Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha ne kadar sürecek

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      daha ne kadar sürecek
      seçimlerden sonra kupamızı verirler.1 yıl daha sürer.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        selam millet
        Vay Celal nirelerdesin
        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vay Celal nirelerdesin
          işyerinde yazamıyorum biliyorsun şimdi hazır vdeyken bir gireyim dedim
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ---------
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• o sezon düşen takımlar ne olacak senindediğin imkansız ..

Yorum

• o kupa bize gelecek ama eyyamın alası olacak o kesin.

Вы попали по адресу!

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o sezon düşen takımlar ne olacak senindediğin imkansız ..
                  ankaraspor'a ne olduysa o olur herhalde. onlar düşünsün, büyük ihtimalle 21 takımlı bir lig olur, son 4 düşer şeklinde bir ayar çekerler aşağıdan da 3 takım çıkar, 2-3 seneye olay düzelmiş olur ne olur ki.

bir söz varya" şeytanın aklına gelmeyen" diye işte bunların aklına gelen o derece birşey olur. mesela sahaya yansımadı olayı vardı, ömür boyu düşünsem aklıma gelmezdi gelse bile bu kadar aptal durumuna düşmek istemezdim herhalde. neyse düşecekler, keşke aziz yarın adaylığını açıklasa da ortalık iyice şenlense

Yorum

• 1 yıl sürmeden kupayı alırız. En geç seçimler sonrası...
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• bu arada mesela 21 takımlı bir lig olur yazma sebebimi de yazayım, belki düşündüğüm ile yazdığım arasında çelişki olur;
                      2010-2011, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında düşen takımlar lige alınmalı yani 8-9 takım eder....
                      o sene şike yapan İbb-fener-bjk-sivas-eskişehir düşmeli. diğerleri de eksi puan ile düşme ihtimali varsa düşmeli o yüzden 21 takım
                      En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 20.10.2013, 00:32.

Yorum

• Herkes seçimleri işaret ediyor da seçimin biri biter öteki gelir arkadaş. Yerel biter bu sefer genel seçim başlar. N'apıcaz o zaman bu sefer de genel seçimleri mi beklicez kesin o zaman verecekler heralde diye!?
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herkes seçimleri işaret ediyor da seçimin biri biter öteki gelir arkadaş. Yerel biter bu sefer genel seçim başlar. N'apıcaz o zaman bu sefer de genel seçimleri mi beklicez kesin o zaman verecekler heralde diye!?
                          Ülkenin ileri gelenleri alçak olursa böyle oluyormuş demek ki,
                          kanun-kural ne diyorsa onu uygulamak değil de aman hırsız üzülmesin,aman arsız mağdur olmasın ki benimde menfaatlerim zedelenmesin diye ne Allah geliyor akla ne Kitap.
                          Mesela en son ğs ile kargaların iptal olan maça bak, o kadar nettir ki kuralları uygulamak,en fazla 3 gününü alır,örneği var TS ile satılmışsivasspor maçı ama burda uygulanamıyor ne hikmetse,ara soğusun, şikeci kargaları karşımıza almayalım vsvsvsvs. sıradan bir kuralı uygulamayan kanı bozuklar şikecilere cezayı vermelerini beklemek hayalcilik olur,ne varsa elin gavurunda var gine,Allah razı olsun o gavurlardan ,hatta o gavurlar cennete gitsin de bizim münafıklar arasatta kalksınlar inşallah
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• yönetim resmi başvuru yapacakmış..

Trabzonspor şike için resmen harekete geçiyor. Yönetim, UEFA ve CAS’ın kararları doğrultusunda Fenerbahçe’nin 2010-11 sezonu şampiyonluğunun tescilinin iptalini isteyecek

Yorum

• Hayir simdi yönetim resmi basvuruyu yapinca ne diyeceksiniz acaba cok merak ediyorum? Siyasetin adami, Trabzonspora ihanet eden baskan ve yönetim nasil olurda böyle birsey yapar? Bayiliyoruz hemen herkesi asip kesmeye. Bunu gectim o kupa yakinda gelecek. Gelince ne yapacaksiniz acaba hic yüzünüz kizaracak mi? Bu baskanin o kupayi getirmesi zorunuza gidecek mi? Adami utanmasaniz ajan ilan edeceksiniz. Ama siz onunda arkasinda bir neden ararsiniz.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayir simdi yönetim resmi basvuruyu yapinca ne diyeceksiniz acaba cok merak ediyorum? Siyasetin adami, Trabzonspora ihanet eden baskan ve yönetim nasil olurda böyle birsey yapar? Bayiliyoruz hemen herkesi asip kesmeye. Bunu gectim o kupa yakinda gelecek. Gelince ne yapacaksiniz acaba hic yüzünüz kizaracak mi? Bu baskanin o kupayi getirmesi zorunuza gidecek mi? Adami utanmasaniz ajan ilan edeceksiniz. Ama siz onunda arkasinda bir neden ararsiniz.
                                Merakını giderdik aslında Terzioğlu ama sen dikkat etmemişsin,

hep tükürdüğünü yalamak zorundamısın başkanım dedik ya,
                                bak dediğimize geldin bunu zamanında yapsaydın dedik ya,
                                madem müracat edecektin taraftarla niye ters düştün dedik ya,
                                şikecileri övüp bize marjinal dedin ama bizim dediğimize geldin sen ne ayaksın dedik ya,

daha ne diyeceğiz.

Laf olsun torba dolsun misali konuşmuşsun,
                                kupa gelince niye zorumuza gitsin bu 1,
                                o kupa Hacı başkan ile gelmeyecek biz getireceğiz bu 2.

Daha fazla uzatmayım ama her bir satırın kaale alınacak cinsten değil,
                                yalnız yüz kızarma işine de söyleyeceğim var,
                                yüzü kızaracak birisi varsa o da başkan ve sen zihniyetteki renktaşlardır,
                                niye ?
                                çünkü bizim dediğimize geldiniz de ondan.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Yükleniyor...
                                X