Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Medyada, televizyonda bilgisi olmadan fikir sahibi olmak, racon kesmek moda oldu. Adam tapeleri okumamış, kararları okumamış, objektif bakıyorum, madem şike var, nerde futbolcular vs. diye feybe'nin tezlerini tekrarlayıp duruyor. Onca insan mahkum oldu, aralarında bir sürü futbolcu da var. Bunları görmüyorsun, sonra da objektif bakıyorum diye benim vergilerimle ayakta kalan devletimin televizyonundan feybe ağzıyla ahkam kesiyorsun. Ben senin objektifliğini iyi bilirim; sen ikinci sarı kartı vermemek için köşe direğiyle dans eden futbolcuyu görmemek adına arkana dönemeyen birisin
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• genel görüntü medyasıyla yazarıyla çizeriyle şikebahçeyi kurtarmak nedenı cok bellı herkes pastadan payını alıyor şikecilerinde yeri bu pastada buyuk mesela kel sinan sıfatına baksanıza pislik akıyo borsada yıllarca yaptıkları 8taş taraftarı bıle sevmıyo adamı ne dicek adam şikebahce dussun mu dıcek paranın kopegı olmus bu ınsanlar bunlar herseyını satarlar bunlarda ar namus mu var
      boşbakan a zaten dıcek bısey yok allah topunun belasını versın

Yorum

• TAKVIM
        Ulaş ÖZDEMİR
        21 Ocak 2014, Salı

Vicdan, sadece vicdan!

YARGITAY'ın şike kararı sonrasında, nedense mağdur Trabzonspor'un haklarının ne olacağını kimse konuşmuyor.
        Tek bildikleri, ceza alanların nasıl kurtulacakları!
        Vicdanlar bu kadar mı kararır, adalet bu kadar mı hiçe sayılır?
        Şimdi de piyasaya başka bir argüman sürdüler.
        Yargıtay kararıyla hiç alakası olmayan 7 maddelik yalanı!
        Diyorlar ki, demokratik ülkelerde şike cezası idaridir. Para cezası verirsiniz, futboldan men edersiniz. Biz de diyoruz ki, Avrupa Komisyonu'nun "Şike 2012" raporuna göre, Avrupa Birliği'ndeki tüm ülkeler şikeye hapis cezası veriyor.
        Şahsi menfaat aramıyor, 8 ile 10 yıl arasında hapis cezasıyla sonuçlandırıyor.
        Diyorlar ki, Aziz Yıldırım, Sivasspor maçında şike yaptı ama Mecnun Odyakmaz ve kaleci Korcan için verilen mahkumiyet kararı bozuldu. Yargıtay diyor ki, Mecnun ve Korcan şike yaptı.
        Karar doğru. Lakin ikisinin statlara girmesi ve kulüplerde görev alması yasaklanmamış. O nedenle kararı bozuyorum.
        HEM ŞİKE HEM TEŞVİK
        Diyorlar ki, Aziz Yıldırım, İstanbul BŞB maçında şike yaptı ama İbrahim Akın hakkında verilen mahkûmiyet kararı bozuldu.
        Yargıtay diyor ki, İbrahim, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında şike yaptı, Trabzonspor maçında da teşvik aldı. 16 ACM kararı doğru.
        Temyiz itirazını reddediyorum fakat kararı bozuyorum. İbrahim'in spor kulüplerinde görev almasını ve statlara girmesini de yasaklamalısın.
        Pişmanlık gösterir ise cezayı ertele.
        Ama ertelemek zorunda da değilsin.
        KAPSAMDA DEĞİL Kİ!
        Diyorlar ki, Aziz Yıldırım, Karabük maçında şike yaptı. Emenike beraat etti ve Şekip Mosturoğlu'nun mahkûmiyet kararı bozuldu.
        Öncelikle Emenike bu dava kapsamında değil. Zaten Nisan 2013'de beraat etti. Yargıtay diyor ki, Emenike'nin menejeri Erdem Konyar, Fenerbahçe'nin şike teklifini kendisine iletmiş "şikeye teşebbüs" cezası vermen gerekirken, vermedin.
        Kararı bozuyorum. Mosturoğlu, Eskişehir-TS maçında teşvik yaptı.
        Karabük-Fenerbahçe maçında şike. Fenerbahçe-
        Ankaragücü maçında şike teşebbüsü.
        Karar doğru lakin Şekip Mosturoğlu'nun statlara girmesi ve kulüplerde görev almasını yasaklamalısın...
        Diyorlar ki, Aziz Yıldırım, Trabzon-İBB maçında teşvik verdi.
        Herkese beraat veya karar bozma verildi. Yargıtay diyor ki, bu maçta, Abdullah Başak ile İlhan Ekşioğlu'nun teşvik faaliyetlerini onuyorum. İskender Alın da teşvik aldı. Fakat hem cezası az hem de stada girmeyi ve yönetici olmayı yasaklamadığın için bozuyorum.
        Yusuf Turanlı'nın durumu da İskender Alın ile aynı.

