Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beklemek hepimizi geriyor arkadaslar,buradaki her arkadasa yaş farkı gozetmeden sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum.
    hafta ici hepimizin burada sevinc yazıları olacagına inanıyorum.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birkere açık konuş kimden bahsediyorsun? ondan sonrada bahsettiğin kişinin yaşına bak saygıda kusur etme. Kimmiş mesaj kasma derdinde olan ?

hayır saygısızlık etmedim ki sadece düşüncemi söyledim, müfettişin raporu doğrultusunda uefa dan gelecek olan olumlu bir haber sonrası hepimiz burada olacağız yani, unutulmuş bir şey yok, belirtmek istedim. atılan mesaj sayısının bir önemi yok, kasmak ifadesi doğru bir ifade olmadıysa bu şekilde kullanayım o zaman... sana yada arka sayfada yazan abiye yönelik değil sözüm. başlığa mesaj atıp, alttaki üye sayısını az görünce eleştiren kim varsa onlara ''unutmadığımızı'' belirtmek istedim, hepsi bu. üslup kırıcı olduysa da özür dilerim.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hayır saygısızlık etmedim ki sadece düşüncemi söyledim, müfettişin raporu doğrultusunda uefa dan gelecek olan olumlu bir haber sonrası hepimiz burada olacağız yani, unutulmuş bir şey yok, belirtmek istedim. atılan mesaj sayısının bir önemi yok, kasmak ifadesi doğru bir ifade olmadıysa bu şekilde kullanayım o zaman... sana yada arka sayfada yazan abiye yönelik değil sözüm. başlığa mesaj atıp, alttaki üye sayısını az görünce eleştiren kim varsa onlara ''unutmadığımızı'' belirtmek istedim, hepsi bu. üslup kırıcı olduysa da özür dilerim.
        neyse önemli değilya boşver gitsin unutalım olanları önümüze bakalım
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sayfada mesaj kasma derdinde olup, millete ''hani neredesiniz, maç başlıklarına transfer başlıklarına gideceğinize buraya yazsanıza, unuttunuz dimi burayı'' diyerek eleştiren renktaşlar,

insanlardan ne gibi bir beklentiniz var ? şuan için buraya gelip ne yapalım mesela, aziz e mi sövelim uefa ya mı sövelim müfettiş in peşine mi düşelim, ne yapalım siz söyleyin ?
          Bu sayfada 3,5 yıldır büyük bir özveriyle mücadele veriyoruz.
          Yeri geldi sevindik, yeri geldi üzüldük ama gelinen noktada adalet nöbetimiz bizi çok yordu.
          Biz de arada böyle şakalar yaparak kendimizi rahatlatıyoruz.
          Mesaj sayısının fazla olması konusunda yazdıklarım da Celal kardeşimle bu bahsettiğim şakalaşmaya, rahatlama isteğine bir örnek. Yoksa ben 100. olsam da çok önemli değil. Esas olan 2010-2011 kupamızın verilmesi, şampiyonluğumuzun tescil edilmesidir. Tüm çabamız, eforumuz bu yöndedir.
          Bizler birbirimizi anlayamıyoruz, bilakis olumsuz yargılıyoruz. Açık yakalamaya çalışıyoruz.
          Üstelik sizden yaşça da büyük birine bu tavrınızı üzülerek okudum.
          Geçenler de rahmetli SEBA hakkında da bir genç kardeşimiz, "bak işine", "sen AY öldüğünde de iyi insan dersin" gibi karşılıklar yazmıştı. Buna rağmen kendisine, "yine de TS'lu olup bu sayfada mücadele ettiğiniz için seni seviyorum kardeşim" diye karşılık verdim.

SONUÇ:

AÇIK SÖYLİYİM.
          2010-2011 ŞAMPİYONLUK KUPASI MÜCADELEMİZ NİHAYETE ERDİĞİNDE BMN'YE GİRİP ZAMANIMI DA HARCAMAYACAĞIM. ZATEN BU ONURLU MÜCADELE İÇİN GENELDE BU SAYFADAYIM. TRANSFER SAYFASI VE DİĞER SAYFALARLA İLGİLİ ZATEN YAZILI VE GÖRSEL MEDYADAN DA HABER ALABİLİYORUZ.
          BU SAYFADA YAZI YAZAN HER KARDEŞİM BENİM İÇİN DEĞERLİDİR.
          İNSAN OLDUĞUMUZ İÇİN YANLIŞ ANLAŞILMALAR HER ZAMAN OLACAKTIR. TEVAZU, HOŞGÖRÜ OLMAZSA HAYAT GEÇMEZ. SİZE ABİ TAVSİYESİ OLSUN BU.
          BÖYLE KÜÇÜCÜK CEVİZ KABUĞUNU DOLDURMAYACAK KONULAR İLE ARTIK UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM. KALDI Kİ CELAL KARDEŞİM DE GÜZEL CEVAP YAZMIŞ.

