Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İbrahim HACIOSMANOĞLU Gözaltına Alındı

Kulübe itham edilecek birşey çıkacağını sanmıyorum. Sadece aç şerefsizler Trabzonspor başkanı başlığı atıp karalamaya çalışacaklar kulübü.

Kişilerle kurumlar Allah'a şükür ki burada ayrı.
    9 # Osvaldo'

Yorum

• Birilerinin dolandırıcılık suçundan tutuklanması ne zamandır "tamamen siyasi içerik" oluyor ve bu yüzden başlık kapatılıyor? Ali ağaoğlu ve Rıza zarrab milyon dolarlar bağışlarken konuşabiliyoruz, ama bu kişiler tutuklanınca konuşamıyoruz işe bak. Kulüp başkanı siyasi mitinglere çıkarken bu forumun hiçbir bölümünde siyaset konuşulamamasını kabul etmiyorum.

Kaldı ki bu son olay siyasi diyemezsiniz, kavramları birbirine karıştırmayalım lütfen. O zaman şike davasını da konuşmayalım madem aynı şey değil mi? Aziz yıldırımın askerlik mevzusunu da konuşabiliyoruz? Suya sabuna dokunmamak için, işin içinde Trabzonla alakalı işadamları olduğu için böyle hassas konularda yorum yapmayın diyorsunuz aslında. BMN'ye yakışmıyor kusura bakmayın.

Edit: Derken İHO'nun da göz altına alındığı haberi dönüyor. Hadi bunu da konuşmayalım o zaman!
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kulübe itham edilecek birşey çıkacağını sanmıyorum. Sadece aç şerefsizler Trabzonspor başkanı başlığı atıp karalamaya çalışacaklar kulübü.

Çamur at, izi kalsın demişler.
        Fenerliler şimdiden zafer şarkıları söylemeye başladı!
        Hamiş

Yorum

• Siyaset Trabzon'dan elini çek dedik.

Dinlemediniz. Siyasi görüşü nedeniyle vuruyorsunuz dediniz. Hadi bakalım.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• ''Siyaset futboldan ellerini çek..''

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Okyanus ötesinden siyasilere diş çekimidir veya kulak çekmedir ya da oy kazanma taktiği.birincisi daha ağır basıyor.
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Yalakalık yaptığı "siyasi kişi / kişiler" kurtarsın İHO'yu şimdi .
                .

Yorum

• haber sitelerine baktım göremedim birşey...
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• haber sitelerine de düştü..

Yazıklar olsun

Yorum

• İho bir partiyi destekleyemez mi?Bence destekleyebilir.(!)
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        haber sitelerine baktım göremedim birşey...

Haberler, son dakika haberler, gazeteler. Türkiye ve dünyanın gündemini ekonomi, siyaset, spor ve birçok kategoride, tüm güncel haberlerle sizlere iletiyoruz. Yeni Şafak.

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, politik gelişmeler ve gündemdeki en çarpıcı olayları anlık takip edin. Onedio ile gündemi kaçırmayın.
                        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 17.12.2013, 14:27.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu da gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca bu sabah 'yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla' ilgili yürütülen soruşturma kapsamında çeşitle adreslere operasyonlar başlatıldı. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da İstanbul’da bu sabah başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alındı.

Hacıosmanoğlu, İsviçre’nin Nyon kentindeki kura çekimi dönüşünde Ankara Esenboğa Havalimanı’nda polis tarafından gözaltına alındı.

Yorum

• İbrahim HACIOSMANOĞLU Gözaltına Alındı

İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Okyanus ötesinden siyasilere diş çekimidir veya kulak çekmedir ya da oy kazanma taktiği.birincisi daha ağır basıyor.

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çamur at, izi kalsın demişler.

Fenerliler şimdiden zafer şarkıları söylemeye başladı!

Cemaat bizimle başa çıkamaz
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• Eğer bu olay detaylandırılırsa ki şayet sanmıyorum çok şeyler var.Umarım klüp zarar görmez bu durumdan.Burada olan birkaç arkadaşa telefon üzerinden birşeyleri anlatmıştım 2-3 ay öncesinde.Tekrarlıyorum konunun üzerine gidilmeyecektir.Umarım klüp en ufak dahi zarar görmez...

Yorum

• Umarım tamamen şahsi bir meseledir de Trabzonspor'a bir pislik bulaştırmamıştır. (Haberin doğru olduğunu varsayarak yazıyorum)
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Yükleniyor...
                                X