Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar ikili tartışmalara, kişiselleştirilmiş muhabbetlere son verelim lütfen.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Hakimler Türkçe Tapeleri Nasıl Anlamış Onu Açıkladılar Mı

Şaka Bi Yana.

Şu Gerekçeli Karar Çıksında Kim Kime Ne Vermiş Ne Almış İyice Gün Yüzüne Çıksa Bi

EDİT : Gerekçeli Karar Kuluplere İletilmişdir Gerçi Ama Paylaşmazlar. 1 Ay İçinde Sanırım Detaylı Gerekçeli Kararda Sunulacak
      En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 29.08.2013, 13:39.
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hakimler Türkçe Tapeleri Nasıl Anlamış Onu Açıkladılar Mı

Şaka Bi Yana.

Şu Gerekçeli Karar Çıksında Kim Kime Ne Vermiş Ne Almış İyice Gün Yüzüne Çıksa Bi
        bakanın açıklamasından sonra anladımki gerekçeli karar falan hikaye seçimden önce kupayı biraz zor alırız biz uefa verinlan adamların kupasını artık yeter demediği sürece seçimden önce kupa zor

Yorum

• Azizin cezası ne zaman açıklanacak ya onu merak ediyorum.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vay şerefsiz Barcelona - Real Madrid Fenerbahçenin önünü kesmek için bir araya gelmişler yazıklar olsun.
            Ulan be görüyonmusun fenerbahçe korkusu katalanlarla ispanyolları bile birlik yaptı
            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bakanın açıklamasından sonra anladımki gerekçeli karar falan hikaye seçimden önce kupayı biraz zor alırız biz uefa verinlan adamların kupasını artık yeter demediği sürece seçimden önce kupa zor
              Ben O Yüzden Demedim. Kendim Görmek İstiyorum.

Bence Siyaset Hiç Bulaşmasın Zaten.. Trabzonun Kupasınıda Verin Demesin Bu Saatden Sonra.

Zaten Artık TÜm Kozlar Elimizde.. Dünyada Geçen Diploma Sahibi Gibiyiz.. Elimiz Çok Güçlü.. Biz Kendi Adımlarımızı Atarak Kupayı Alabiliriz.

Sonuçda Avrupaya Yapılacak İtirazlarda Bize Karşı Ters Sonuç Çıkmaz. Onlarda İnceledi Ve Gördü.

Siyasetde Bakın Avrupa EL Attı Onlar Teslim Etti Biz Elemedik Deyip Çekilsin Aradan.. Hiç Birşey Yapmamışlar Gibi Davranmaya Devam Etsinler Umrumda Değil..

Ama TFF İstifa Etmeli.. Böyle Pis İşlere Bulaşan Kişilere Nasıl Güvenilip Devam Edilir Bilmiyorum
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• "CAS mührü bastı, şikeci F.Bahce!.." ve "Kupayı sahibine teslim edin" başlığıyla olayı duyuran Karadeniz'de Sonnokta Gazetesi, bordo mavililerin 2010-2011 yılının takım kadrosunun posterini, "İşte Şampiyon" başlığıyla dağıttı.

Karadenizin Sesi Gazetesi, "UEFA'dan sonra CAS da "Fenerbahçe şikecidir" dedi, TFF'ye mesajını yolladı: ARTIK CASMAYA GEREK YOK" başlığını attı. Taka Gazetesi,"Fenerbahçe'nin şike yaptığı Avrupa'nın en üst futbol mahkemesinde de tescil edildi" üst başlığıyla duyurduğu haberde, "2 yıl CAS'tılar!" başlığını attı. Günebakış Gazetesi ise, "Küresel mahkeme de, 'Şampiyon Trabzon' dedi" ve "Sürülen tarlaları CAS'ırga vurdu" başlığıyla yayınlandı. Gazete, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırımın'ın, "Avrupa bizi tanıyacak" açıklamasına da gönderme yaparak, "Avrupa ne ki, Dünya tanıdı!" manşetini attı."ŞİMDİ GİDİN Kars'A, OLMADI Fas'A, O DA OLMAZSA MARS'A BAŞVURUN!" Kuzey Ekspres Gazetesi, "Kupa yolda", Karadeniz'in Sesi Gazetesi de, "Kupa geliyor kupa" ve "Artık CASmaya gerek yok" başlıklarını kullandı. Karadeniz Gazetesi de, "Bu kupa artık helal", "Şimdi gidin Kars'a, olmadı Fas'a, o da olmazsa Mars'a başvurun!" ve "CAS'mayın artık kupamızı verin!" manşetlerini kullandı. - See more at: http://www.karadenizdesonnokta.com.t....uFLQ7Z9G.dpuf
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• yenı bombalar yokmu temız futbol paydaşlarım=)

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben O Yüzden Demedim. Kendim Görmek İstiyorum.

Bence Siyaset Hiç Bulaşmasın Zaten.. Trabzonun Kupasınıda Verin Demesin Bu Saatden Sonra.

Zaten Artık TÜm Kozlar Elimizde.. Dünyada Geçen Diploma Sahibi Gibiyiz.. Elimiz Çok Güçlü.. Biz Kendi Adımlarımızı Atarak Kupayı Alabiliriz.

Sonuçda Avrupaya Yapılacak İtirazlarda Bize Karşı Ters Sonuç Çıkmaz. Onlarda İnceledi Ve Gördü.

Siyasetde Bakın Avrupa EL Attı Onlar Teslim Etti Biz Elemedik Deyip Çekilsin Aradan.. Hiç Birşey Yapmamışlar Gibi Davranmaya Devam Etsinler Umrumda Değil..

