Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eger Juventus macina kadar isler istedgimiz gibi gitmezse maca cikip, seronomiden sonra, ilk vurusla maci birakip soyunma odasina inelim, bu protesto bile, hakliligimizin kaniti olarak gösterilecektir.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Hatırlayın bakalım Erman Toroğlu ne demişti? adam bu ülkeyi ne kadar güzel tanıyormuş değil mi?
      en sonunda savcı, hakim, polis suçlu bulunacak demişti, oraya gidiyoruz. ama bu işin dibi tuttu artık, daha da su kaldırmaz, alıp çöpe atacak birşey kaldı, o da uefa.
      bugün yargıtay kararı açıklayabilir gibi geliyor bana. öyle hissediyorum, en son geçen perşembe böyle bir hisse kapılmıştım akşam saatlerinde haftaya açıklanabilir haberini okumuştum. hadi bakalım.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eger Juventus macina kadar isler istedgimiz gibi gitmezse maca cikip, seronomiden sonra, ilk vurusla maci birakip soyunma odasina inelim, bu protesto bile, hakliligimizin kaniti olarak gösterilecektir.
        Ya Juventus'u eleme ihtimalimiz kuvvetliyse

Bence pankartlar hazırlamalıyız.ceza almamamız lazım.

Yorum

• Daha öncede çookkk söyledim inanın. Devre arasını bırakın yıl sonuna kadar o yargıtay kararı çıkmaz dedim O karar hali hazırda yazılmaya gelmiştir ama yargıtay başkanı açtı ağzını çıkacak diye nedense birden kesildi sesi. O karar ancak sezon sonu çıkar. Sezon ortasında çıkacak bir karar UEFA yı harekete geçireceği için şikecilerin UEFA baskısıyla düşme ihtimaline karşı o karar sezon sonunu bulacak bu birrr...
          UEFA devreye girerse o takım düşmesin diye kırk çeşit dalavere yapacaklar ikiiii.. pazarlıklar, puan silme, o sezonun iptali bile konuşulacak yeter ki fenevv düşmesin..
          Yerel seçimlere endeksli,bu iktidar - muhalefet ve sarı lacivert oylara odaklı bir futbol anlayışı,ahlaksızlığı ve şerefsizliğiyle bu iş ancak böyle gider bu üçç...
          Türkiye de iktidar ve muhalefetin anlaştığı iki nokta vardır; Birincisi vekillere kıyak emeklilik ve maaşlarına zam, ikincisi şikecilerin düşmemesi.
          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Yaptığımız protestoların ve çalışmaların tek bir yansıması oldu dış basın ve UEFA CAS gibi kurumları etkiledik ve ben buna inanıyorum ki ses getirdik ancak bizim ülkede ki namussuz ve hırsızların kulağının dibinde davul çalsa kıyamet koparsak çokta tın diyecekler ve dediler de. Çünkü köpek gibi biliyorlar gerçeği ama 3 maymunu oynuyorlar..
            Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Yeniden yargılanma ZIRVASI denen şey kepazeliktir. Cem uzan bile bende o haktan istiyorum dedi. Neymiş efendim Türk yargısı içten komploya uğrayıp davalar kasıtlı açılmış hak hukuk aslında gak gukukmuş!! Herkes ben ÖYM yargılandım anayasa değişti diye feryat edip başvuru yapacak. Tabi bu ballı fırsattan yararlanan aziz hırsızı ve şikebahçe ekibininde ekmeğine yağ sürüldü. Bizim çok akıllı!!! ak kuruklu başkanda sıktıkça sıktı UEFA ya gitmemek için. Toplayın hepsini bakın bakalım bu işten kim zararlı çıkıyor!?

Yorum

• En başından beri düşündüğümüz gibi ÇARE UEFA & FIFA . Güzel ülkemizde siyasiler ve şikecilerinin bizi getirdiği nokta bu işte.
                2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İHO bu rezil tiyatroyu izlemeye devam edecek misin? Çok sevdiğin World Leaderın şikecileri kurtaracak kararları almak için didiniyor, uğraşıyor sen ne yapıyorsun? İzlemeye devam.

Sen bu kafada olduktan sonra seni kullanan çok olur, ancak çıkar aziz askerliğini yapmadı diye boş boş konuşursun. Verdiğin namus sözünü bu taraftar unutmadı ve heryerde yüzüne de vuracak.

Allah seni bildiği gibi yapsın.

