Yusuf Reha Alp'in açıklamaları. Bilhassa son paragraf çok manidar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKöprü altı cam cam,
Öptü feneri Casta amcam...
Birde kupa gelirse,
Keyiften cigara yakacam...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Yusuf reha Alp in açıklaması.. Burası bizim başkana gitsin...
Size göre Trabzonspor TFF'ye başvuru yapmalı mı ? Başvurusu nasıl olmalı?
"Yapmalı tabi, durduğu kabahat. Kulüp CAS aşamasını beklemek zorunda bile değildi. Ama bekledi, neyse şimdi en azından başvuruyu yapmalı. Yani ben bu noktada İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Başvurmayacağız" demesini çok anlamlı bulmuyorum. Niye başvurmayacaksın? Gelip kendileri verirler diye beklersen çok beklersin. Sen başvurunu yap. Reddetseler bile, ileride TFF Yönetim Kurulu aleyhine açacağın maddi – manevi tazminat davasında bu retleri de delil olarak kullanırsın işte fena mı? Yani Trabzonspor'un Fenerbahçe ile falan bir işi yok ki, sürekli onlarla didişiyor. Trabzonspor'un meselesi Federasyonla. Senin kupanı vermeyen Yıldırım değil ki, onla kavga ediyorsun. Sen kupanı kim vermiyorsa mücadeleni onunla yap."Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
UEFA''nın Fenerbahçe ve Beşiktaş''ı Avrupa Kupaları''ndan ihraç etmesi üzerine Trabzonspor ve Bursaspor Kulüpleri, iki dönem olağan üyelik pozisyonuna girdi
Fenerbahçe ve Beşiktaş'a bir şok daha. UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Avrupa Kupaları'ndan men etmesinin ardından Avrupa Kulüpler Birliği de iki kulübün üyeliğini iki yıllığına askıya aldı. Galatasaray'ın da yer aldığı Avrupa Kulüpler Birliği'nde Trabzonspor ve Bursaspor Kulüpleri iki dönem olağan üyelik pozisyonuna girdi. Bugün İsviçre'nin Cenevre kentinde yapılacak Avrupa Kulüpler Birliği Genel Kurul'unda yeni yönetimin belirleneceği seçimde Trabzonspor ve Bursaspor Kulüpleri, Galatasaray'la birlikte oy kullanacak. Trabzonspor ve Bursaspor, Galatasaray ile birlikte birliğin iki yıl boyunca tüm etkinliklerine katılacak.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKöprü altı cam cam,
Öptü feneri Casta amcam...
Birde kupa gelirse,
Keyiften cigara yakacam...
Eşşeğin aklına karpuz kapuğu düşürmeyin kardeşim
Neyse,bizde bir kereye mahsus nargileye takılırız.
Yorum
-
Sadri Şener başkanken ağzına bir parmak bal çaldılar,kupanızı vereceğiz diye,meclisteki şike yasasına imza koydu,seçimlerde de Demiröreni destekledi.O zaman da çok karşı çıktık,açıkça kandırdılar başkanı.Şimdi de Hacıosmanoğlu'nu kandırıyor birileri,belki başbakan.Kupanızı vereceğiz,ortalığı bulandırmayın,başvuru yapmayın vs diye.Hala bu insanlara güvenip zaman,prestij ve hak kayıplarına uğruyoruz.Ne kolay bizim başkanları kandırmak.Bunların sebebi ilkesizlik,menfaat uğruna senin orada bulunma nedenin olan ilkelerden taviz vermen,halbuki ilkelerine bağlı kalsan elde etmek istediğin menfaati zaten alacaksın,hem de daha onurlu bir şekilde...
Yorum
-
başkan başvuru yapmayacağız demediki, gerekçeli karardan sonra gerekli olan işlemlerimi yapacağız dedi trt deki programda kendim canlı izledim, bence başkanın üzerine fazla gidiliyor.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Ne dedi demedi artık karıştı..
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan başvuru yapmayacağız demediki, gerekçeli karardan sonra gerekli olan işlemlerimi yapacağız dedi trt deki programda kendim canlı izledim, bence başkanın üzerine fazla gidiliyor.
