciddiye almaya gerek yok kafana gore takil sen..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Oktay Saral aylar önce ne demişti herkes hatırlasın ; '' TS o sene şampiyonlar ligine gitti mi gitti .20 milyon doları cebine koydumu koydu eee ne kupası hala daha ?''

Dini,imanı para olunca bir insanın ...hak -hukuk mücadelesini yorumlama şeklide bu oluyor elbette. İğrenç insanlar (kusmak bile fazla bu heriflere)
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• yahu zamanlaması manidar olsa ne olacak ! bu gerçeklerin ortaya çıkmasına engel midir a benim zeki kardeşim!... bırakın adalet yerini bulsun sokayım zamanlamasına da manidarlığına da paraleline de!.. ulan ortada bir gerçek var bunu konuşsanıza! biat etmekten vazgeçin artık! koca bir futbol takımını ne hale getirdiler şike sürecinde!..

Yorum

• İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu yaklaşımı da anlamak mümkün değil.
                herkes bilalin anlayışına takılmış kalmış.
                alengirli işlerden anlamadığı için mi aptal oluyor.
                hepimizin kafası böyle çalışıyor malasef...
                az önce dinledim 1 tane

telefon numarasını banka hesap no istiyor bilal'den 1 milyoncuk için

bilal zekat mı verecek diyor, karşıda ki yok diyor temiz uşak

babasına diyor ki fenerbahçe için elinden geleni yaptın, kayırdın kolladın.

bu ses kayıtları doğru ise bilal'e yazık
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Git akp saksakciligini baska mecralarda yap! Montaj he montaj!

Ben kimsenin şakşakcısı değilim önce lafını bil tanımadığınız insanlar hakkında klavye başından laf etmeyin ben RTE hiç oy vermedim vermemde biliyorum neler yaptığını şikecileri korumak adına benim tek dediğim şu bu ses kayıtları neden şimdi çıktı ayrıca şikeci aziz ortalık ses kayıtları ile çalkalanıyor bize koz olacak bir ses kaydı olsun demiş olabilir taraftara şirin gözükmek için takımı ligden çekeriz masalını bile söylüyor bunlar bunlar için ses kaydı düzenletip servis etmek çokta zor değil.
                  KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben kimsenin şakşakcısı değilim önce lafını bil tanımadığınız insanlar hakkında klavye başından laf etmeyin ben RTE hiç oy vermedim vermemde biliyorum neler yaptığını şikecileri korumak adına benim tek dediğim şu bu ses kayıtları neden şimdi çıktı ayrıca şikeci aziz ortalık ses kayıtları ile çalkalanıyor bize koz olacak bir ses kaydı olsun demiş olabilir taraftara şirin gözükmek için takımı ligden çekeriz masalını bile söylüyor bunlar bunlar için ses kaydı düzenletip servis etmek çokta zor değil.
                    Ses kaydinda fenerin acik sekilde tayyip tarafından kollandigi goruluyor. Ne kozundan bahsediyorsun?

Yorum

• öncelikle şunu belirteyim
                      şikecilerin henüz küme düşmemiş olmasında iktidarında muhalefetinde katkısının olduğunu düşünüyorum

ancak şu ana kadar yayınlanan tapelerde tayyip ve bilal arasında geçen diyaloglar da beni düşündüren kısımlar var,

mesela konuşmalara bakılırsa bilalin algılama olayı epey düşük
                      zira asıl işe yarar kelimeler bilalin anlaması için yapılan tekrar konuşmalarda geçiyor
                      tayyipde dinlendiklerini dikkatli konuşmasını gerektiğini söylemesine rağmen neden algısı zayıf bilal ile konuşmaya devam ediyor?

bu kısmı sildim zira bir başkasıyla olan tapesini de şimdi gördüm.
                      En son Kasım BEKTAŞ tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 23:36.
                      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gonderildi..gondermeyen akpli olsun..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu foruma 5 yıldır üyeyim kimseyle tartışıp münakaşaya girmedim gene girmeyeceğim bu benim fikrim bakın şike başlığına eğer akp şakşakçısı denebilecek bir mesajım var ise direk kaydımı silsinler forumdan.
                          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Şu "montaj"'a dair: Her şeyi deyin, umrumda değil, zamanım kıymetli, tenezzül edip de bunu diyene tek bir laf etmem; ümitsiz vaka. Mamafih, bu kayıtlara montaj demeyin artık. Bakın, her gün bir başka dinleme patlak veriyor. Dünya üzerinde bu kadar dinlemeyi montajlayıp, yoktan üretecek bir teknoloji yok.

Yorum

• yilmaz ozdil konussun bakalim simdide gorelim beyfendiyi..

hepiniz ordaydiniz ulan hepiniz...

Yorum

• ses kayıtlarının enteresan noktası

kişiler bu denli önemli konuşmaları neden telefondan yaparlar?

örnek veriyorum
                                - evinde 1 milyar doların varsa bunu sıfırlamak için bu işler telefonda mı yapılır
                                - fenerbahçe seçimi manüple edeceksin , telefonda mı tartışırsın

aklıma takılan soru

Trabzonspor başkanlık seçimlerinde ne gibi girişimleri oldu ?
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Çalışıyor...
                                X