Değerli arkadaşlar ne zaman klübe yürüyüş düzenliyoruz? Hacıosmanoğlu acilen istifa ettirilmeli.
                  iho nazarimda en buyuk haindir.
                  secim oncesi soyledikleriyle yaptiklari arasinda ucurum var.bir insan bu kadar
                  sahtekar olabilir mi?aziz yildirim denen kopegi baskan yapsak bu davaya daha fazla sahip cikardi.
                  lan bu nasil bir vurdumduymazlik anlamiyorum.
                  tayyipe oyle bir bagli ki yemek yeme dese yemeyecek.secim oncesi surekli sike konusan adam tayyipten sonra sut dokmus uysal kediye dondu.
                  tabii 13.sandiga oy atanlarda en az iho kadar hain orasi ayri.
                  bu arada trabzonspor tribunlerinde oyle gruplar var ki degil yuruyus yapmak-
                  tribunde iho'yu protesto etmeye calissan isliklarlar,protesto edenlere saldirirlar.
                  world leader sehri klubu tribunu herseyi ele gecirmis durumda.daha gecen gun
                  adami kefenle karsilayan muptezeller vardi otesi var mi?sorsan hepsi trabzonspor'luyum der.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hadi kurtulduk diyelim.kupanı getirecek bir tane adam söyle.öyle yağmadan gürlemeyi Hacıosmanoğlu'da yapıyor.o kupayı Trabzonspor başkanı değil UEFA ve FİFA verecek.
                    Bu yorumunla alternatif yok kime vercez secimde mecburen rte ye vercez mantigi arasinda bi fark yok..Vay be maniga bak hizaya gel..koca trabzonspor alternatif cikaramicak olemi..ozkan sumer iktidar rte filan dinlemez kimseye aman vermez icazet almaz secim otobusunun ustunde gezmez al sana alternatif bana yagmasada gurleyen baskan lszim degil adam gibi adam haklarimizi savuncak baskan lazim
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu yorumunla alternatif yok kime vercez secimde mecburen rte ye vercez mantigi arasinda bi fark yok..Vay be maniga bak hizaya gel..koca trabzonspor alternatif cikaramicak olemi..ozkan sumer iktidar rte filan dinlemez kimseye aman vermez icazet almaz secim otobusunun ustunde gezmez al sana alternatif bana yagmasada gurleyen baskan lszim degil adam gibi adam haklarimizi savuncak baskan lazim
                      Öyle bir şey demiyorum.kupayı şu aşamada UEFA ve FİFA'dan başka kimse vermez bize değindiğim nokta bu.Özkan Sümer falan geçin kardeşim dik duracakmış falan olacakmış artık yemiyor böyle şeyleri camia.

Yorum

Öyle bir şey demiyorum.kupayı şu aşamada UEFA ve FİFA'dan başka kimse vermez bize değindiğim nokta bu.Özkan Sümer falan geçin kardeşim dik duracakmış falan olacakmış artık yemiyor böyle şeyleri camia.
                        niye?iho sahtekarinin yalanlarini yiyen bir camia herseyi yer.o kadar bilincli
                        kongre yapimiz yok..
                        ayrica en son secimde kac tane aday cikmisti.iho istifa etsin defolsun gitsin
                        illaki birileri cikar.
                        En son tristram tarafından düzenlendi; 07.01.2014, 16:20.

Yorum

Juventus'la Trabzon'daki maça aşağı yukarı 2 ay zaman var.o zamana kadar yeniden yargılama olurmu olmazmı belli olur.eğer yeniden yargılama olursa Juventus maçında ses getirecek protestolar yapmalıyız.ancak haykırışımız duyulur.
                          Protesto mu? ütopik

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            niye?iho sahtekarinin yalanlarini yiyen bir camia herseyi yer.o kadar bilincli
                            kongre yapimiz yok..
                            Sahtekâr mahtekar kulübe 80 milyon tl para getirmiş adam birşeylerin mücadelesini veriyor.çok eleştiren camia,200 milyon tl borç yapılırken gelirler 2017 yılına kadar temlik edilirken ne fuşki yiyordu?şike meselesinin hürmetine yönetimin yaptığı onca hataya ses çıkaramayanlar Hacıosmanoğlu'nun bir geç başvurusuna ortalığı velvelaya veriyor.burada tek suçlu Hacıosmanoğlu değildir.

Yorum

• Camianın Şenol Güneş etrafında birleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Başka çıkar yolu göremiyorum... En azından şike sürecini yaltaklanmadan tamamlarız. Sonra o da işi ehline devreder.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Camianın Şenol Güneş etrafında birleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Başka çıkar yolu göremiyorum... En azından şike sürecini yaltaklanmadan tamamlarız. Sonra o da işi ehline devreder.
                                Şenol Güneş yanında Özkan Sümer olabilir abi.
                                Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                                https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

Yükleniyor...
                                X