Ama TFF İstifa Etmeli.. Böyle Pis İşlere Bulaşan Kişilere Nasıl Güvenilip Devam Edilir Bilmiyorum
                    siyasetin kaçarı yok bakan açıklama yapmış suat kılıç gerekçeli kararı görmek lazım diye demek halen daha feneri kurtaracak bir şeyler aranıyor.

Yorum

• Başta Sadri Şener ve Şenol Güneş olmak üzere zamanın takım oyuncularına teşekkürler (egemen hariç)

Bize bu gururu yaşattığınız için.
                      Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                      -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• ...CAS'taki davayı kaybeden Fenerbahçe, 2 gün üst üste saatlerce süren duruşmalar nedeniyle CAS'taki hakemler ve avukatlar için tüm masrafları ödeyecek. Hem UEFA'nın tuttuğu avukatların paralarını, hem kendi avukatlarının ücretlerini ödemek zorunda kalan Fenerbahçe, daha önce UEFA merkezine 2 kez, son olarak Lozan'daki CAS Merkezi'ne gidiş ve gelişlerde hep özel uçaklar kullanmış ve çok sayıda avukat ve yönetici ile gidilen yerlerde otel ve yemek masrafları da eklenince çok yüksek rakamlar harcamıştı. Fenerbahçe'nin sadece bu yıl içinde kaybettiği rakam yaklaşık 15 milyon Euro olarak göze çarpıyor. Öte yandan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ndeki 20 Milyon Euro’nun tamamını da ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmıştı.

Fenerbahçe, CAS'a yapılan itirazın reddedilmesinin ardından büyük bir şok yaşıyor. Sarı-lacivertlileri derinden sarsan bir diğer konu ise kulübün borsada işlem gören hisseleriyle ilgili...Borsada işlem gören Fenerbahçe (FENER) hisseleri, CAS kararının ardından ikinci seansa sert düşüşle başladı. Günün ilk seansını yüzde 5.10 primle 26.80 liradan kapatan Fenerbahçe, ikinci seansa yüzde 5.88 değer kayıpla 24 liradan başladı. Fenerbahçe hisseleri şu sıra 25.30 liradan işlem görüyor.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"CAS mührü bastı, şikeci F.Bahce!.." ve "Kupayı sahibine teslim edin" başlığıyla olayı duyuran Karadeniz'de Sonnokta Gazetesi, bordo mavililerin 2010-2011 yılının takım kadrosunun posterini, "İşte Şampiyon" başlığıyla dağıttı.

Karadenizin Sesi Gazetesi, "UEFA'dan sonra CAS da "Fenerbahçe şikecidir" dedi, TFF'ye mesajını yolladı: ARTIK CASMAYA GEREK YOK" başlığını attı. Taka Gazetesi,"Fenerbahçe'nin şike yaptığı Avrupa'nın en üst futbol mahkemesinde de tescil edildi" üst başlığıyla duyurduğu haberde, "2 yıl CAS'tılar!" başlığını attı. Günebakış Gazetesi ise, "Küresel mahkeme de, 'Şampiyon Trabzon' dedi" ve "Sürülen tarlaları CAS'ırga vurdu" başlığıyla yayınlandı. Gazete, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırımın'ın, "Avrupa bizi tanıyacak" açıklamasına da gönderme yaparak, "Avrupa ne ki, Dünya tanıdı!" manşetini attı."ŞİMDİ GİDİN Kars'A, OLMADI Fas'A, O DA OLMAZSA MARS'A BAŞVURUN!" Kuzey Ekspres Gazetesi, "Kupa yolda", Karadeniz'in Sesi Gazetesi de, "Kupa geliyor kupa" ve "Artık CASmaya gerek yok" başlıklarını kullandı. Karadeniz Gazetesi de, "Bu kupa artık helal", "Şimdi gidin Kars'a, olmadı Fas'a, o da olmazsa Mars'a başvurun!" ve "CAS'mayın artık kupamızı verin!" manşetlerini kullandı. - See more at: http://www.karadenizdesonnokta.com.t....uFLQ7Z9G.dpuf
                          Mükemmel olmuş.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• google da ağlayan fenerbahçeliler diye yazıp görsellerde bi aratsanıza
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yazılar olmasa efsane olurmuş yukarıdaki resimde

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şimdi 1 ay da UEFA TFF nin kararlarına karışmaz martavalı dinleyeceğiz şikeci medyadan
                                UEFA Başkanı Platini ile Genel Sekreteri Infantino, CAS’ın Fenerbahçe hakkındaki kararını yorumladı.
                                Kanarya CAS’tan umutluydu ancak UEFA ‘nın men kararı aynen onanınca Fenerbahçelileri sarı-lacivert bir hüzün kapladı. Peki UEFA cephesi ne düşünüyordu? UEFA’nın 1 numarası Michel Platini ile Genel Sekreter Giovanni İnfantino, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
                                Platini, “Eldeki deliller çok büyük şüpheler ve bağlantılar içeriyordu. Eğer maç bağlamaya, başka yollara sapmaya izin verirsek futbolu yönetemeyiz. Kulüplere ceza vermek sevdiğimiz bir şey değil ama şike varsa ceza da vardır. TFF ‘nin kararına bir şey diyemem. Ben onların patronu değilim” dedi.
                                Giovanni İnfantino ise “Birçok Fenerbahçelinin benden nefret ettiğini biliyorum ama ben onlara bir şey yapmadım. Elimizdeki belgeler ışığında karar verdik. CAS da bizi onadı. TFF’ye bir baskı yapmamız mümkün değil. Ancak kendi vicdanlarıyla hareket edip büyük bir cesaretle kararlarını gözden geçireceklerdir” ifadelerini kullandı. Radikal

erken başladılar

Yorum

Çalışıyor...
                                X