Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Başkan eger burayi okuyosan...seni seviyorum ve hertürlü arkandayim adam gibi adam

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://spor.internethaber.com/spor/s...et-171344.html

Habere göre UEFA dan Hacıosmanoğlu na red
      Bence Başkan Yanlış Yolda Bu saatten sonra UEFA Vermiş vereceğini
      Daha ne desin
      Senin Muhatabın UEFA değil FİFA yada mahkemeler
      Tüpçüyü bile muhatap almayacaksın
      Tüpçüye TFF ye TBMM de gurubu bulunan Tüm partilere MADDİ MANEVİ tazminat davaları açacaksıb
      TRABZON miletvekiliyim diye diye gezinenlere Davalar açacaksın
      HUKUK MÜCADELESİ için düğmeye basacaksın Başbakan dahil Herkese dava açacaksın ama senin yapacağın İş olduğunu zannetmiyorum
      Sen Başbakana dava açacaksın Rüyamda Görsem inanmam

HAberi yapana bakmak lazım bence yalan haberdir...
      En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 16.09.2013, 10:07.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bir gazetecinin sormasini istedigim soru

Aziz beye
        "Bu senede ugur getirmesi icin 'tarlalari surdunuz'mu?' Yani kurban kestinizmi " ?

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir gazetecinin sormasini istedigim soru

Aziz beye
          "Bu senede ugur getirmesi icin 'tarlalari surdunuz'mu?' Yani kurban kestinizmi " ?
          hiçbir gazetecinin tıpası yemez o soruyu sormaya

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Türkiyede resmi hiçbir adım atmamış Başkanımınızın UEFA ve FIFA ile ne konuşacağını çok merak ediyorum.
            StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bari insaat icin iscileri hazirladinizmi sordalar onadami yemez

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Türkiyede resmi hiçbir adım atmamış Başkanımınızın UEFA ve FIFA ile ne konuşacağını çok merak ediyorum.
                ben daha çok tüpçü ile neler konuşacak onu merak ediyorum. UEFA ve FİFA nın bizim aleyhimize bişey düşüneceğini sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben daha çok tüpçü ile neler konuşacak onu merak ediyorum. UEFA ve FİFA nın bizim aleyhimize bişey düşüneceğini sanmıyorum.
                  UEFA yapacağını yaptı ve yapmaya da devam ediyor zaten,

Ne diyebilirsin ki UEFA'ya,

Anlamsız,

Tüpçü ile de konuşulacak birşey yok bence şu saatten sonra, yapılacak olan bellidir.
                  StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    UEFA yapacağını yaptı ve yapmaya da devam ediyor zaten,

Ne diyebilirsin ki UEFA'ya,

Anlamsız,

Tüpçü ile de konuşulacak birşey yok bence şu saatten sonra, yapılacak olan bellidir.
                    hele bi tüpçüyle konuşsun bakalım, sonra niye konuşmadın demesin kimse ondan sonra olacakları hep birlikte takip ederiz Gökhan kardeşim

Yorum

hele bi tüpçüyle konuşsun bakalım, sonra niye konuşmadın demesin kimse ondan sonra olacakları hep birlikte takip ederiz Gökhan kardeşim
                      Celal tüpçüyle konuşmasına hiç gerek yok. Atması gereken adımları atsın yeter. Tüpçünün tavrını nasıl olsa biliyoruz...
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

Platini ile konuşmasının ana konusu Euro 2020 olur,

Hatta iddia'ya bile girerim bunun için.
                        StopMatchFixing.Com

Yorum

• UEFA'dan Trabzon'a ret!
                          UEFA Başkanı Michel Platini ve Asbaşkan Infantino, Hacıosmanoğlu'nun görüşme talebini geri çevirdiler.

CAS kararından sonra Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun UEFA Başkanı Michel Platini ve Asbaşkanı Gianni Infantino ile görüşme talebi olumsuz karşılandı.

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor heyeti ile görüşmek için de İcra Kurulu üyesi ve Kupalar Komitesi Başkanı Michael van Praag yetkili kılındı. Hacıosmanoğlu, FIFA Başkanı Sepp Blatter'den de randevu istedi. Ancak bu talebe henüz olumlu ya da olumsuz yanıt alamadı.

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Yorum

• Tapelerin ses kaydını dinleyebilecekmiyiz peki?
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Celal tüpçüyle konuşmasına hiç gerek yok. Atması gereken adımları atsın yeter. Tüpçünün tavrını nasıl olsa biliyoruz...
                              gerekli adımları TFF ile görüştükten sonra atacağını söyledi abi o yüzden bu görüşmeyi beklemek zorundayız.

İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Platini ile konuşmasının ana konusu Euro 2020 olur,

Hatta iddia'ya bile girerim bunun için.
                              görüşse ne olur TFF gerekli cezayı vermezse Türkiye guruptan çıksa dahi bi işe yaramayacak.

Yorum

• Dün Aziz'in gazetecilerle yaptığğı konuşmayı izledim tapeler montaj dedi.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Çalışıyor...
                                X