Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kesinlikle bende hep bunu düşündüm 1 tanemi çıkmaz Ts lu veya adil bir adam bir kişi çok doluyorum bu hususlarda..

ah şu 2. sınıflık ah ötekilik beni çok yaralıyor..

şu adamlara dalası geliyor insanın..
    Bir muhabir sormuş, hep menfaatlerden, paradan bahsettiniz, etik, ahlak konularında konuşmadınız diye. Cevâbında konuyu yuvarlamış, neredeyse Demirören gibi teşekkür isteyecekmiş.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Kemal Belgin o sözleri Sedat Tunalı'ya söylememiş şimdi açıklık getirdi...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hepiniz kendinizle gurur duyun, o kupa Trabzonspor'a gelecekse tek sebebi sizsiniz.
        Bu popülizm mi, gerçek mi?

BMN olmayaydı UEFA cezâ vermeyecek miydi?
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• MAA öbür tarafta yatacak yerin yok
          umarım bu taraftada rahat yüzü görmezsin!

bir insan bu kadar alçak, namussuz ve şerefsiz olabilir mi? olabilirmiş... vay be

tiz elden şikecilerin küme düşmesi için ne gerekiyorsa yapılmalı...
          Hacıosmanoğlu sen de verdiğin sözü tut gerekeni yap.
          elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Ben burda demiştim maa ve tüpçü federasyonlarının amacı 2011 sezonunu yok sayıp kimseye vermemek.
            bana yok onu yapamazlar öyle dediler
            hala amaçları bu.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Şuan düşmanlarca işgal edilmiş Türkiye'den farksısız. Dört bir yanımızı sarmışlar. Kurtuluş Savaşı'nı birilerinin başlatması lazım.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• AYAKLANMAMIZ Gerek
                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Yürüyüş şartoglu şart hakkimiz verilmezse

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu popülizm mi, gerçek mi?

BMN olmayaydı UEFA cezâ vermeyecek miydi?
                    Platini, surec boyunca her firsatta "UEFA Disiplin Kurulu bagimsizdir, karisamayiz" turu seyler soyledi. O dosya, UEFA Disiplin Kurulu'nun onune gelene kadar neler oldu, neler bitti? Hic kimse bana o dosyanin o kadar zaman sonra o kurulun onune gelmesinin mantikli bir aciklamasini yapamaz. Yok TFF adamlari kandirmis, yok TFF soyle demis boyle yapmis, yok dosya cok kabarikmis... bunlarin hicbiri sebep olamaz. Eger bastan isi adabi ile siki tutsa o tayfa, o dosya en az, en az 6 ay once Disiplin Kurulu'nun onundeydi. Sadede gelirsem, UEFA'nin ustunde o baski olmasa isler bu duzeye asla gelmezdi diye dusunuyorum.

Ote yandan FIFA'nin olaya karisip karismayacagini merakla bekliyorum. Eger karisirsa Turkiye'de olacaklar az cok belli de benim merak ettigim UEFA kanadinda neler olacagi.

Yorum

• Bugunku MAA aciklamasini hala izleyemedim/dinleyemedim. Burada yazilanlardan anladigim kadari ile adam, bir kere daha, Fenerbahcesi icin gorevini kotuye kullandigini itiraf etmis ve yine buyuk ihtimalle bu konuda hicbir sey yapilmayacak. Cildirmamak elde degil!

Ote yandan MAA'ya oglu ile ilgili soru soran Sedat Tunali miydi? Dun Twitter hesabinda Atilla Dilaver'e "Senin bu sorunu (bambaska bir soru idi) yarin sorarim." diyordu da. Bugun baktim, hesabini "protected" yapmis. Neler oluyor?

