Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senaryo ?

CAS'in fb'nin cezasini onayacagini bildigi icin acaba Basbakan ve ekibi bu sekilde davraniyor olabilir mi ?

Bu sekilde fb'lilerin gönlünü almis oluyor+ Oy'lar.

Ek olarak IHO kupa'nin geleceginden bayaa emin.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senaryo ?

CAS'in fb'nin cezasini onayacagini bildigi icin acaba Basbakan ve ekibi bu sekilde davraniyor olabilir mi ?

Bu sekilde fb'lilerin gönlünü almis oluyor+ Oy'lar.

Ek olarak IHO kupa'nin geleceginden bayaa emin.
      Alakası yok Basbakan azizin peşinde fenerin kılına zarar gelsin istemez..Bu saatten sonra TFF kupayı vermez artık sağlama aldı kendini

Yorum

• Sürekli kupadan bahsediyoruz ama önemli olan herhangi bir ceza verilmesi olacak. Bunuda uefa zorla tffye uygulatacak. Sonra biz kupayi ne zaman aliriz bakacagiz.

Ilk etapta önce cezalar istensin ve gerisi yavas yavas gelecek.

Senol Günes Fener ile Trabzon arasi 50 yil daha düzelmez demisdi, isterse 50 yil sürsün.
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Kupayı almamız yolunda kimseye boyun eğmeyiz. Ben kupamızı verin demeyeceğim alıp getireceğim.

İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU

Başbakanınsözlerine rağmen bayağı emin garantimi aldı ne etti Başbakanla görüşmesinde

Yorum

• Yalanlar:

1) Demirören: "Kupayi size verecegiz"

2) RTE: "Biz sike sürecine müdahale etmedik"
            En son sanatik tarafından düzenlendi; 30.07.2013, 01:57.

Yorum

• İnşallah CAS'ta bir aksilik çıkmaz.

Nefret ediyorum bu ortamdan...
              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• iho neler sacmalamis yine

Yorum

• Sike sürecine müdahele etmedigini söyleyen baskbakana soruyurum:

Meclisdeki yasalar kendi kendiliginemi degisti ?

Vaybee yuttuk bizde.

Yorum

• Bir sporcu müzesinde çalıntı kupa saklayan bir kulüpte nasıl forma giyer aklım almıyor...
                    Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir sporcu müzesinde çalıntı kupa saklayan bir kulüpte nasıl forma giyer aklım almıyor...

Yorum

• Dünyanın en adaletsiz ülkesinde yaşamanın zorluklarını Trabzonspor taraftarı çok iyi öğrendi.kurban olduğum mevlam bu hayırlı mubarek günlerin hatırına bu cefakar taraftarları sevindirir inşallah.hakkımızı ıstıyoruz güzel Allahım.

Yorum

• Bu süreç boyunca haksızı koruyan, haklıyı iteleyen, adaletsizlik isteyen, adaletten bihaber olan; adeta kupayı saklayan başbakanı her konuşmasında göklere çıkaran Trabzonspor Başkanını görünce dağların altında kalıyor, ezim ezim eziliyorum.
                          Hakkım olan kupayı boyun eğerek alacaksam bugüne kadar neyin mücadelesini verdim?
                          Bu mudur hak için savaşmak?
                          Daha fazla ne kadar dayanırım bilmiyorum. Ama bu şike süreci bir an önce bitmeli.
                          Daha fazla çirkinlik, aşağılık olaylar görmeden, nefrete daha fazla bürünmeden bitmeli.
                          Yeter.

Yorum

• Pek çok arkadaş sohbetinde farklı takım taraftarları hatta fbliler bile evet şike yapıldı ama fb olmadan lig olmaz, verilmiş kupa bir daha el değişmez türünden şeyler söylüyorlar.

Ülke genelindeki mantık bu maalsef. O nedenle başbakanın, muhalefetin açıklamaları çok ta afaki şeyler değil genel kanıya göre.

Herkes fb nin şike yaptığını kabul ediyor ama ceza almasını ya istemiyor ya da hafif cezalarla yırtmasını istiyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dünyanın en adaletsiz ülkesinde yaşamanın zorluklarını Trabzonspor taraftarı çok iyi öğrendi.kurban olduğum mevlam bu hayırlı mubarek günlerin hatırına bu cefakar taraftarları sevindirir inşallah.hakkımızı ıstıyoruz güzel Allahım.
                              Amiiinn...
                              BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu süreç boyunca haksızı koruyan, haklıyı iteleyen, adaletsizlik isteyen, adaletten bihaber olan; adeta kupayı saklayan başbakanı her konuşmasında göklere çıkaran Trabzonspor Başkanını görünce dağların altında kalıyor, ezim ezim eziliyorum.
                                Hakkım olan kupayı boyun eğerek alacaksam bugüne kadar neyin mücadelesini verdim?
                                Bu mudur hak için savaşmak?
                                Daha fazla ne kadar dayanırım bilmiyorum. Ama bu şike süreci bir an önce bitmeli.
                                Daha fazla çirkinlik, aşağılık olaylar görmeden, nefrete daha fazla bürünmeden bitmeli.
                                Yeter.
                                Biz onurumuzla, başkalarına yalakalık etmeden mücadele etmedik...

Hakkımız olanı istedik...

Bu şike süreci beni de çok yordu. Futboldan soğudum resmen. Bitsin de önümüze bakalım...

28 Ağustos'u sabırla bekliyorum. İnşallah şikeciler cezalarını çekecekler...
                                BMN|KOCAELİ

Yorum

Yükleniyor...
                                X