Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'un Of ilçesinde Üsküdar Çay Bahçesi işletmecisi Mustafa İşçi, çay bahçesine astığı "Fenerliler bu bahçeye giremez!" yazılı pankartla tepkisini dile getirdi. Fenerbahçe'nin şike yaptığını ve bunun hem Türk yargısı tarafından he de uluslararası spor yargısı CAS tarafından belgelendiğini ifade eden İşçi, bu gerçeği herkese ilan etmek için böyle bir pankart astıklarını ifade etti.

Çay bahçesine zaman zaman Fenerbahçeli taraftarlar da geldiğini belirten İşçi, maçlar esnasında "sık sık biz şike yapmadık, biz temiziz!" dediklerini ama son gelişmelerle birlikte artık bu söylemlerinden vazgeçmek zorunda kaldıklarını, biz de çay bahçesinin işletmecileri olarak onlara bu şekilde bir cevap verme gereği duyduklarını belirtti.

Çay bahçesine oturmaya gelen Trabzonsporlu taraftarlar ise Fenerbahçelilere böyle bir tepki gösterilmesini olumlu karşıladıklarını belirterek işletmeci Mustafa İşçi'ye hak verdiklerini belirttiler.
    Trabzon'un Of ilçesinde Üsküdar Çay Bahçesi işletmecisi Mustafa İşçi, çay bahçesine astığı "Fenerliler bu bahçeye giremez!" yazılı pankartla tepkisini dile getirdi. Fenerbahçe'nin şike yaptığını ve bunun hem Türk yargısı tarafından he de uluslararası spor
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sanıyorum UEFA, CAS'ın gerekçeli kararını bekliyor. Yunanistan gibi bir örnek varken bu aşamadan sonra UEFA'nın işin peşini bırakacağını düşünemiyorum.

Yorum

• Gerekçeli kararın beklenmesine bile gerek yok.
        Amaç nedir bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gerekçeli kararın beklenmesine bile gerek yok.
          Amaç nedir bilmiyorum.
          Aralarındaki hukuk açısından gerekli bir bekleme olabilir.

Yorum

• Anladığım Yargıtay kararı da beklenecek
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Anladığım Yargıtay kararı da beklenecek
              Bunun hiçbir mantığı yok bana göre. Bu olsa olsa şikeci tayfası için bir başka bahane olabilir. Bu arada şu aşamadan sonra yargıtaydan olmadık bir karar çıkma olasılığı sıfır.

Yorum

• gerekçeli karar ne anlamadım, uefa gerekçeleri ile kararını verdi, CAS'da o gerekçelere dayanarak cezayı onadı. hani biri gerekçeli kararı beklemesi gerekiyorsa o CAS olmalıydı uefa değil, CAS'da kararını verdiğine göre kimsenin birşey beklediği yok, bence süreç yavaş ve koz vermeden devam ediyorlar, şimdi tff'ye yazacakları yazı hazırlanıyordur..

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gerekçeli karar ne anlamadım, uefa gerekçeleri ile kararını verdi, CAS'da o gerekçelere dayanarak cezayı onadı. hani biri gerekçeli kararı beklemesi gerekiyorsa o CAS olmalıydı uefa değil, bence yavaş ve koz vermeden devam ediyorlar, şimdi tff'ye yazacakları yazı hazırlanıyordur..
                  CAS kararlarını açıklarken zaman darlığından dem vurarak gerekçeli kararlarını daha sonra, mümkün olan en kısa zamanda açıklayacağını belirtti özellikle.
                  "Gerekçeli kararlar" yerine "gerekçeler" desem daha anlaşılır olacak belki de...
                  En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 03.09.2013, 17:28.

Yorum

• Son dönemde Türkiye’de istenmeyen adam ilan edilen UEFA Başkanı Michel Platini, Monaco’da FANATİK’in sorularını yanıtladı.

