Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Protesto mu? ütopik
    Ütopik olan ne?hele bi yeniden yargılama yolu açılsın o zaman görecez

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Protesto mu? ütopik
      Ütopik mi Fantastik fantastik

Ayrıca Hacıosmanoğlu'nu başkanlığa layık görenlerin Hakan Kulaçoğlu'nu bir türlü o makama yakıştıramamaları da çok manidar. Hak ediyoruz abi biz tüm olanları
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öyle bir şey demiyorum.kupayı şu aşamada UEFA ve FİFA'dan başka kimse vermez bize değindiğim nokta bu.Özkan Sümer falan geçin kardeşim dik duracakmış falan olacakmış artık yemiyor böyle şeyleri camia.
        Sizin neyi yiyip yemediginiz baskasini ilgilendirmez..demoloji yapma yuz kiseden 99 u surda sumerin ihodan daha iyi baskanlik yapcagini bilir..senin derdin trabzonspor falan degil derdinin ne oldugu asikar sumer iho gibi secim ptobuslerinde gezmeyeceginden muzdaripsiniz herkes neyin ne oldugunun farkinda..sana tavsiyem kupa basbakanda isimli kitabi oku umudum yok ama belki korelmis gozlerin acilir..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Camia uyuyor. Bir kısım taraftar da olmasa bu işi camia olarak çoktan belleklerinden silecekler de olmuyor işte biziler varız.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Yok ya çokmu fantastikJuventus maçına atlarsın uçağa yada arabaya gelirsin Trabzona ingilizce dövizleri açarsın yaparsın bi güzel protestonu.ben öyle yapacam.

Yorum

Sahtekâr mahtekar kulübe 80 milyon tl para getirmiş adam birşeylerin mücadelesini veriyor.çok eleştiren camia,200 milyon tl borç yapılırken gelirler 2017 yılına kadar temlik edilirken ne fuşki yiyordu?şike meselesinin hürmetine yönetimin yaptığı onca hataya ses çıkaramayanlar Hacıosmanoğlu'nun bir geç başvurusuna ortalığı velvelaya veriyor.burada tek suçlu Hacıosmanoğlu değildir.
              yine basladin ayni kaseti sarmaya.borc yapmakla kongre uyelerine yalan soylemek-yalan dolan vaatlerle basa gelmek cok farkli.
              ayrica senin iho borc yapanlardan hesap soracakti ne oldu?hani oyle soyluyordu
              bilmedigimiz cok sey vardi ya.
              200 milyon borc yapildi diye bir sahtekara niye tahammulumuz olsun.
              baskan olmadan esip gurleyeceksin baskan olduktan sonra world leader ne derse o.mahkemede trabzonspor'u sike yapmakla suclayan mecnun yavsagina da kefil ol.savunma olarak da benden oncekiler borc yapmisti o zaman neredeydiniz de.
              iki tane cok farkli konu var.bir insan beceriksizliginden-transfer yanlislarindan
              borc yapabilir ona lafim olmaz ama sen maddi cikar karsiliginda klubun namus davasi dedigi bir davayi satarsan orada duracaksin.bu hainlige giriyor.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sizin neyi yiyip yemediginiz baskasini ilgilendirmez..demoloji yapma yuz kiseden 99 u surda sumerin ihodan daha iyi baskanlik yapcagini bilir..senin derdin trabzonspor falan degil derdinin ne oldugu asikar sumer iho gibi secim ptobuslerinde gezmeyeceginden muzdaripsiniz herkes neyin ne oldugunun farkinda..sana tavsiyem kupa basbakanda isimli kitabi oku umudum yok ama belki korelmis gozlerin acilir..
                Benim derdim Trabzonspor'dur aslan parçası.7 senedir buradayım her türlü etkinliğe,protestoya gittim,tff'yi savcılığa şikayet ettim.başkana böyle gidersen istifa etmelisin lafınıda yüzüne kullanmış biriyim.uslübüna dikkat et haddini bilerek cevap ver durduk yere ceza almayalım.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yine basladin ayni kaseti sarmaya.borc yapmakla kongre uyelerine yalan soylemek-yalan dolan vaatlerle basa gelmek cok farkli.
                  ayrica senin iho borc yapanlardan hesap soracakti ne oldu?hani oyle soyluyordu
                  bilmedigimiz cok sey vardi ya.
                  200 milyon borc yapildi diye bir sahtekara niye tahammulumuz olsun.
                  baskan olmadan esip gurleyeceksin baskan olduktan sonra world leader ne derse o.mahkemede trabzonspor'u sike yapmakla suclayan mecnun yavsagina da kefil ol.savunma olarak da benden oncekiler borc yapmisti o zaman neredeydiniz de.
                  iki tane cok farkli konu var.bir insan beceriksizliginden-transfer yanlislarindan
                  borc yapabilir ona lafim olmaz ama sen maddi cikar karsiliginda klubun namus davasi dedigi bir davayi satarsan orada duracaksin.bu hainlige giriyor.
                  Ne kaseti kardeşim niye sabredecekmişiz bencede sezon sonu çeksin gitsin.ben ne diyorum sen ne diyorsun.şike meselesinde tüm payı Hacıosmanoğlu'na çıkarmanın mantığı nedir?camianın ileri gelenleri 2.5 senedir neden suskun?mesela Özkan Sümer şike meselesinin en şiddetli zamanlarında şikecilerin baş savunucusu Hürriyet gazetesinde neden köşe yazarlığı yaptı?bana bu soruların cevabını ver.