Ayrıca ben beklerdim ki başvuru yaptık ya da en kötüsü yarından tezi yok yapacağız deyip kendisine olan saygıyı arttırmasıydı. Gerekçeli kararı görelim lafı şikecilerin yargıtayı görelim lafı gibi maalesef.Gerekçeli kararı görmek!!! Neden!! yok böyle bir mazeret.. Her şey lehine ama sen almayacağım o kupayı diyorsun.Sebep? RTE den başka sebebi yoktur inkar etse de!!!Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
bu gerekçeli karar denen zıkkım benim çok canımı sıkıyor, nerede ne zaman bir karar olsa bir de bunu bekleyen birileri oluyor
belirli bir tarih de yok, hatta açıklanacağı kesin bile değil, hani nerede fb hakkındaki UEFA kararlarının gerekçesi??? hani nerede tff tahkim kararlarının gerekçesi?Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
Ayrıca taraftar ne siterse onu yaparız,bu takımın sahibi taraftardır ilkesini söyleyen başkanlar vardır.. Bu bile bir sevgi ve saygı meselesdiri (Ünal Aysal en güzel örnek) ammaaa...
Bizim başkan küçük beyinliler ve daha ne saçma laflar diyerek aşağıladığı kişiler maalesef taraftarlardır.
Bu takıma sadece çıkar için kene gibi yapışmış küçük beyinlileri görmek isterse ben tarif ederim. Stadın önünde aldıkları beleş bilet ve kombineleri satan,maçta taraftarı yerinden eden,alkolü ve hapı çekip maça gelen,beleşi kesildiğinde yönetim istifa diyen,bu takıma zerre kadar faydası olmayan tetikçi tipli şeylerdir o küçük beyinliler..Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanımızın başvuru yapmayacağız lafını o kadar tepkiden sonra yapmayacağız demedum,yanluş anladunuz uşiaklar diye çevirmesi manidardır.. Kendisi bu tepkiler olmazsa bunu bile demeyecekti..
Ayrıca ben beklerdim ki başvuru yaptık ya da en kötüsü yarından tezi yok yapacağız deyip kendisine olan saygıyı arttırmasıydı. Gerekçeli kararı görelim lafı şikecilerin yargıtayı görelim lafı gibi maalesef.Gerekçeli kararı görmek!!! Neden!! yok böyle bir mazeret.. Her şey lehine ama sen almayacağım o kupayı diyorsun.Sebep? RTE den başka sebebi yoktur inkar etse de!!!2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca taraftar ne siterse onu yaparız,bu takımın sahibi taraftardır ilkesini söyleyen başkanlar vardır.. Bu bile bir sevgi ve saygı meselesdiri (Ünal Aysal en güzel örnek) ammaaa...
Bizim başkan küçük beyinliler ve daha ne saçma laflar diyerek aşağıladığı kişiler maalesef taraftarlardır.
Bu takıma sadece çıkar için kene gibi yapışmış küçük beyinlileri görmek isterse ben tarif ederim. Stadın önünde aldıkları beleş bilet ve kombineleri satan,maçta taraftarı yerinden eden,alkolü ve hapı çekip maça gelen,beleşi kesildiğinde yönetim istifa diyen,bu takıma zerre kadar faydası olmayan tetikçi tipli şeylerdir o küçük beyinliler..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
bekleriz sıkıntı yok ammmaa..
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben o konuyu biraz araştırdım, mesela gerekçeli kararda yazan cezaların hangi gerekçe ile verildiği değilmi, biz cezaların gerekçesini biliyoruz ama elinde resmi evrak olmadan başvuru yaparsan kabul etmezler yada sallayabilirler, ben daha öncede yazdım burda başkan gerekçeli kararı bekliyor diye. hele bir gerekçeli karar açıklansın eğer gerekli hamleleri yapmazsa başkana ençok desteği verenlerde dahil hepimiz eleştirelim. biz istiyoruzki herşey 1 haftada olsun bitsin ama malesef işler öyle hızlı yürümüyor. abi sen benden büyüksün daha tecrübelisin sen daha iyi bilirsin bunları.Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebekleriz kardeşim az daha bekleriz.. Bir hafta on güne çıkacak inşallah o karar ama başvuru şart.. yasal olarak başvurmazsan kendiliğinden gelirse-ki gelmez- o kupa inan zarardasın.Hak talep edemezsin. Sen başvuruda bulunda gerekçeli karar olsun mazeretleri -ki öyle bir mazeret yoktur hiç bir hukukta-.. bekleriz az daha bekleriz... Lafını yemesin artık yeter.. Baştan diyecekti gerekçeli kararı bekleyeceğiz diye. Açıkça istemeyeceğiz dedi,lütfen bunu da gör. tepkiyi görünce lafı çevirdi..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
Yorum