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şuan düşmanlarca işgal edilmiş Türkiye'den farksısız. Dört bir yanımızı sarmışlar. Kurtuluş Savaşı'nı birilerinin başlatması lazım.
                        dün akşam başıma gelen çok ciddi, hayati bir olaydan sonra buna inansam ve söylesemde bir yanım yok canım diyordu.
                        Bu kurtuluş savaşı topla tüfekle değil, 90 yıl önceki gibi değil, AHLAK, kültür, edep, dürüstlük...vs üzerine yapılmalı, bu ülkeye ahlakı, kültürü hatta inançları derleyip toplayan biri lazım. 550 kişinin bir araya gelip torba yasalar yerine ahlaki olarak çökmüş, mesnetsiz, güce, mafyaya teslim olmuş masum insanları "kurtarması" gerek. hapse girip etrafındakilere hava atan insanlar yerine hapse girdiğinde utanan insanların olduğu bir ülke olmak gerek gibi...
                        Şike süreci bana öyle bir tokat oldu ki, ne kadar "saf" olduğumu öğrendim, güce, paraya karşı insanlığın, ahlakın, kültürü, edebin, haksızlığın, dürüstlüğün savaşını veriyoruz. ve bunu farketmek için yaşamak gerekiyormuş. 2 yıllık düşüncelerim böyle oldu, ümitsizlik değil hiç birşeyin değerini bulmamasından kaynaklanan korku. çocuklarımıza ne bırakacağız bize ne kaldıysa daha kötüsünü gibi görünüyor maalesef.

Yorum

• Yav şu var bu fenerbahçe geçen sene nasıl Uefa'da yarı final oynadı..
                          geçen sene işi yavaşlattılar heralde..
                          Uefa şu ''geçmiş senelere ait temiziz'' kağıdına dayanarak geçen sene için de cezayı patlatması gerekmez miydi?..
                          Mantığıma yatmayan kısım bu..
                          Bir de şikeye karışan diğer klüpere ceza verilmeyecek mi?
                          İlla Uefa kupalarına mı katılmaları gerekiyor.
                          Misal;Eskişehirspor,Sivasspor..
                          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yav şu var bu fenerbahçe geçen sene nasıl Uefa'da yarı final oynadı..
                            geçen sene işi yavaşlattılar heralde..
                            Uefa şu ''geçmiş senelere ait temiziz'' kağıdına dayanarak geçen sene için de cezayı patlatması gerekmez miydi?..
                            Mantığıma yatmayan kısım bu..
                            Bir de şikeye karışan diğer klüpere ceza verilmeyecek mi?
                            İlla Uefa kupalarına mı katılmaları gerekiyor.
                            Misal;Eskişehirspor,Sivasspor..
                            Asil o sezon kendisine yenilen/elenen takimlar niye hala dava acmiyorlar, hayret ediyorum.
                            En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 18.09.2013, 20:15.

Yorum

• ntvspor ve trtspor verdi topantıyı,ntvspor erken kesti yayını,trtspor iste sonlara doğru kesmek zorunda kaldı,canlı yayında göremedim ama şimdi internette gördüm,oğlu ile ilgili bir soru sorulmuş,oğlu öldü biz de avunsun diye voleybol şubesini verdik demiş aziz,maa bunu yanıtlarken kendisini tutamamış göz yaşlarına boğulmuş.Bu acıyı yaşayan bir insan hala daha nasıl haksızın yanında olur,fenerin pisliğini örtmekle nasıl uğraşır aklım almıyor.Bu acıya rağmen ders almayanların da neler yapabileceğini,ne karakterde olduklarını varın siz düşünün.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugunku MAA aciklamasini hala izleyemedim/dinleyemedim. Burada yazilanlardan anladigim kadari ile adam, bir kere daha, Fenerbahcesi icin gorevini kotuye kullandigini itiraf etmis ve yine buyuk ihtimalle bu konuda hicbir sey yapilmayacak. Cildirmamak elde degil!

Ote yandan MAA'ya oglu ile ilgili soru soran Sedat Tunali miydi? Dun Twitter hesabinda Atilla Dilaver'e "Senin bu sorunu (bambaska bir soru idi) yarin sorarim." diyordu da. Bugun baktim, hesabini "protected" yapmis. Neler oluyor?

İyi ki izlemediniz.

Bende izlemedim radyodan dinledim. Bir ara kendi kendine küfür eden adam diye millet suratıma baktı tuhaf tuhaf. Sonra vakit bulduğum anda foruma yazdım.

Öfkemden delireceğim.Bir zamanlar TFF başkanlığı yapmış adam suçlandığı fiilden hüküm giymiş (ŞİKE) bir kulübü kolladım,düşürtmedim diyebiliyor.Gayet rahat,gayet pişkin!

Birde bu itiraflar , şike soruşturması süreci diye bir süreç yaşadığımızdan dolayı yapılmak zorunda kalıyor. Daha önceki dönemleri düşünmek bile istemiyorum Allah bilir neler döndü neler? (zaten biz sahada görüyorduk ama perde arkasını,iğrenç pazarlıkları kastediyorum)
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Çalışıyor...
                                X