Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sirf bu baslik degil tum forum tarihi! gunlerinden birini yasiyor bugun. Uzun suredir bu kadar durgun gormemistim bu forumu.

Yorum

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TS den sms geldi:

20 Kasım -20 Aralık 2013 arası yapılacak Olağan Genel Kurul'a katılacak üyelerin 30 Eylül 2013 pazartesi mesai bitimine kadar yıllık aidatlarını ödemeleri gerekmektedir.
      İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu çok iyi haber.

Aralık'ta kongre olacak demektir.
      Tüzük gereği her sene Aralık ayında kongremiz oluyor zaten. Seçim olmayan genel kurullara Mali Genel Kurul diyorlar. Ancak Mayıs'taki kongrede Denetleme, Sicil, Arşiv, Müze ve Disiplin Kurulları değişmediği için, onların görev süresinin de dolması nedeniyle kongrede onların seçimi yapılacak. Mahkeme yönetim kurulunun geçici maddeyle görev süresinin 2 yıl uzatılmasını uygun bulmazsa, kongreye başkan ve yönetim kurulu seçimi maddesi eklenecek...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hadi biraz hareket gelsin basliga:

sedat tunalı ‏@TunaliSedat 1h
        hadi TFF yalanlasana!

Tff Yön.kurulu bugun bazı uyeleri dıslayarak uefa'dan gelen yaziyi görüstü. Bakalim ne karar cikacak.

En az 30 tane "dogru degildir", "uydurma haber" minvalinde entry bekliyorum
        En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 12.09.2013, 22:30.

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kupamız ocak ayında gelir inşallah. Bu heriflerin döneminde gelmesin.
          Ocak ayında şampiyonluk kupası da forvet de gelecek inşallah.

YATACAK YERİNİZ KALMADI ŞİKECİLER VE KOLLAYICILARI!
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hadi biraz hareket gelsin basliga:

hadi TFF yalanlasana!

Tff Yön.kurulu bugun bazı uyeleri dıslayarak uefa'dan gelen yaziyi görüstü. Bakalim ne karar cikacak.

En az 30 tane "dogru degildir", "uydurma haber" minvalinde mesaj bekliyorum
            Yahu akşam spor haberlerinde bu toplantıdan bahsedilmedi.

İnşallah yapılmıştır.

En azından bir hareket gelir, belki bidonbaş çark edip olumlu karar verir.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Sedat TUNALI'nın tweet'i doğruysa bu gece veya yarın sabah çok hayırlı bir Cuma yaşayabiliriz.

tff kupayı verip, şikecilere de küme düşürme ve/veya puan silme cezası verip bu işten ülkemizi kurtarabilir ve hepimiz müthiş rahatlayıp artık saha içine konsantre oluruz.

YETER DEMİRÖREN YETER
              KUPAYI VER, ŞİKEBAHÇEYİ DÜŞÜR ARTIK YETER.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

hadi TFF yalanlasana!

Bazı üyeleri nasıl dışlayabiliyor veya o adamlar neden dışlanıyor? (dışarı bilgi sızar diye mi)
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

hadi TFF yalanlasana!

Dışlana üyeler Taylan Üner ve Mustafa Beyazlı olmasın

Konusulanları basına yansıtırlar, Trabzon'a ayıp ediyorsunuz falan derler mazallah...
                  Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Yalandır görüşseler bile fb yi nası kurtarırızı görüşürler
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dışlana üyeler Taylan Üner ve Mustafa Beyazlı olmasın

Konusulanları basına yansıtırlar, Trabzon'a ayıp ediyorsunuz falan derler mazallah...
                      Zamana ve zemine göre dışlanabilecek kadar etkisiz iseler bırakın öyle kalsınlar.

Yok hayır, toplantılara girecek şahıslar patronun talimatına göre belirleniyorsa yuh artık.

En abidik gubidik derneklerde bile bütün üyelerin uymak zorunda olduğu tüzük ve iç kurallar silsilesi vardır. Bu ne yahu?

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Halil Altıntop'tan şok eden şike açıklaması!
                        Halil Altıntop'tan Trabzonspor Taraftarını Şok Eden Açıklama

Takımı Augsburg'un antrenmanından sonra konuşan Altıntop, Trabzonspor'dan neden ayrıldığı ile ilgili soruya şu yanıtıverdi

"Trabzonspor'a yeni bir hoca ve yeni bir yönetim geldi. Onlar farklı biryol çizmeye karar verdi. O yüzden ayrıldım ve kararımın iyi olduğunu düşünüyorum. Bundesliga'ya döndüğüm için mutluyum. Trabzonspor'da milli takımın sayesinde pek uyum sağlama problemleri yaşamadım. Yine de belli bir sürece ihtiyacım vardı. Türkiye'de çalışma şartları çok daha farklı. İnsanımız biraz daha rahat. Almanya'daki disipline ise alışıktım. Ama insan her şeye alışıyor."

Almanya'da en çok neyi özlediği ile ilgili soruya ise Altıntop, "Futbolcu olarak Almanya'da sosyal hayatımı sürdürmek daha kolay, istediğimi yapabiliyorum. Türkiye'deki insanlar tabii ki daha sıcakkanlı. İki tarafın da güzel yanları var" yanıtını verdi.