Fransız futbol adamı, özellikle Fenerbahçe’nin davasıyla ilgili konuşmaktan sıkıldığını dile getirdi. İddialara, spekülasyonlara cevap vermekten yorulduğunu söyleyen ünlü futbol adamı, kamuoyunu yanıltan demeçlere de isyan etti.

Platini konuyla ilgili şunları ifade etti:
                    "Herkes ilk cezanın neden toplam cezaya dahil edilmediğini soruyor. Biz o dönem Türkiye Futbol Federasyonu’na çok açık bir şekilde söyledik. ‘Karar sizin, bir şeyler olduğunu düşünüyorsunuz, göndermeyin. Sonra sizin başınız ağrır’ dedi. Onlar da kendi kararlarını verdi. Bence de doğru yaptı. Şimdi ise hâlâ 2 yıllık men cezası tartışılıyor. Herkesten tepki var. Beni düşman olarak görmelerini bir türlü anlamıyorum. Ben Türkiye’yi, Türk kulüplerini çok seviyorum. Beni tanıyan bunu iyi bilir. Benim UEFA’da en çok güvendiğim isin bir Türk, sayın Şenes Erzik. Türkiye’deki kongrede Türkiye’ye ne kadar yakın olduğumu herkese açıkça ifade ettim. ‘Olimpiyata aday olmayın, 2020 sizin’ dedim. Daha ne yapmam gerekiyor. Tüm dünyanın gözlerinin üzerinde olduğu muhteşem bir şampiyonayı hak ettiğinizi ve oyumu Türkiye için vereceğimi dile getirdim. Hâlâ da ısrarlıyım. Olimpiyatlar İstanbul’da düzenlenmezse, Türkiye aday olsun, 2020 için yine oyum sizin."

Artık tartışılmamalı
                    "Fenerbahçe’nin davasında artık insanlar karara saygı duymalı ve kabullenmeli. UEFA her ülkeye ve kulübe aynı mesafededir. UEFA’da görev yapan avukatlarımız bu yıl tatil yapmadı, Türkiye’den gelen binlerce sayfa resmi evrağın tercümelerini en ince ayrıntısıyla inceledi ve bir sonuca vardı. Ayrıca hem Disiplin Kurulu hem Tahkim Kurulu hem de CAS’ın aynı doğrultuda karar vermesi tesadüf olabilir mi? Üç bağımsız kurul da bu yönde karar vermişse artık yapacak bir şey yok. Bizim Türkiye Futbol Federasyonu’na bu konuda bir diretmemiz olamaz. Biz kendi kararımızı verdik. Artık onlar düşünmeli. Bu konuda daha fazla da konuşmak istemiyorum. Son olarak Avrupa Kupaları’na katılan tüm takımlara başarılar diliyorum."

işte bir yalan haber daha...
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu tür haberlerde nasıl sinsice araya "bizim TFF'ye bir yaptırımımız olamaz"'ı ısrarla sıkıştırıyorlar her defasında, dikkat ediyor musunuz?

Yorum

• Türkiye'den UEFA'ya Bir Şike Başvurusu Daha Yapıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, şikeden mağdur olduklarını, mağduriyetin giderilmesi için UEFA'ya başvurduklarını bildirdi.

Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şike davası ile ilgili verdiği kararı hatırlatarak, "Mahkeme kararıyla tescilli Türkiye'nin en mağdur takımı Bucaspor'dur" dedi.

Bu nedenle 70 milyon lira zaralarının olduğunu savunan Yaykıran, sözlerini şöyle sürdürdü:

"UEFA'nın Fenerbahçe ile verdiği karar, Türkiye'deki mahkemenin sonucuyla ilgilidir. UEFA'nın verdiği cezaya paralel olarak TFF'nin de bir yaptırım uygulaması gerekmektedir. Bu böyle ortada kalmaz. Bu verilecek kararda şike yapmış kulüplere ceza verilecektir. Aynı karar içinde olması gereken, mağdur olan kulübün de mağduriyetinin tazmin edilmesi söz konusu olacaktır. Bizim bu tazmin edilmeyle ilgili UEFA'ya yapmış olduğumuz bir başvuru var."