Hepinize sevgiler....
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mert oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hayır saygısızlık etmedim ki sadece düşüncemi söyledim, müfettişin raporu doğrultusunda uefa dan gelecek olan olumlu bir haber sonrası hepimiz burada olacağız yani, unutulmuş bir şey yok, belirtmek istedim. Atılan mesaj sayısının bir önemi yok, kasmak ifadesi doğru bir ifade olmadıysa bu şekilde kullanayım o zaman... Sana yada arka sayfada yazan abiye yönelik değil sözüm. Başlığa mesaj atıp, alttaki üye sayısını az görünce eleştiren kim varsa onlara ''unutmadığımızı'' belirtmek istedim, hepsi bu. üslup kırıcı olduysa da özür dilerim.
            haftaya tüm sıkıntılarımız biter inşallah kardeşim

bu ülkede güçlülerin hukukuna karşı mücadelemizi kazanıp, 8. şampiyonluğa odaklanma zamanı geldi artık
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Yeni Türkiye'de geçmişi unutarak kardeşlik istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ toplantıda bir araya geldi ve iki yönetici İstinye'de yapılan buluşmanın ardından açıklamalarda bulundular.
              Demirören, kardeşlik istediklerini belirtirken, "Yeni Türkiye olarak, geçmişi unutarak kardeşlik istiyoruz. Kulüpler ben değil, biz demeli... Ben değil, biz diye hareket edersek, futbolu geliştiririz. Biz futbolun problemlerini çözmek için buradayız. Ama kulüplerimiz de kendilerine bakmalı. Mali tablolara kulüplerimizin daha çok eğilmeli. Önümüzdeki sezon denetimler de daha sık olacak. Sistemin nasıl kurulacağı kararını Kulüpler Birliği'nden almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"TABİİ Kİ HAKSIZLIK VARSA TARTIŞILACAK AMA..."
              Hakem hataları için daha anlayışlı olunması gerektiğini kaydeden Yıldırım Demirören, "Marka değeri sadece kulüplerin yapacağı bir şey değil. Tabii haksızlık varsa tartışılacak. TFF senede 80 bin maç yönetiyor. Bir hatanın kişiden kişiye olduğunu, art niyet olmadığını bilmemiz lazım. Bugün görüyoruz bir sürü kulübümüz sponsor bulamıyor, forma sponsoru bulamıyor. İğneyi kendimize batıralım. Herkesin kulübüne ve marka değerine sahip çıkması gerekiyor." diye konuştu.

G.SARAY VE F.BAHÇE'YE TEŞEKKÜR...
              Süper Kupa mücadelesi ile ilgili de konuşan TFF Başkanı, "Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimlerine geliri Soma'ya bağışladıkları için teşekkür ediyorum. Pazartesi günü oynanacak maç kupa maçı. İnşallah olumlu yönlerini paylaşırız. Süper Lig'de 18 takım olduğunu unutmamamız lazım" dedi.

"ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI"
              Göksel Gümüşdağ ise önemli kararlar aldıklarını vurgularken, "Önümüzdeki haftalarda aldığımız kararları paylaşacağız. Sonra sayın başkanla bir toplantı daha yapacağız. Hepimizin Türk futbolunun marka değerine katkı sağlamamız gerektiğini söylüyoruz. Katkı sağlayacağımızı burada söyleyebilirim. İnanıyorum ki, önümüzdeki süreçlerde bunları sizinle paylaşacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                haftaya tüm sıkıntılarımız biter inşallah kardeşim

bu ülkede güçlülerin hukukuna karşı mücadelemizi kazanıp, 8. şampiyonluğa odaklanma zamanı geldi artık