Altıntop, unutamadığı maçlar ile ilgili soru üzerine, "En unutamadığım maç Fenerbahçe maçıydı. Maç negatif bir şekilde aklımda kaldı ve kaç kere iptal olma durumuna geldi. Onun dışında Sivasspor maçı vardı, evimizde altı gol attık. Almanya'da Dortmund maçında 83.000 seyircinin önünde üç gol atmıştım ve o maçı seve seve hatırlıyorum" diye konuştu.

ŞİKE OLAYLARINDA KİM HAKLI KİM HAKSIZ BELLİ DEĞİL!

Şike olaylarıyla ilgili de konuşan Altıntop, "Trabzonspor ile anlaştığımdan 4-5 hafta sonra şike olayları ortaya çıktı. Kim haklı kim haksız belli değil Karışık bir durum. Türkiye ve Türk futbolu için güzel olaylar değil ancak maalesef böyle şeyler oluyor. Sadece kendi işime bakmayı tercih ediyorum ve o yüzden bir şey söylemem doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

hala ögrenemedise gitsin Uefa ya ve cas sorsun birde bu adam bizim haksiz yere formamisi giydi aldigi para haram olsun
                        arkadaşlar, biz bu adamı parasını verip maaşlı çalışan olarak kulübümüz bünyesinde bulundurduk. Normal olarak sırf zamanında bizde oynadı diye olaylara bir taraftar hassasiyeti ve hırçınlığı ile yaklaşmasını beklemek gereksiz.

Bence kendince makul sayılabilecek ne etliye ne sütlüye durumunda bir cevap verip kapatmış konuyu.

Yorum

• İlk olarak Orkun Özkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar, biz bu adamı parasını verip maaşlı çalışan olarak kulübümüz bünyesinde bulundurduk. Normal olarak sırf zamanında bizde oynadı diye olaylara bir taraftar hassasiyeti ve hırçınlığı ile yaklaşmasını beklemek gereksiz.

Bence kendince makul sayılabilecek ne etliye ne sütlüye durumunda bir cevap verip kapatmış konuyu.
                          Benzerlik bu ya ;

Şikeden hüküm giymiş takımın oyuncularıda banka hesaplarına yatan para ile geçiniyor ama maşallah taraftar hassasiyeti ve hırçınlığı ile olaylara çok başka türlü yaklaşıyorlar.

Bu Trabzon'un havasında mı suyunda mı neyinde birşey var çözemedim!

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Japonlar Gözümüzün içine baka baka BİZDE ŞİKE VE DOPİNG YOK dediler Olimpiyatların kaybedilme nedenlerinden büyük bir kısımıda şike Doping
                            Ama ülkemizde Şikeye Sağır olanlar sürüsü Doping den bahsediyor Olimpiyatları kaybetmede Dopingin etkisi vardı derlerken Şike den bahseden yok
                            Başbakan Suat Kılıç Kadir Topbaş iktidar cenahı Dopinge vurgu yaptı Ama ŞİKE diyen yok
                            Avrupa kulüpler birliği Fb ve Bjk yı şikeden birlikten atıyor bizde ses yok
                            Başbakana göre UEFA CAS suçlu Ama Fb nin hiç suçu yok
                            Olimpiyat komitesi hata yapıyor ama bizim Şikeci ve Şike koruyucuları hatasız günahsız
                            Muhalefet dersen öyle bir şey varmı Muhalefet ne Arar LA Türkiye'de
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Istedigim su.uefa kagit yollasin desinki 1 hafta sure ya dusurursunuz yada katlanirsiniz sonuclarina.tff de kabul etmesin dusurmeyi.1 hafta sonra milli takim gs ve biz dahil hepimiz kovulalim avrupadann. Romanya galibiyeti bir ise yaramasin.gs de para alamasin iflas etsin.tum turkiye rezil olsun oh beee
                              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak CAFER ÖZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Japonlar Gözümüzün içine baka baka BİZDE ŞİKE VE DOPİNG YOK dediler Olimpiyatların kaybedilme nedenlerinden büyük bir kısımıda şike Doping
                                Ama ülkemizde Şikeye Sağır olanlar sürüsü Doping den bahsediyor Olimpiyatları kaybetmede Dopingin etkisi vardı derlerken Şike den bahseden yok
                                Başbakan Suat Kılıç Kadir Topbaş iktidar cenahı Dopinge vurgu yaptı Ama ŞİKE diyen yok
                                Avrupa kulüpler birliği Fb ve Bjk yı şikeden birlikten atıyor bizde ses yok
                                Başbakana göre UEFA CAS suçlu Ama Fb nin hiç suçu yok
                                Olimpiyat komitesi hata yapıyor ama bizim Şikeci ve Şike koruyucuları hatasız günahsız
                                Muhalefet dersen öyle bir şey varmı Muhalefet ne Arar LA Türkiye'de
                                İktidar yalakalarına selam çakıyorum bu alıntıyla;

Oy peşinde koşanlardan mı arayacağız derdimizi? Goyasınız dere ukari!

Tarafı Trabzonspor olmayanlar yazmasın artık bu başlıkta. Onurunuzla susun.
                                https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X