Cahilliğime verin seçimler seneye lig başlamadan öncemi yapılıyor sonramı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Cahilliğime verin seçimler seneye lig başlamadan öncemi yapılıyor sonramı?
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerel seçimleri soruyorsanız, Mart 2014 (Galiba son Pazar'ı).
.Ne güzel balıktın sen KOFANA
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledavanın geri gönderilmesi bizim için önemli haber , iyi haber tff tekrar yargılama yapıcak ozaman..
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületahire kalsa bu iş kapandıydıTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
2020 kararından sonra....
fb düştimi kalktimi...
bekleyelim çocuklar..."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2020 kararından sonra....
fb düştimi kalktimi...
bekleyelim çocuklar...
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledavanın geri gönderilmesi bizim için önemli haber , iyi haber tff tekrar yargılama yapıcak ozaman..
Yorum
-
İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasın toplantısının iptal edilmesinin nedeni forvet transferinin eli kulağında olması.. velhasıl taraftarın gazını alıp yapılacak bir toplantıda daha az sıkıntı yaşamakmış....
Yorum
-
Bazen Allah'a şükrettiğim Türk olmaktan utanıyorum. Çıkarcılık, Hile, Hurda Başbakanından en vasıfsız insanında bile karakteristik özellik olmuş bizde.
Binlerce insanın yüzüne bakıp resmen sizinle dalga geçiyorum demekten farksız Başbakanın yaptığı. Bizim başkanın ise zeki akıllı eğitimli bir insan olduğunu düşünmüyorum hakaret olarak algılamasın sevenleri ama kendini yetiştirememiş. Bizim kulüp başkanı başbakan olsa derim ki bunun bi çıkarı vardır işini bilir de Hacı öyle bir tip değil birinin bir çıkarı vardır buda onun maşalığını yapıyor işte.
Herkesin bildiği tüm dünyanın yetkili mercilerinin kabul ettiği bir yargılama tamamlanmış. Futbol otoritesi kabul edilen Uefa Tahkim Disiplin Cas ... hepsi diyorki bu takım şike yapmış. İsterse Türkiye'nin 99'u bu takımı tutsun DÜŞÜRECEKSİN !
Ondan sonra biz Türkler iyiyiz bizi şuraya almazlar buraya almazlar yok Ab yok Müslüman sevmiyorlar. Biz donumuza kadar ahlaksız yalancı riyakar hileci çıkarcıyız. Halkın yarısı böyle adamı destekliyor, diğer yarısı da buna benzer adamları. Dersiniz siyaset pis millet böyle değil. Valla 10 insanda 1 tane güvenilecek dürüst adam çıkar Türkiye'de.
Benim kupa beklentim yok adeletten hükümet düşse CHP MHP koalisyonu gelse yine alamayız eminim alamayız sadece şansımız çok az artar. Fenerbahçe'nin müzesine girilip zorla alınsın o kupa silahlı adamlarla. Madem Hacı dayı, kabadayı adalet çalışmıyor girsin alsın. Ondan sonrada Trabzondan bi tarafı yiyen gelsin alsın o kupayı taraftarın elinden.
Bu klubü bu şike olayları 10 sene geri götürmüştür. Keşke ligden çekilseydi takım. Onurlu bir duruşumuz olurdu.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Seneye Fener ve Bjk küme düşürülecek süreç ozamana kadar uzayacak. Seneye bu takımların düşmesi ile Trabzonspor şampiyon yapılmaya çalısılacak.Kupa bize gelmeyecek ama fenerde kalırmı baska birseymı olur bilemem..
Yorum
-
58. madde ne diyordu? Şike yapan küme düşecek…Küme düşme olacak. Puan silme olacak. Fenerbahçe küme düşecek ve puanı silinecek. Beşiktaş sadece küme düşecek. Fenerbahçe tek başına küme düşmeyecek. Şikeye karışan diğer kulüplerle birlikte küme düşecek. Ligimiz darma duman olacak! İçinden çıkılmaz bir durum. TFF ben kararımı değiştirmem diyebilir… Hani o zaman bir görüş vardı biz 3-5 sene Avrupa’ya gitmeyiz diye. Yani söyleyeceğim, kısa süre sonra futbolumuzda bir darbe olacak inşallah çok zarar görmeyiz.
bende toplu men alıcaz
Yorum
Yorum