Yaykıran, 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe'nin şike yapması nedeniyle mağdur duruma düştüklerini, bunun giderilmesinin 2 yolla gerçekleşebileceğine işaret ederek, "Birincisi kulubümüzün Süper Lig'e alınması. İkincisi Bucaspor'un TFF tarafından mağdur ilan edilmesi ve bir hakem heyetinin oluşturularak, tarafımıza tazminat ödenmesi. Öncelikle bu hakkımızı UEFA'dan istiyoruz ama UEFA'dan bir şey çıkmazsa haklarımızı Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde aramaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ilginç gelişmeler oluyor

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu tür haberlerde nasıl sinsice araya "bizim TFF'ye bir yaptırımımız olamaz"'ı ısrarla sıkıştırıyorlar her defasında, dikkat ediyor musunuz?
                          öyle yapmaları inanın çok hoşuma gidiyor.. totem yapıyorum daha doğrusu bu lauklar nezaman fb lehine haber yapsa dönüp dolaşıp fb nin başına bela diye geliyor... haberlerin hep tersi çıkıyor

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkiye'den UEFA'ya Bir Şike Başvurusu Daha Yapıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, şikeden mağdur olduklarını, mağduriyetin giderilmesi için UEFA'ya başvurduklarını bildirdi.

Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şike davası ile ilgili verdiği kararı hatırlatarak, "Mahkeme kararıyla tescilli Türkiye'nin en mağdur takımı Bucaspor'dur" dedi.

Bu nedenle 70 milyon lira zaralarının olduğunu savunan Yaykıran, sözlerini şöyle sürdürdü:

"UEFA'nın Fenerbahçe ile verdiği karar, Türkiye'deki mahkemenin sonucuyla ilgilidir. UEFA'nın verdiği cezaya paralel olarak TFF'nin de bir yaptırım uygulaması gerekmektedir. Bu böyle ortada kalmaz. Bu verilecek kararda şike yapmış kulüplere ceza verilecektir. Aynı karar içinde olması gereken, mağdur olan kulübün de mağduriyetinin tazmin edilmesi söz konusu olacaktır. Bizim bu tazmin edilmeyle ilgili UEFA'ya yapmış olduğumuz bir başvuru var."

Yaykıran, 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe'nin şike yapması nedeniyle mağdur duruma düştüklerini, bunun giderilmesinin 2 yolla gerçekleşebileceğine işaret ederek, "Birincisi kulubümüzün Süper Lig'e alınması. İkincisi Bucaspor'un TFF tarafından mağdur ilan edilmesi ve bir hakem heyetinin oluşturularak, tarafımıza tazminat ödenmesi. Öncelikle bu hakkımızı UEFA'dan istiyoruz ama UEFA'dan bir şey çıkmazsa haklarımızı Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde aramaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ilginç gelişmeler oluyor
                            Buca-şb maçı 3-1 devam ederken,

Alakası olmayan bir pozisyonda Bünyamin GEZER,
                            Penaltı yaratarak şb'ye hayat vermiş ve şb maçı 3-5 kazanmıştı.
                            Bucayı yiyip, Sivas'ı ligde tutmuşlardı.
                            Bunlar da şikenin bir parçasıydı.

Buca bile başvuruyor.
                            Bizim yönetim uyuyor.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• BUCASPOR kadar olamadık Bizim İHO hiçbiryere müracat etmeyecekmiş Sesi soluğuda kesildi
                              İHO dan hiçbir beklentim Yok Takımı Küme düşürmezse iyi
                              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Buca bile başvurmuş .. İnanamıyorum.
                                Boyle yönetim düşman basına.

Yorum

Yükleniyor...
                                X