Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu saatten sonra zekası ilkokul cocugu kadar bile olmayan Sn. İho bey az aklıyla gidip Juventus kulübüyle aradaki bağı dostane bir şekle taşır irtibatı koparmaz Juventus gibi bir kulübü arkasına alırsa belki birşeyler olabilir. Sonuçta adamlar bundan daha az bilgi ve belgeyle küme düşürülmüşlerdi. Juventus'a bizim lehimizde propaganda yaptırırsak sonuç alınabileceğini düşünüyorum.

Yorum

• Otyakmaz, "O dönem, Trabzonspor tarafından buraya bir takım insanların gönderildiği ve bu insanların bizim futbolcularımıza bir takım ahlaksız teklifte bulunduğunu, bunu ise takım kaptanımızın gelip bana söylediğini, isim vermeden ama biz kendilerine gerekli cevabı verdiğimizi anlattım. Bu olayı da dönemin Başkanı Sadri Şener’e bizzat kendim giderek söyledim. Kendilerinin de iddia etikleri kadar masum olmadıklarını ben kendisine söyledim.

O isimlerin Trabzonspor'dan geldiğini nerden biliyormuş? Herhangi biri bunu diyebilir. İspat edebiliyor musun aradaki bağı? İsimleri de biliyorum öğrendim deyip aba altından sopa gösteriyorsun. Adamsan açıklarsın
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ya bıraksın bu işleri azizin yalamalığını yapan bir adam Trabzonsporla ilgili elinde en ufak belge olsa onu aziz amcasına götürür elinde bi bok olmadığı için çamur at izi kalsın diyo denyo..yeni bir yargılama olursa gider mahkemeye anlatırım demiyor gider demirörene anlatırım diyor mahkemede bi halt tuttturamıyacağını biliyor demirörenden medet umuyor..ALLAH sivaslıların başına mecnun gibi bi dert vermiş başka derde ne hacet..ayrıca biz mecnunun videoda sürekli dem vurduğu adamlığını da 3-0 hükmen yenildiğimiz maçtan sonra gördük..nasıl dansöz gibi kıvırdığını nasıl tükürdüğünü yaladığınıda iyi biliriz...
        En son duyurukcu tarafından düzenlendi; 05.03.2014, 14:31. Sebep: imla hatası

Yorum

• Zaten sportif kararlar kanaatla verildiğinden ve kurulları da şaibeli olduğundan (Senin tarafın, benim tarafım, Şekip Mosturoğlu tapesi vs.) Trabzonspor'u işin içine katma çabası var
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şikecilere hücum etmeyi bırakıp savunmaya geçmemiz için dört bir taraftan saldırıyor şeref yoksunları.

Mecnun efendi,senin ne mal olduğunu cümle alem biliyor.Şike yapanla ilgili söylediğin sözü aynaya bakıp söylediğin konusunda hiç bir şüphemiz yok.

Kastettiğin toplantıda başkana söylediğini iddia ettiğin sözleri söylediğin ancakmı aklına geldi.Sende en aziz pisliği kadar korkak tavuksun.

Muhatabınızın olmadığı yerde maaşallahınız var.Bir cesaret,bir delikanlılık sorma gitsin.

Bir dahaki karşılaşmanızda sanırım bizim başkan bu sefer seni dövecek.Gerçi senin gibi bir piyonu dövmek ne derece doğrudur oda ayrı bir tartışma konusu olur.

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, pazartesi akşamı oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi herhangi bir gerginliğin söz konusu olmadığını belirterek, "İnşallah Trabzonlular, bütün Fenerbahçelileri bağırlarına basacaklardır" dedi.

Arif Koşar ve beraberindeki heyet, "Türkiye'de Gidilmedik Kulüp, Görülmedik Tesis Kalmayacak" gezisi için Tokat'a geldi. Tokatspor'un Uzunburun Adnan Çiçek Tesisleri'ni ziyaret eden Koşar, Kulüp Başkanı Emin Yılar'la sohbet ettikten sonra ilk olarak antrenman sahası ve tesisleri son derece iyi bulduğunu söyledi.

