Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kahpelik bizim memlekette adamlık olduğundan dolayı hırsıza hırsız diyemiyor kahpeler..

Koca bir camianın başarısını, emeğini, geleceğini gasp eden gaspçılara ''elin gavuru'' cezayı kestiği halde ''müslüman'' memleketimin iç dinamikleri hala herhangi bir yaptırımda bulunmadı..

Rezil bir haldeyiz adeta.. Sonra da sen git olimpiyat iste..

Sabah sabah nefretim patlama yaptı.

Yorum

• galatasaray 1 - 6 real madrid . Şikesaray bizim plakayı tersten gördü dün gece.

Yorum

• Günaydın Temiz futblol paydaşları
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• aydınlar ne yumurtlayacak acaba bugün

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Maa bugün şikeciler aleyhine belge falan açıklasa da dün 6s'nin yediği gollerden sonra artan keyfimiz tavan yapsa
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Şimdi MAA muhtemelen basının karşısına çıkıp feneri nasıl kurtarmaya çalıştığını anlatacak, en çokta zoruma giden bu olacak valla federasyon başkanının tarafsız olması gerekirken uğraştığımız durumlara bakın

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Hayirli sabahlar temiz futbol paydaşlarim

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• Galatasaraya has oldu, şike sürecini fırsat bilip tüm memleketi sömürdüler ve mücadeleye uzaktan yakından dahil olmadılar.
                  StopMatchFixing.Com

Yorum

• Dün akşma gs, bize ne kadar gıptayla bakıp, elindekileri almak için ne kadar mücadde ettiğinin bir göstergesidir. Sadece Trabzonsporlu futbolcular ve yabancılarla oynadı...gs'li arkadaşlara söyledim, hep ah aldınız bunun acısı sizden çok çıkacak siz bile anlamıyacaksınız nasıl dağıldığınızı...fatih terimden de nefret ettiğimi tekrar dile getirmek isterim bu arada...
                    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Galatasaraya has oldu, şike sürecini fırsat bilip tüm memleketi sömürdüler ve mücadeleye uzaktan yakından dahil olmadılar.
                      playy - off oynandığı sezon terim efendi sezon sonunda konuşacağım diyordu, şampiyon olduktan sonra nedensu hiç sesi çıkmadı.

İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün akşma gs, bize ne kadar gıptayla bakıp, elindekileri almak için ne kadar mücadde ettiğinin bir göstergesidir. Sadece Trabzonsporlu futbolcular ve yabancılarla oynadı...gs'li arkadaşlara söyledim, hep ah aldınız bunun acısı sizden çok çıkacak siz bile anlamıyacaksınız nasıl dağıldığınızı...fatih terimden de nefret ettiğimi tekrar dile getirmek isterim bu arada...
                      sabahtan beri burağa sallayıp duruyor gs liler öyle hoşuma gidiyorki, burak yakında pişman olur Trabzon dan gittiğine

Yorum

• "Galatasaray'ın yenilmesine sevinmedim. Sonuçta ülkemizin takımı. Aynı şey Fenerbahçe cezasını çektikten sonra da geçerli olacak. Lakin Fatih Terim'in takımının yenilmesine sevindim.

Birincisi: Fatih Terim'i şişirip duran...
                        basının artık akıllanma ihtimalini sevdim. İkincisi: Andorra gibi 80 bin nüfuslu bir ülkenin mili takımını yenerken ağzı kulaklarına varacak, ceket içinden eliyle "Beş" yapacak kadar acınası bir adamın 6-1'e maruz kalması iyi bir şey. Üstelik rakip takım İspanyol takımıysa Terim'in takımı da Türkiye'nin üçte birinin takımı. Andorra'nın onda biri kadar bile mazereti yok. Yani "Ezmek öyle olmaz böyle olur" ilahi mesajı verildi, karma gerçekleşti.

Temenni etmiyorum ama biliyorum: Macaristan da milli takımı yenecek. Çünkü bu ülkede hala liyakat sistemi yok. Hala kişisel ilişkiler, torpil, bağlantılar, adam kayırma, adamını tutma vs... Ya da şöyle diyeyim, Şenol Güneş olsaydı Andorra maçında skor 10-0 bile olsa böyle densizce bir hareket yapar mıydı?
                        "

Burçin Aydoğdu

Not: Facebook paylaşısıdır, yazının üzerinde fatih terimin milli takımda ceket altından yaptığı 5 işaretinin fotosu vardı.
                        StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu 6s bi seferinde fenerlilerin gazına gelip bizi kendi sahamızda 4 - 2 yenip feneri şampiyon yapmıştı. Hatta gökdeniz seneye görüşürüz onlarla falan demişti. 2005 di galiba.

Yorum

• Fatih terimin 6. goldeki yüzünün aldığı şekil beni mest etti vallahi.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aydınlar ne yumurtlayacak acaba bugün
                              yumurta tabiki,baska ne cikar o tayfadan ))
                              İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                              ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Bir Türk takımının 6 yerken benim böyle rahat 1 halde olmam
                                şike den önce hainlik olurdu
                                şimdi plakadan başka bişey görmüyorum
                                maa dan biraz heyecan bekliyorum bugün
                                umarım eski sıkıcı konuşmaların tekrarı olmaz

Yorum

Yükleniyor...
                                X