inşallah biter abi ama ülkeden umudu keseli çok oluyor da, batının hukuğu da güçlüden taraf olursa açıkçası yıkılacağım ve bize küçücükken öğretilmiş, maneviyatı önemli bazı kelimelerin artık bir anlamının kalmadığını, ölüp gittiğini görmek ve bunu yaşayarak tecrübe etmek gerçekten can yakacak. ülkenin adaletinden de insanından da umudu kestim, bari insanlığa olan inancım devam etsin istiyorum, o yüzden benim için bu şike davası önem arz ediyor, kupa ve tazminat beklentisi, şb nin düşmesi vs.. 2. planda, onlara da sevineceğiz ama önce manevi açıdan sevinç göz yaşı dökerim, sonra kursağımızda kalan kutlamalar için hazırlıklara başlarız.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "Yeni Türkiye'de geçmişi unutarak kardeşlik istiyoruz" ifadelerini kullandı.
                  Sanki Başbakan mübarek... Siyasete mi ısınıyor acaba?

Sen hak-hukuk gözetme ondan sonra da geçmişi unutup kardeşlik istiyoruz de... Senden bi kurtulsa artık şu Türk Futbolu..

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sanki Başbakan mübarek... Siyasete mi ısınıyor acaba?

Sen hak-hukuk gözetme ondan sonra da geçmişi unutup kardeşlik istiyoruz de... Senden bi kurtulsa artık şu Türk Futbolu..
                    o unutabilir bizim bişey unuttuğumuz ve unutacağımız yok.

Yorum

• Tüpçü senin, AY ve RTE'nin yatacak yeriniz yok.

Bu kadar TS sevdalısının ahını aldınız ya, ne diyim daha
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• UEFA bas uyarıyı haftaya tüpçü denen korkağa, bitsin bu iş
                        O zaman da vermesin bakalım kupayı, bu taraftar zorla almıyor mu kupayı
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Burada yıldırım dmir örene ve aziz yıldırıma kupamızı vermiyorlar diye küfredenler benim gözümde akıl tutulması yaşayan insanlardır,ve zaten hep bu zihniyetteki insanlar yüzünden boş zamanımızı ve enerjimizi böyle boş kişilere harcadık,hedef saptırıldık,bugün sokaktaki çocuk bile kupanın kimde olduğunu biliyorken,halen yıldırım demirörenle aziz yıldırımla uğraşmak en hafif tabirle beyinsizliktir
                          ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Pazar günü yıldırım demıroren stadyum programına konuk olacakmıs.
                            Organıze olup msj yagmuruna tutarsak programı belki sıke süreciyle Ilgili sorular sorulabilir.
                            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burada yıldırım dmir örene ve aziz yıldırıma kupamızı vermiyorlar diye küfredenler benim gözümde akıl tutulması yaşayan insanlardır,ve zaten hep bu zihniyetteki insanlar yüzünden boş zamanımızı ve enerjimizi böyle boş kişilere harcadık,hedef saptırıldık,bugün sokaktaki çocuk bile kupanın kimde olduğunu biliyorken,halen yıldırım demirörenle aziz yıldırımla uğraşmak en hafif tabirle beyinsizliktir
                              Kupanın padişahda olduğunu hep söyledik DEFAATLE BU SAYFALARDA , izlemedin mi, süper beyinli arkadaşım

Ben o 3 kişinin yatacak yeri yok dedim, iyi oku da ona göre yorumla

Yani şunu diyorum:

AY: Şike-teşvik yapan
                              YD: Kupayı UEFA-CAS kararlarına rağmen padişah RTE emriyle veremeyen, şikecileri de düşüremeyen
                              RTE: fenevbahçeli olduğunu alenen söyleyerek kupamızı gaspeden kişi

Sen kimsin abin yaşındaki kişiye bu emek hırsızları yüzünden beyinsiz diyorsun, TS'li misin değil misin? terbiye sınırlarını aşma
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pazar günü yıldırım demıroren stadyum programına konuk olacakmıs.
                                Organıze olup msj yagmuruna tutarsak programı belki sıke süreciyle Ilgili sorular sorulabilir.
                                program başında şike süreciyle alakalı mesaj ve tweet bombardımanına tutalım, ciğeri yanan bizleriz

diğer takım taraftarları soru sormasın, nasıl olsa hepsi şikecilerin kuyruğu
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X