"GERGİNLİK SÖZ KONUSU DEĞİL"

Arif Koşar, basın mensuplarının pazartesi akşamı oynanacak Trabzonspor ile Fenerbahçe maçıyla ilgili sorusu üzerine şunları söyledi:

"Hiç bir gerginlik söz konusu değil. Geçen bir televizyon programında izledim. Trabzonspor’umuzun başkanı, Fenerbahçe spor kulübümüzün yöneticilerini ve taraftarlarını gayet iyi ağırlayacaklarını ifade etti. Zaten her iki güzide kulübümüze yakışan budur. Sporun barış ve kardeşlik olduğunu da kabul edersek, böyle kısır çekişmelere ihtiyacımız yok. Biz medeni bir ülkeyiz. O yüzden inşallah Trabzonlular bütün Fenerbahçelileri bağırlarına basacaklardır. Maç 90 dakika, iyi olan kazanır ama çok küçük de olsa bu küçük gerginlikler, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasından kalkar."

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, pazartesi akşamı oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi herhangi bir gerginliğin söz konusu olmadığını belirterek, "İnşallah Trabzonlular, bütün Fenerbahçeli

Bu zata aynen katılıyorum. Umarım pazartesi akşamı stadda polis olmaz da taraftarımız fenerlileri, özellikle emre ve volkanı bağırlarına basarlar....

Bu zat ne içtiyse aynısından istiyorum. Mükemmel kafa yapmış vallahi.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dışarıdan bu kadar salak mı görünüyoruz.Seçim zamanı boynuna atkıyı takan her şeyi unuttuğumuzu falan mı sanıyor.

Bu süreçte adımızı bile hiç anmadın,şimdi ise üç beş oy devşirebilirmiyim diye ortaya çıkıyorsun.

Sen git hırsızla kucaklaş.Eğer partini düşünüyorsan Trabzon'a hiç uğramazsın.

Sen benim için başbakandan ve partisinden kat be kat fazla hayalkırıklığısın.

Onlardan zaten böyle bir şey beklerdim,ama insan beklemediği yerden böyle bir davranışla karşılaşınca öfkesi nefrete dönüşüyor.

Güya siyasetimizin ''gandhi''si olacaktın.Ola ola hırsız sevicisi oldun.

Yorum

• meydanlarda hirsiz disarida der ama hirsizlari destekler 3 parti de bizi aptal olarak düsünuyor 3 partiye oy verilmemeli
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Onda kabahat yok onun boynuna o atkıyı takana takacaksın

Yorum

• mecnun ne diyor, ucuz yırttınız ulan puşt en ufak bilgin olsa açıklamazmıydın.

kabahat onda değil ona kefil olanda.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Uefa yine en ufak bir şikeye teşebbüse ömür boyu men vermiş. Bizim aziz köpeği hala elini kolunu sallayarak başkanlık yapıyor. Uefa neyi planlıyor anlayamıyorum...
                          En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 05.03.2014, 19:33.
                          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Hakan Sukur bile agiz degismis. Tabi simdi bagimsiz olunca ufaktan calismalara baslim demis.

Fenerlilerin oylarinida kendisine yazmam istiyor

Sike olmamistir diyor

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uefa yine en ufak bir şikeye teşebbüse ömür boyu men vermiş. Bizim aziz köpeği hala elini kolunu sallayarak başkanlık yapıyor. Uefa neyi planlıyor anlayamıyorum...
                              Hadi bizimkiler midesiz...
                              Şikecilere sahip çıkıyorlar orasını anladık...
                              Ama UEFA'nın ne yapmaya çalıştığını anlayabilen çıkmadı hala...
                              Bekliyoruz da bekliyoruz...
                              Hamiş

Yorum

• tarihin en büyük şikesini 2 yıllık cezayla geçiştiren UEFA dan en ufak bir umudum yok.
                                Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

Yükleniyor...
                                X