Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın cezası
    Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa'dan aldığı men cezası hakkında da konuşan Başbakan Tayyip Erdoğan, ''Bu konu hakkında durmaya gerek yok. Karar verilmiştir. Bu karardan geri dönüş mümkün değil. UEFA'nın kongresinde bir konuşmam vardı. Tüzel kişilikler cezalandırılmamalı, varsa kişiler cezalandırılsın diye konuştum. Ne yazık ki UEFA burada tüzel kişilikleri cezalandırmak süretiyle yani Beşiktaş'ın 20 milyon seyircisini aynı şekilde Fenerbahçe'nin 20-25 milyon seyircisini de bu şekilde cezalandırmıştır. Bunu doğru bulmuyorum, yanlış bir karar. 1 ve 2 yıl olarak bu kararı vermişler. Buna uymaktan başka şansımız yok. Nihayi karar merkezi CAS'tı. CAS'tan da bu karar çıktı. Artık geleceğe bakmak lazım. Gelecek neler yapabiliriz. Fenerbahçe napar Beşiktaş napar bunu görmek lazım'' diye konuştu.

geçmiş yorumlarına göre daha adaletli bir yorum yapmış rte. artık tff kendine çeki düzen verir ve gerekli cezaları uygular inşallah. ama hala gelecekten neler yapabiliriz diyor. başbakan sana ne yapacaklarından? bırak hallerine ne yaparlarsa yapsınlar. seni ilgilendirmez. karışma onlara. tff nin arkasından desteğini çek artık.

birde başbakan hala tüzel kişilikten bahsediyor. komik oluyor. birde 20 milyon bjk-25 milyon fb-25 milyon gs taraftarı etti sana 70 milyon kişi. bu ülkenin neredeyse yarısı futbolla alakasızdır nasıl hesap yapıyorlar anlamıyorum
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• 20 milyon jimnastikli 25 milyon febeşli 25 milyon gayseli kaç etti.70 i bulduk. Zaten geri kalan aha burdaki 3-5 kişi. Sesimiz de ancak 3-5 kişi kadar çıkıyor zaten normaldir öyle görmesi.

Yorum

• * Hala bu Başbakan'ı samimi bulan kafa var bu camiada ! http://tvarsivi.com/player.php?y=451...-08%2001:27:36
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Olimpiyatları kaybetmemizin en büyük nedenlerinden birisi bu sürecin sulandırılmasıdır.

BMN olarak bu yönde biz acıklama yapmakta , tarihe bu notuda düşmekte fayda var.
          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• YANLIŞ KARAR VERDİLER”

Bu konu üzerinde durmaya çok fazla gerek yok. Karar verilmiştir, karardan geri dönüş mümkün değil. UEFA kongresinde bir konuşmam vardı orada da söylemiştim. Tüzel kişilikler cezalandırılmamalı, varsa kişiler cezalandırılsın. Ama ne yazık ki UEFA burada da tüzel kişilikleri cezalandırmak suretiyle, yani Beşiktaş'ın 20 milyon seyircisini de bu vesileyle cezalandırmıştır. Aynı şekilde Fenerbahçe'nin 20-25 milyon seyircisini de bu şekilde cezalandırmıştır. Bunu doğru bulmuyorum, yanlış bir karar olarak görüyorum. Artık bu karara uymaktan başka bir şey kalmadı. Çünkü nihai karar mercii CAS'tı, CAS'tan da bu karar çıktı. Artık bundan sonra geleceğe bakmak lazım.
            En son arifberkay tarafından düzenlendi; 08.09.2013, 10:44.
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi demiş de keşke İngilizce'si daha iyi bir adam bulsalarmış.
              Koskoca Japonya'ya yakıştıramadım vallahi.....
              Konuşmayı yapan Japonya başbakanı . O dururken başka biri mi konuşsaymış yani

Yorum

• 3 Temmuz 2011- 7 Ağustos 2013 döneminin özeti:

DÜNYAYA KENDİMİZİ, KENDİ KENDİMİZE REZİL ETTİK.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• 3 Temmuz 2011- 7 Eylül 2013 döneminin özeti:

