Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kupa gelicek her halukarda geldi zaman ne diyeceksiniz başkana yanlış sözleri ve beyanları olmuştur özellikle BMN için fakat geldi zaman ne diceksiniz çok merak ediyorum
Kafamı buluyosun birader, başkana defol git diyeceğim, ne dememi bekliyorsun, başkanmı getirmiş olacak kupayı da ona bişe diyeyim, o kupa gelirse uefa fifa sayesinde gelicek, senin başkanının sayesinde değil.
Görüyorumda bazıları şimdiden gelecek kupayı hacı ya yamamaya başlamış. Kupa gelirse ne diyecekmişmişizTengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
Sadri Şenerin kazandığı kupayı zaten almak zorundasın İHO.
O kupa bizim, tüm dünya biliyor bunu. yapman gereken çok basit. o kupa için 82 puan toplamana gerek yok bir daha.
Gidip alıp geleceksin. bunlada övünmeyeceksin aldım diye.
Sonra sen ve yönetimin toplayacak 80 puan . ozaman İHO bu işin hakkını verdi diyeceğiz.
daha bizim olan kupayı becerip alamadın. halen bekliyoruz.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbiden yavvv, bak sen şu başkana, ne diyeceğiz şimdi biz?
Kafamı buluyosun birader, başkana defol git diyeceğim, ne dememi bekliyorsun, başkanmı getirmiş olacak kupayı da ona bişe diyeyim, o kupa gelirse uefa fifa sayesinde gelicek, senin başkanının sayesinde değil.
Görüyorumda bazıları şimdiden gelecek kupayı hacı ya yamamaya başlamış. Kupa gelirse ne diyecekmişmişiz
Başkanın bende gitmesinden yanayım fakat şike sürecindeki olan samimiyetine güveniyorum ayrıca yaptığı 2. dogru hareket MRA yı getirmesiydi tabi bu şekilde gelmemeliydi.
Diğer her konuda başkan ile yapılan ithamlar ve eleştirilerde haklısınız ama şike konusunda başkan iyi iş çıkarıyor en azından benim duymak istediklerimi söyluyor inş. anlatabildim kendimi
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbiden yavvv, bak sen şu başkana, ne diyeceğiz şimdi biz?
Görüyorumda bazıları şimdiden gelecek kupayı hacı ya yamamaya başlamış. Kupa gelirse ne diyecekmişmişiz2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
olması gerekenler listesi :
Kupa gelecek
fener düşecek
bjk düşecek
sivas düşecek
ibb bir daha düşecek.
yönetim bazında şikeye dahil olmamışlar eksi puan alacak...vs
bu sene ligler iptal edilecek, yada tescil edilmeyecek.
ptt karışacak yeniden başlayacak
120 milyon tl gelecek
İHO gidecek
para geldikten sonra paralı başkan gelsin diye ağlayanlar susup, vizyon sahibi başkan gelsin der.
YD gidecek.
Etik kurulu raporlarını yazanların diplomaları yırtılıp ilkokul 3'den itibaren okula kaydı yapılmalı
aziz ülkeden kaçar artık, hazır ali şen uzaya gidecek onu da götürüp orada bıraksın bari
5 dakikalık işler. bunların aşağısı yerin dibine gömülmüş adaleti çıkarır ancak komada kalmasına devam ettirir.
Yorum
-
Trabzonspor başkanı olmak zor zanaat aga...
Adam bağırır, kulhanbeyi olur, 3. sınıf mafyaya benzetilir.
Kanundan yana olur, vuramadı masaya derler.
Bağırır çığırır, adam gibi konuşsa ya... derler.
Başbakana yanaşır, siyaset yapıyor olur.
Muhalefete gider, ondan ne umarki derler.
Siyaset yapmaz, yol yordam bilmez olur.
Borcu ödemeye çalışır, çulsuz neden geldin derler.
Ucuz topçu alınca vizyonsuz, topçu gelmeyince çapsiz ve işbilmez derler.
Yaşlı alır neden genç değil, genç alır çok tecrübesiz derler.
Kupasini ister, çocuk derler. Bekleyince ne bekliyon derler.
Derler babam derler...
Hakkaten zor...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
.................En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 11.09.2013, 16:17.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor başkanı olmak zor zanaat aga...
Derler babam derler...
Hakkaten zor...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelalim çaymi toplaysunkarizma nası ama
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor başkanı olmak zor zanaat aga...
Derler babam derler...
Hakkaten zor...
benim için iho gidecek sözünün bir tane dayanağı var,
söylediği şeylere söylemedim diye cevap vermesi.
tv'de izlerken söylemedim deyip açıklamaya çalışıyor. ben buna sinir oluyorum. iyi niyetinden benim şüphem yok, ancak
kupa ile ilgili asıp kestikten sonra çark edip, siyaset gereği yumuşak konuşmasını da anlarım ancak söylediği şeyleri inkar etmesini anlamam.
tolga konusu, kupa konusu, para konusu(artık suçlamayı bırakmalı madem yönetimdesin ibra etmezdin olur biterdi ama neyse)
sonra TD konusu, transfer konusu(ki ben iyi transfer beklemesemde 2 tane yaptı, ancak daha iyisi diye söylemesine gerek yok beklentileri yüksek tutup kendi topuğuna sıktı.)
birde aynı nakaratlar var, unutmadan başkan konuşmaz, ben istedim mi konuşurum deyip çıkmadığı kanal kalmaması benim güvendiğim başkan profiline ters.
gerçekten zor ama, Trabzonsporu yöneten Ülkeyi çok rahat yönetir.En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 11.09.2013, 16:16.
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet baya yorulmuştum molada çekiverdim bi resim hemenkarizma nası ama
Bu sene benim bütün fundukluk yerlerini söküp çay ekecem aşağı yukarı 25 dönüm.2-3 sene sonra mahsul alınca yaruluğa çağırırım seni gelirmisin
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOn numara karizma
Bu sene benim bütün fundukluk yerlerine çay ekecem aşağı yukarı 25 dönüm.2-3 sene sonra mahsul alınca yaruluğa çağırırım seni gelirmisinsen ordan biraz funduk yolla buraya
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum