İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkede siyasi oyunların sonu yok. 2 ay sonra yerel seçim biter ondan 2 ay sonra da Cumhurbaşkanlığı seçimi başlar. Benim nazarımda bu akşam Aziz Yıldırım'ın konuşmaları Erdoğan'ın da çizeceği yolu belirlemesinde etkili olacaktır. Eğer hükümete yaranıp, cemaati hedef gösterme sürecini başlatırsa yeniden yargılanma yönünde ellerini güçlendirmiş olurlar. Yok havalanında şov yapıp bir siyasi figür gibi meydan okumaya başlarlarsa o vakit Erdoğan'ın tepkisini çekerler. Mahmut Uslu'nun açıklamaları ve Aziz Yıldırım'ın dünkü röportajından sonra ilk ihtimal çok daha kuvvetli gözüküyor...
Bu nedenle, röportajımın anlam bütünlüğünü yitirmemesi ve suistimallere yer verilmemesi açısından bir bütün olarak okunup değerlendirilmesi gereğini kamuoyundan rica ederim.
Aziz Yıldırım
Şikebahçe Spor Kulübü Başkanı""ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
-
TFF ve ülke siyasetinden umudum kalmadı tükendim, tükendik.
Tek çare UEFA nın devreye girmesi diyeceğim ama ne yazık ki yargı kararlarına masal diyen,şeyine takmayan,Yüce Türk Milleti adına diye başlayan bir mahkeme karar metnini kim takar Türk Milleti ni laannn diye sallayan ve kahraman ilan edilen namussuz şerefsiz adi aşağılık o..çocuğu bir adamı koruyan bir siyaset ve kurumlar olduğu sürece neyin çabasındayız.
Hukuku takmayan bir TFF ve siyaset UEFA yımı takacak? Takarsa şerefsizim!! Bu iş kapanmıştır. UEFA bir bok yapmayacak şahıslara ceza verecek.Gerekirse TAYYİB onlara da gereken rüşveti verir sponsor bulur..
Bu iş kapanmıştır......
Allah belanızı versin haksızsak bela bizi bulsun ama Allah belanızı versin. Umarım hepinizin içinde bulunduğu bir uçak yere çakılır geberir gidersiniz. Çok mu ağır konuştum? kesinlikle hayırrr... Canımıza yetti lan!!!Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
Şike sahaya yansımamış. Daha nasıl yansıyacak, adamlar her maçını kazandı. Maç kadroları bile maçtan evvel öğrenilmiyor muydu yanlış mı hatırlıyorum? Bu bile baştan başa şikeTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya mecnunun elınde bı bok yoktur olsa şu gune kadar dururmu allah askına azızın karısından daha cok karılık yapıyo serefsız azıze,ellerınde bugune kadar bırsey olsa saklarlarmı kaldıkı baskanla olan tartısmanın sonunda da ben ıspıyoncu degılım dıyo kıvırıyo ıbneTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
........
TFF ve ülke siyasetinden umudum kalmadı tükendim, tükendik.
Tek çare UEFA nın devreye girmesi diyeceğim ama ne yazık ki yargı kararlarına masal diyen,şeyine takmayan,Yüce Türk Milleti adına diye başlayan bir mahkeme karar metnini kim takar Türk Milleti ni laannn diye sallayan ve kahraman ilan edilen namussuz şerefsiz adi aşağılık o..çocuğu bir adamı koruyan bir siyaset ve kurumlar olduğu sürece neyin çabasındayız.
Hukuku takmayan bir TFF ve siyaset UEFA yımı takacak? Takarsa şerefsizim!! Bu iş kapanmıştır. UEFA bir bok yapmayacak şahıslara ceza verecek.Gerekirse TAYYİB onlara da gereken rüşveti verir sponsor bulur..
Bu iş kapanmıştır......
Allah belanızı versin haksızsak bela bizi bulsun ama Allah belanızı versin. Umarım hepinizin içinde bulunduğu bir uçak yere çakılır geberir gidersiniz. Çok mu ağır konuştum? kesinlikle hayırrr... Canımıza yetti lan!!!Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
başbakanın şu açıklaması en çok kafama takıldı:
"Niye bugüne kadar böyle bir karar açıklanmadı? Seçimin arifesinde niçin böyle bir karar açıklanır? Bunu 30 Mart sonrasında da yapabilirdin. Bütün bunlar zihin bulandırmaktan başka bir şey değil."
yani şunu mu diyor, yargıtay dosyayı inceleyip kararları onamaya karar vermiş olsa bile suçluların dışarda gezmesine göz yummalı?"ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
-
Hâlâ kalkıp tayyibe oy verecek olan varsa Trabzonspor'luluğunu askıya alsın.sadece buna değil Trabzonspor'un hakkını görmezden gelen diğer siyasi örgütlerede.En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 21.01.2014, 10:32.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHâlâ kalkıp tayyibe oy verecek olan varsa Trabzonspor'luluğunu askıya alsın.sadece buna değil Trabzonspor'un hakkını görmezden gelen diğer siyasi örgütlerede.
Yorum
-
febe asbaşkanı tahir perek;
"TRABZONSPOR BENİ YIKTI"
SarıLacivertli idareci, Trabzonspor camiasının 201011 şampiyonluk kupasının bekletisinin hiç sağlıklı olmadığını dile getirerek "Trabzon bu olayda bana göre ayıp ediyor. Çok fazla ayıp ediyor. Bu sportmenliğe, insanlığa sığmaz. Konuşulmaya, tartışılmaya değecek bir durum değil. Trabzonspor ile ilişkilerimiz mecburen yürür ama gönlüm kırılmış hissediyorum. Ben Karadenizli'yi severim. Ama Trabzonspor beni yıktı. Duygularımı tahrip etti" diye konuştu.
senin gönlün kırıldı, senin başkanının yaptıkları yüzünden insanların kalpleri kaldırmadı ve vefat ettiler. kuldan utanmıyorsunuz Allah'tan utanın!!!
Yorum
-
Futbolu seviyorsanız zaten Türkiye'de futbol izlememeniz lazım. Ben öyle yapıyorum. Futbol eskide kaldı. Futbol deyip her türlü naneyi yiyorlar. Eskiden bileğimiz bükülmüyordu. İşin içine para girdi, mertlik bozulduTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
Yorum