Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Resmi başvuruyu yapmayan adam haindir ve ivedilikle Trabzonspor'dan temizlenmelidir.
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Resmi başvuruyu yapmayan adam haindir ve ivedilikle Trabzonspor'dan temizlenmelidir.
      https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
      TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

• Kendi taraftarına hakaret eden şahıs için saygı bekliyorsunuz öyle mi?

Kendi taraftarını kandıran insana tolerans bekliyorsunuz öyle mi?

Trabzonspor Başkanı sıfatına sahip olmak ona bu hakkı verir öyle mi?

Akıl tutulması yaşıyorsunuz diyecem de öyle olmadığını biliyorum.

BMN'nin arkasında kim var bilmiyorum ama İHO'nun arkasında kim var biliyorum.

Adam süreci TS aleyhine işletiyor,şikeci Mecnuna kefilim diyor,partisinin mitinglerinde

boy göstermekten imtina etmiyor ben ona saygı gösterecem vay anasına sayın seyirciler

golü yedik tehlikeyi atlattık.
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Madem UEFA bu işi çözecekti ve sen hiçbir şey yapmayacaktın niye geldin be adam?!!!
          Bordomavi.net

Yorum

• Söz uçar yazı kalır...Biz ne bilelim siz orada ne konuştunuz?
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Suat Kılıç: "Ben Samsunspor'luyum ama Samsunspor benim bakanlığım dönemimde küme düştü. Faruk Özak Trabzonspor'lu onun döneminde de Trabzonspor şampiyon olamadı. Bu işlerde siyasetin etkisi yok..."

Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen sene Şenol Güneşe ve Sadri Şenere edilen hakaretlere hakaretle cevap verdiğim için belkide 20 kez yorum yasaklama cezası aldım.aynısı bu senede oluyor.biz Trabzonspor taraftarı aslında hiç bir şeyi haketmiyoruz.eleştiri yapmayı bile beceremiyoruz.yahu bu senin başkanın hocan.yanlış yaptığına inanıyorsan kongre baskısı yaparsın kulübe üye olursun istediğin başkanı seçersin.sana kim veriyor kulübün başkanına hocasına küfretme hakkını.

Geçen gun, Burda yine yazmıştım. BMN yi ve eleştirilerini tanımayan ve bizi marjinal olarak kabul eden hatta tanımayan bir başkan'nın ki, Açılan stand da geçen diyaloglardan bahhsediyorum. Böyle bir kişiye söylenecek sözlerin ahlakını neden tutacağız ki, Hakaret hak eden kişiye edilir. BMN ye hakaret eden kişi de hakarati hak eder. Çunku o kendisini bir şeylerin zümresine teslim etmiş, Sözüm ona BMN yi bile başka sıfatlara koymaya kalkan birisi. O taraftar istemiyor, O taraftarı olduğu siyasi eğilim gibi Koyun bir kitle istiyor. Dolayısıyla
                Bir siyasi parti mitingine katılıp orda gövde gösterisi yapan bir başkan benım başkanım değildir. Bunun akılla izanla izahı yoktur. Trabzonspor onun babasının ve kabadyı camiasının çiftliği değildir. Trabzonspor taraftarını bir partinin Arka bahçesi gibi göstermeye de hakkı yoktur.

Delikanlı adamın ağzından veremeyeceği sözler çıkmaz.. Biz ona kupayı 1 ay da getir diye oy vermedik ama o 1 ay da kupa bizde diye shov yaptı. şimdi ise kapı kapı rica minnet dolaşıyor.

yapmayacak arkadaş yapmayacak
                Şu ana kadar verdiği sözlerin hiç birini yerine getirmeyen bir adama saydu duymam

ŞUNU DESE

Çok zor bir görevi aldık, Şike meselesini çözmek için elimizden geleni yapacağız, Ama biliyorsunuz bu iş sadece bizim istememizle olmuyor. Ucunda kım olursa olsun bu meseleyi çıkartmak için herşeyi yapacağız..Maddi olarak da iyi değiliz. Borçlarımız var, Bir yapılanma içerisine giriyoruz. Bizden bu sene Şampiyonluk beklemeyin v.s v.s

Böyle demedi. yapacağız alacağız. Öyle transferler yapacağız ki.... Kupa bize gelecek bilmem ne.... Ne oldu...