DÜNYAYA KENDİMİZİ, KENDİ KENDİMİZE REZİL ETTİK.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın cezası
                    Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa'dan aldığı men cezası hakkında da konuşan Başbakan Tayyip Erdoğan, ''Bu konu hakkında durmaya gerek yok. Karar verilmiştir. Bu karardan geri dönüş mümkün değil. UEFA'nın kongresinde bir konuşmam vardı. Tüzel kişilikler cezalandırılmamalı, varsa kişiler cezalandırılsın diye konuştum. Ne yazık ki UEFA burada tüzel kişilikleri cezalandırmak süretiyle yani Beşiktaş'ın 20 milyon seyircisini aynı şekilde Fenerbahçe'nin 20-25 milyon seyircisini de bu şekilde cezalandırmıştır. Bunu doğru bulmuyorum, yanlış bir karar. 1 ve 2 yıl olarak bu kararı vermişler. Buna uymaktan başka şansımız yok. Nihayi karar merkezi CAS'tı. CAS'tan da bu karar çıktı. Artık geleceğe bakmak lazım. Gelecek neler yapabiliriz. Fenerbahçe napar Beşiktaş napar bunu görmek lazım'' diye konuştu.

geçmiş yorumlarına göre daha adaletli bir yorum yapmış rte. artık tff kendine çeki düzen verir ve gerekli cezaları uygular inşallah. ama hala gelecekten neler yapabiliriz diyor. başbakan sana ne yapacaklarından? bırak hallerine ne yaparlarsa yapsınlar. seni ilgilendirmez. karışma onlara. tff nin arkasından desteğini çek artık.

birde başbakan hala tüzel kişilikten bahsediyor. komik oluyor. birde 20 milyon bjk-25 milyon fb-25 milyon gs taraftarı etti sana 70 milyon kişi. bu ülkenin neredeyse yarısı futbolla alakasızdır nasıl hesap yapıyorlar anlamıyorum
                    RTE Hazretleri artık bıraksın şu şikeci 2 takımın geleceği nolacak masallarını,

2010-2011 Şampiyonluğu ve kupası ne zaman verilecek,
                    1 cümle de ondan bahsetsin.
                    Şikecileri koruyacağız diye dünyaya yeterince rezil olduk.
                    Yeter RTE yeter
                    Yeter DEMİRÖREN yeter.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

hiç bir şey demeden çok şey demiş başkan

Yorum

• İlk olarak oflupisiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.milliyet.com.tr/-cocuklar...90/default.htm

hiç bir şey demeden çok şey demiş başkan
                        Bu adam bizi aptal mı zannediyor?
                        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Konuşmayı yapan Japonya başbakanı . O dururken başka biri mi konuşsaymış yani
                          Hayır Çağdaş mesele o değil,Japonya başbakanından daha iyi bir İngilizce beklerdim....

Şaşırdım yani....
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Alınan Cas kararıyla FB ve BJK seyircisini cezalandırdılar diyor sayın başbakan.

E adama sormazlar mı Trabzonspor seyircisinin suçu ne? !!

Bizi 3 sezondur cezalandırıyorlar sayın başbakan!!! Kan kusuyoruz haberin var mı?

Yorum

• ne oldu sayın basbakan japon lafı koydumusen şikeyi cezasız bırakırsan olacağı buydu,hade geçmiş olsun ,olimpiyatlarda şike yüzünden kaçtı gitti elimizden
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                20 milyon jimnastikli 25 milyon febeşli 25 milyon gayseli kaç etti.70 i bulduk. Zaten geri kalan aha burdaki 3-5 kişi. Sesimiz de ancak 3-5 kişi kadar çıkıyor zaten normaldir öyle görmesi.
                                yahu boşbakanı hiç sevmiyorum, icraatleri demiş olduğu cümleler hiç hoşuma gitmiyor fakat ne deseymiş cas doğru karar verdi diyemez ya cümlesinin sonunda artık şemsiye bu sözde 25 milyon taraftara girdi yapacak bir şey yok diyor ve de doğru diyor.
                                Emekleri çaldın yine.
                                Günahkarsın Fenerbahçe !
                                Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                                Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

Yükleniyor...
                                X