BERAAT ETMEDİ
        Diyorlar ki, Aziz Yıldırım, TSBursa maçında teşvik vermiş. Aracı denilen Samet Güzel beraat etti, Wederson'un mahkûmiyet kararı bozuldu. Yargıtay diyor ki, Vederson Bursa-TS maçında teşvik suçu işledi ama az ceza aldı. Kulüplerde görev alması ve stada girişinin yasaklanması gerekir. Kararı bozuyorum. (Samet Güzel, beraat etmedi.
        Bursa-TS maçında teşvikten ceza aldı. Cezaya itiraz etmedi. Yani kabul ettiği için Yargıtay'da değil)

YALANA YETER ARTIK!
        Son olarak diyorlar ki, Aziz Yıldırım, Eskişehir-TS maçında teşvik verdi, alan topçu yok. Bülent Uygun'un örgüt üyeliğinden kararı bozuldu. Yargıtay diyor ki, Ümit Karan teşvik primi aldı. Ama az ceza verildi. Ümit pişmanlık duyduysa cezasını erteleyebilirsin. Ancak ertelemek zorunda da değilsin. Bülent Uygun örgüt üyesi değil fakat örgüte bilerek ve isteyerek yardım etti. Ayrıca teşvik primini kabul ediyorum, az ceza verdiğin için bozuyorum.
        Biz de diyoruz ki bu kadar yalana yeter artık!

Vicdan arıyoruz, vicdan!
        "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          başbakanın şu açıklaması en çok kafama takıldı:

"Niye bugüne kadar böyle bir karar açıklanmadı? Seçimin arifesinde niçin böyle bir karar açıklanır? Bunu 30 Mart sonrasında da yapabilirdin. Bütün bunlar zihin bulandırmaktan başka bir şey değil."

yani şunu mu diyor, yargıtay dosyayı inceleyip kararları onamaya karar vermiş olsa bile suçluların dışarda gezmesine göz yummalı?
          "Kuvvetler Ayrılığı" ilkesi soyut olduğundan açıklanırken sıkıntı çekilir. Bu ve benzeri kavramları tanımlamak doğal olarak güçtür. Fakat yukarıda vermiş olduğunuz örnek o kadar açık ki...

Yani "yargı neden seçim öncesinde 25-30 milyon şikeciyi partimiz aleyhine konumlandırıyor?"

Yukarıdaki sözlerin sahibi zamanında "artık egemenlerin hukuku değil, hukukun egemenliği olacak" diyerek oy topluyordu. Adil Düzen adını verdikleri düzen demek ki "benim hırsızım iyidir", "benim şikecime dokunmayın" basitliğindedir.

Efendim, devlet böyle yönetilmez. Açınız Nizamülmülk'ün Siyasetname'sini, orada göreceksiniz ki devletin işleyişinin ana unsuru ADALET'tir.

Hatırlayınız, Aykut da şöyle dememiş miydi: "Radara neden biz yakalandık?"

Hırsızlıklar, yolsuzluklar, şikeler ortaya çıkınca ahlak, dürüstlük, insanlık gibi erdemler unutuluyor. Menfaat, hırs, şeytana uyma işte budur.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 21.01.2014, 12:06.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ben böyle birşey görmedim kendi siyasi çıkarları için herşey mübah. Yeter ki iktidar kendilerinde kalsın ne olursa olsun. Bu nasıl bir zihniyettir. 2 ay önce düşman olduklarıyla şimdi kanki. Çıkarlar örtüşünce hak hukuk önemli değil. Bir de biz Müslümanız demezler mi en çok ona çıldırıyorum. Olan bize oluyor her zaman.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hala AKP ye oy verecek Trabzonspor lulardan birisi çıksın delikanlı gibi yazsın lütfen sebeplerini.

Artık adam gibi organize olup Trabzondan bağımsız bi adayı bu şaklaban partilere tepki olarak belediye başkanı seçtirmeliyiz.
              6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Ben böyle birşey görmedim kendi siyasi çıkarları için herşey mübah. Yeter ki iktidar kendilerinde kalsın ne olursa olsun. Bu nasıl bir zihniyettir. 2 ay önce düşman olduklarıyla şimdi kanki. Çıkarlar örtüşünce hak hukuk önemli değil. Bir de biz Müslümanız demezler mi en çok ona çıldırıyorum. Olan bize oluyor her zaman.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hala AKP ye oy verecek Trabzonspor lulardan birisi çıksın delikanlı gibi yazsın lütfen sebeplerini.

Artık adam gibi organize olup Trabzondan bağımsız bi adayı bu şaklaban partilere tepki olarak belediye başkanı çetirmeliyiz.
                  sebepleri belli akcaabat ta köfte ve ceplerine 3-5 harclık .)