İlk seçildiğin gün, İstanbul da tayyip ile elele mitinge çıktın..

Bıraksın bu işleri..

hayatı boyunca mitinge gitmişmidir soruyorum. Karsının türban meselesinin hakkını Trabzon başkanı olduktan sonra mı hatırladı.. İstanbul'da daha once de mitingler oldu, neden gitmedi..neden

Velhasılı

O karşısındakı taraftarı ve kitleyi, haraca bağladıkları ve parasızlıktan artık dermanı kalmamış zavallı esnaf sanıyor ve önunde eğilip diz çökmüş yalvaracağımızı sanıyor ama yemezler..

İşini yapacaksın işini Siyasilere yaftalanmayacaksın

Gezi olaylarına katılanlar ile ilgili hangi başkandan bir açıklama gördünüz de, Bizimkisi üzerine vazife görüyor???

Ben gittim ulan, Ben gittim, Gene de gideceğim..

vE BURDA GÜCÜM YETTİĞİNCE DE ONUN İŞGÜZARLIKLARINI ANLATACAĞIM...
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• QUOTE=Fatih;1919358083]Resmi başvuruyu yapmayan adam haindir ve ivedilikle Trabzonspor'dan temizlenmelidir.[/QUOTE]

Yorum

• Evet resmi başvuru hariç şifahen yapılan tüm ziyaretler ve konuşulan sözler, taraftarı uyutmaktan ve seçime kadar zaman kazanmaktan başka bir işe yaramaz.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Suat Kılıç: "Ben Samsunspor'luyum ama Samsunspor benim bakanlığım dönemimde küme düştü. Faruk Özak Trabzonspor'lu onun döneminde de Trabzonspor şampiyon olamadı. Bu işlerde siyasetin etkisi yok..."

Bu boru geçen aslen Ofluyuz diyordu
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• Başkanın en güvendiği konu şikeydi. Taraftarın da başkana en çok güvendiği konu şikeydi..

Yorum

• Suat KILIÇ nereli olursa olsun Trabzonspor'u hayatta savunmaz ve savunacak konuşmalar yapmaz.

Çünkü 3 Temmuz sürecinde şikebahçe konusu her önüne geldiğinde 3 maymunu oynadı.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• "Bu dava namusumdur" diyen Hacıosmanoğlu'nun, "CAS davası namusumuzdur" diyen aziz yıldırımdan bir farkı olmalı...şimdiye kadar icraatlarıyla pek farkını görmedik, inşallah bundan sonra görürüz.

Yorum

• Cok mu uzaklara gitmis olacagim bilmiyorum ama son 50 senede yasanan darbeler hala meyvelerini veriyorlar. Darbeci zihniyet hala duruyor. Cok mesrumus gibi gösteriliyor.

- Sen bana küfür mü ettin?
                              Darbe yapmasini biliriz biz.

-Demokratik bir sekilde secildin mi?
                              Indiririz, indiririz...

- Böyle mü düsünüyorsun?
                              Söyle dayatma yapacagiz sana.

Hadi Haciosmangolu gitti. Benim derdim su an ki baskanimiz degil.
                              Yenisi gelince ne olacak? Bundan önce ne olduysa aynisi. Bizden bir cacik olmaz.

Yorum

• Eylem planı

1- bjk şampiyon yapılıp maddi anlamda düzlüge cıkması saglanacak 2- gs şampiyon yapılmayacak. Diğer takımlarla arasının acılması engellenecek 3- fb den sezon sonu kupalara katılacak şekilde puan silinecek. Böylelikle hem cezası tamamlanacak hem ligtvnin istegi doğrultusunda sezon sonuna kadar mücadelenin içinde olacak. 4- kararlar sezon sonunda verilecek, hem seçim geçmiş olacak hem lig bitmiş olacak 5- kupa konusu tek muallak nokta. Şike lobisi en kötü ihtimal kupanın fb den alınıp kimseye verilmeme taraftarı. Ama sonuc olarak siyasi vicdan bu konuda belirleyici olacak.
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Yükleniyor...
                                X