Yorum

• Şenol güneşi başkan olarak görmek isteyenler dalga geciyor herhalde...

Yorum

• hani pazartesi salı açıklanıyordu.. yav anam yavv.. ne tiyatro oynanıyor anlamak mümkün değil

Yorum

Yok ya çokmu fantastikJuventus maçına atlarsın uçağa yada arabaya gelirsin Trabzona ingilizce dövizleri açarsın yaparsın bi güzel protestonu.ben öyle yapacam.
                        Sevgili kardeşim. Yazdıklarımdn senin samimiyetini sorguladığımı sakın çıkarma. Ama bence bazı gerçekleri kaçırıyorsun. Mesela şu olayda bile. Ses getirecek bir protesto için öyle tek tek ellerde ingilzce dövizlerle bu işler olmaz. Organize olmk şart. fbden bu olayları organize edenler kim? Bizde ise organize olmaya çalışanlara tepki koyup "boş" diye niteleyen kim? Adamlar kale direklerini yıkıp üzerine çıkmayı dahi organize ederken bizimkisi "büyük patron" u kızdırmamak için dut yemiş bülbül. Bize gelince hoş muhabbet kuşu gibi ya neyse.. Resmin tamamını görmek lazım. Bu ve buna benzer olaylar (güce karşı eğilme) maalesef taraftarımızı futbola küstürdü, küstürmeye de devam ediyor. Maalesef camia olarak bu konuda sınıfta kaldık. Bunda da bu camianın başı olanların payı çok büyük.
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sevgili kardeşim. Yazdıklarımdn senin samimiyetini sorguladığımı sakın çıkarma. Ama bence bazı gerçekleri kaçırıyorsun. Mesela şu olayda bile. Ses getirecek bir protesto için öyle tek tek ellerde ingilzce dövizlerle bu işler olmaz. Organize olmk şart. fbden bu olayları organize edenler kim? Bizde ise organize olmaya çalışanlara tepki koyup "boş" diye niteleyen kim? Adamlar kale direklerini yıkıp üzerine çıkmayı dahi organize ederken bizimkisi "büyük patron" u kızdırmamak için dut yemiş bülbül. Bize gelince hoş muhabbet kuşu gibi ya neyse.. Resmin tamamını görmek lazım. Bu ve buna benzer olaylar (güce karşı eğilme) maalesef taraftarımızı futbola küstürdü, küstürmeye de devam ediyor. Maalesef camia olarak bu konuda sınıfta kaldık. Bunda da bu camianın başı olanların payı çok büyük.
                          Yok hocam seni gayet iyi anlıyorum burada sıkıntı yok.bence becerebiliriz bu protesto işini.bir kaç bin kişinin istemesi yeterlidir diye düşünüyorum.sonuçta Juventus'la oynayacaz protestonun boyutu ne olursa olsun ses getirir diye düşünüyorum.

Yorum

• buyrun cenaze namazına...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Devam ederseniz, ceza vermek zorunda kalacağım.

Lütfen...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Trabzonspor yönetim bazında gerekli girişimleri yapmadıktan sonra taraftar isterse burdan İsviçre'ye yürüsün hiç bir kazanımımız olmaz ancak spor bültenlerine haber oluruz.
                                2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X