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    febe asbaşkanı tahir perek;

"TRABZONSPOR BENİ YIKTI"

SarıLacivertli idareci, Trabzonspor camiasının 201011 şampiyonluk kupasının bekletisinin hiç sağlıklı olmadığını dile getirerek "Trabzon bu olayda bana göre ayıp ediyor. Çok fazla ayıp ediyor. Bu sportmenliğe, insanlığa sığmaz. Konuşulmaya, tartışılmaya değecek bir durum değil. Trabzonspor ile ilişkilerimiz mecburen yürür ama gönlüm kırılmış hissediyorum. Ben Karadenizli'yi severim. Ama Trabzonspor beni yıktı. Duygularımı tahrip etti" diye konuştu.

senin gönlün kırıldı, senin başkanının yaptıkları yüzünden insanların kalpleri kaldırmadı ve vefat ettiler. kuldan utanmıyorsunuz Allah'tan utanın!!!
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      febe asbaşkanı tahir perek;

"TRABZONSPOR BENİ YIKTI"

SarıLacivertli idareci, Trabzonspor camiasının 201011 şampiyonluk kupasının bekletisinin hiç sağlıklı olmadığını dile getirerek "Trabzon bu olayda bana göre ayıp ediyor. Çok fazla ayıp ediyor. Bu sportmenliğe, insanlığa sığmaz. Konuşulmaya, tartışılmaya değecek bir durum değil. Trabzonspor ile ilişkilerimiz mecburen yürür ama gönlüm kırılmış hissediyorum. Ben Karadenizli'yi severim. Ama Trabzonspor beni yıktı. Duygularımı tahrip etti" diye konuştu.

senin gönlün kırıldı, senin başkanının yaptıkları yüzünden insanların kalpleri kaldırmadı ve vefat ettiler. kuldan utanmıyorsunuz Allah'tan utanın!!!

yok yok bu serefsız sıkebahcelıye ayrı baslık acılıp ıstenıldıgı gıbı sövülsün lütfen!!!

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben böyle birşey görmedim kendi siyasi çıkarları için herşey mübah. Yeter ki iktidar kendilerinde kalsın ne olursa olsun. Bu nasıl bir zihniyettir. 2 ay önce düşman olduklarıyla şimdi kanki. Çıkarlar örtüşünce hak hukuk önemli değil. Bir de biz Müslümanız demezler mi en çok ona çıldırıyorum. Olan bize oluyor her zaman.
                        Diyarbakirda Kürt milliyetcisi
                        Karadenizde Türk milliyetcisi
                        Istanbulda kasimpasali
                        v. vs vsvsvsvsvs

uzar gider.Asil kimligi para ve güc icin hersey mübah.El de öperim baska seylerde yaparim.
                        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 21.01.2014, 11:12.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "The Wall Street Journal muhabiri ile bugün (20.01) yapmış olduğum röportajda yer alan açıklamalarımın, bir takım yazılı ve görsel medya kuruluşları tarafından içlerinden bazı bölümleri seçilmek suretiyle kamuoyuna servis edilerek, sadece belirli bir camianın hedef alınması gibi gösterilmeye çalışıldığını tespit etmiş bulunmaktayım.

Bu nedenle, röportajımın anlam bütünlüğünü yitirmemesi ve suistimallere yer verilmemesi açısından bir bütün olarak okunup değerlendirilmesi gereğini kamuoyundan rica ederim.

Aziz Yıldırım
                          Şikebahçe Spor Kulübü Başkanı"
                          İlginç. Cemaat lideri de aynı gazeteye röportaj vermiş

Yorum

• Gökdeniz sevenler buna ne yorum yapacak bakalım?

Unutmayın, unutturmayın.

6 senedir Rubin Kazan'dayım. Orası ikinci evim sayılır artık. Eşim ve çocuklarım İstanbul'da yaşıyor. Fırsat buldukça ben İstanbul'a geliyorum, ailem Kazan'a geliyor. Hasret gideriyoruz.Türk futbolunu takip ediyorum. Son şike kararlarıyla ilgili fazla yor
                            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Trabzon'da şikeye ve şikecilere karşı duramayan insanlara karşı tek bir oy bile verilmemeli.

AKP, CHP, MHP hepsi gününü görmeli.

Yorum

• Ülkem içindeki söz de Müslüman olan ama Allahı Kitabı bilmeyenleri kendilerine getirebilmek için Avrupalı mümin kardeşlerimizin yardımına ihtiyacımız var,bunun için de sizlerin yardımına ihtiyacımız var.İsviçreli,İspanyol,Alman artık kim varsa özü sözü düzgün babayiğitler gerekeni yapacaktır.Sadece yazıp çizmekle olmaz,imkan dahilinde taşın altına elimizi sokmamız lazım gavur kardeşlerimizin Adaleti sağlaması için

En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 21.01.2014, 11:38.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Yükleniyor...
                                X