Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer yasalsa, tapeleri biraraya toplayıp kitap haline getirmeli, ülke çapında meydanlardan ve internetten ücretsiz dağıtmalıyız
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• edit.
      En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 20.01.2014, 11:09.

Yorum

• sayın paşpakanım, pakun yargıtayda dedi ki kupa sizun hakkunuz çalinmiştur ne zaman vereceksunuz kupayi?
        yav amma yaptın ihocum,kupada kupa nedir yani? cemaatten betersin yani Bir Fto hocadan çektim bir de senden. yerel seçimler var senin derdin ne benim derdim ne? az daha oylana bakalım ne olur?
        ama efendim her gün bana söviyler bizim taraftarlar beddua ediyler lafımın altunda kaldum.
        Pi şey olmaz bana da her gün söviyler bak bi şey oldimi? hadi işim gücüm var dikkat et kendine,böyle ceketle falanda gezme üşütürsün..
        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• GEÇSEDE YOLUMUZ bozkırlardan DENİZLERE çıkar SOKAKLAR

Yorum

• Mücadeleye devam yılmak yok
            En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 20.01.2014, 11:22.

Yorum

• Bizim Paşkan

sayın paşpakanım, pakun yargıtayda dedi ki kupa sizun hakkunuz çalinmiştur ne zaman vereceksunuz kupayi?
              yav amma yaptın ihocum,kupada kupa nedir yani? cemaatten betersin yani Bir Fto hocadan çektim bir de senden. yerel seçimler var senin derdin ne benim derdim ne? az daha oylana bakalım ne olur?
              ama efendim her gün bana söviyler bizim taraftarlar beddua ediyler lafımın altunda kaldum.
              Pi şey olmaz bana da her gün söviyler bak bi şey oldimi? hadi işim gücüm var dikkat et kendine,böyle ceketle falanda gezme üşütürsün..
              Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Yargıtay kararı açıklayalı koca 4 gün geçmiş ve bizim yönetimden ses seda yok. Nasıl birilerine emanet etmişiz kulübü .
                2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• cüneyt çakırın basın toplantısı var şu an ,TFF başkanına sordular Yargıtay kararları ile ilgili ne söylersiniz diye, Bu konu hakkındaki sorulara şimdi cevap vermeyeceğiz dedi.
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Hakkımızı ancak içimizdeki satılmışları kovduğumuzda alabiliriz.
                    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• O kupa gelecek arkadaşlar son çırpınışları artık, kimse moralini bozmasın Uefa devreye girecek ve Tff ye kararını gözden geçir ve benim kararıma göre düzenle diyecek Tff de seve seve yapacak, Uefa'dan bir ceza beklemiyoruz artık masallarınada kimse inanmasın Uefa Tff'ye verdirecek kararı zaten, tv lere bakıp kimse umutsuzluğa düşmesin o adamlar zaten satılmışlar şikecileri kollamak amaçları onlara kalsa daha geçen hafta şikecilere yeniden yargılama sayesinde avrupa yolu tekrar açılmıştı ama ne oldu yargıtay vurdu başlarına bu riyakarların, az daha sabır ama taraftarların bu işin peşini bırakmayacapını göstermesi lazım özellikle Juventus maçı ve şikecilerle olan maçta ciddi protesto yapmamız lazım Juve maçında dünyanın gözü üzerimizde olacak o yüzden kaçırılımıyacak bir fırsat bizim ses getirmemiz adına her türlü ses getirecek bir şike protestosu düzenlemeliyiz.
                      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer yasalsa, tapeleri biraraya toplayıp kitap haline getirmeli, ülke çapında meydanlardan ve internetten ücretsiz dağıtmalıyız
                        Daha önce bu fikri bende dile getirmistim, Trabzon'da dagitmak lazim diye. Gerci Türkiye'nin her yerinde dagitilsa daha iyi olur. Ama yasal mi? Güzel bir soru...

..
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Tamam akp suclu akpli de degilim ama ya digerleri chp mhp hep ayni hala hayret ediorm bu ilke nasil musluman bi ulke die avrupalilarin bizi nie sevmedigini daha iyi anliorm
                          Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Biraz gülelim köşesi: http://m.spor.mynet.com/trabzonspor/...-baskanim.html

Yorum

• Tezkah nasil ayarlanmis ortada, Türkiye ici kisiler ve kurumlar ayrildi, uefa zaten ayirmadigi icin kurumlara cezayi kesti, yakindada kisilerede kesecektir, burda onemli olan $ikebahce Türkiye ici ceza almadi uefa veya fifa buna gercekten müdahele edecekmi, yada biz cezayi kestik icinize karismiyoruz gibi yaklasimlari ollabilir ama buda bana cok mantiksiz geliyor, bu olayin bukadar uzun sürmesi ve trabzonsporun kupasinin verilmemesinin sebebi Basbakandir, kisilerlen kurumlari ayirarak Hakkimizi resmen gasp etmistir, Futboldan cok sogudum gerekirse zaten avrupaya gitmeyelim laflarinida unutmadim, kisacasi kurumlar ceza almasin diye uefa veya fifadan olasi bir uyari gelirse türk futbolunu yakacaklar ve bu durumda zaten kupamizi alamayacagiz, insallah ben yanilirim ve adalet yerini bulur.
                              En son BayzanTs61 tarafından düzenlendi; 20.01.2014, 13:06.
                              2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bence Tff şikebahce yi kume dusurmemekte direnecek çünkü basın vb. seyler şikebahceden yana aşırı baskılara karsı gelemıyorlar, düşüncem uefa kesinlikle bazı yaptırımlar uygulayacak ve şikebahce hakkında bazı kararlar verilecek sonra tff çıkacak bız yapmadık uefa yaptı diyecek ve işin içinden sıyrılacak...
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

Yükleniyor...
                                X