Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağol kardeşim,

Cuma günü şikecilerin kollayıcısı konuşunca dayanamadım, tekrar yazmaya başladım

17 Ağustos'ta 2 haftalığına HOPA'ya köyüme gideceğim 2 haftalık senelik izinde

2. hafta Avni Aker'de 2010-2011 şampiyonunu ve yeni bombalarını izlemek üzere Avni Aker'e de gitmek istiyorum nasipse

Bu arada forvet transferi de yaparsalar harika olur kadro
    bende çarşamba günü kısmetse gidiyorum 26 ağustosta iş başı yapacağım.. geldikten 2 gün sonra CAS feneri dağıtacak
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak celal demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende çarşamba günü kısmetse gidiyorum 26 ağustosta iş başı yapacağım.. Geldikten 2 gün sonra cas feneri dağıtacak :d
      sağlıcakla git gel

gel 28 ağustos gel
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sağlıcakla git gel

gel 28 ağustos gel
        bana kalsa dahada çok dururumda burada yapacak işlerim var o yüzden iznimin hepsini memlekette kullanamayacağım...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu yazılanların aynısıyım ben de,
          özellikle Hopalı'nın yazdığı şeye çok üzülüyorum ama,
          öç alma duygum göklere çıktı,
          insan sevgim nerdeyse kalmadı.
          Bütün söylediklerinize tüm kalbimle katılıyorum aynı duygular içindeyim.
          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Şu iki facebook sayfasına saldıralım:

1- https://www.facebook.com/evolution.sbg

2- https://www.facebook.com/Fairplaybulls

Bunlar Salzburgun taraftarlarının facebook sayfaları mail göndemeye devam edelim ama burdan da saldıralım.
            StopMatchFixing.Com

Yorum

• Biz bir açıklama yaptık mı Trabzonspor olarak, ne kadar da başbakandan tırsıyor bu millet. Bu kadar mı sattınız kendinizi başbakana. Şeref haysiyet hiç bir şey kalmamış millette. Bu başbakana biat eden geri zekalılar, hakkınızı yediği halde hale biat eden geri zekalıları gördükçe bu milletten artık bir şey olmayacağını adım gibi eminim. Allah belalarını versin. Trabzon halkı, Trabzonsporlu çocukların yok gibi olduklarını onların düşüncelerinin sevinçlerinin olmadığını düşünenlerin Allah belalarını versin...
              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Hacıosmanoğlu Başbakan'la ne görüştü?
                Görüşmeyi doğruladı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, önceki akşam Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir iftar organizasyonunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yaptığını doğruladı. Başbakan Erdoğan ile özel bir konu konuşmadıklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Benim şike konusundaki fikirlerim bellidir. Trabzonspor taraftarına namus sözü verdim. Bu işin CAS yolu var, olmadı FIFA yolu var. Sadece biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Yeni transferlerin imza töreni için Trabzon'a gideceğim. Orada gerekli açıklamayı zaten yapacağım" ifadelerini kulland

Yorum

• Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                  Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Yoksa yakında hamsi mi yedun

Başbakan elinde olsa hiçbir zaman hakkımızı teslim ettirmez, kendisi söylüyor zaten şikebahçenin mağdur olduğunu. Zorda kalırsa da seçimden sonra teslim edilmesine müsaade eder. Bu karara varmak için kendisinin ne dediğine değil de ne yapıp/yapmadığına bakıyorum. 3 yıl geçti, şikecileri korumak kollamak dışında "adalet" için bir icraat yok.

Aynen de dediğin gibi. azizi tecrit etmeye çalışıyor. Önce kişilerle kurumları ayırmak lazım dedi, şimdi o işi bizim başkana yaptırıyor (rezalet bizim açımızdan). Bizim başkanın bu olayda maşa gibi olduğu artık belli. Her şeye açıklama üstüne açıklama yapıp da başbakana gelince yapamaması gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence başbakanın tek derdi Fenerbahçe'nin başından Aziz'i göndermek. O yüzden kişilerle kurumları ayıralım diyor. Aziz'e söyleyemediklerini de, bizim başkanın ağzından dillendirerek söylüyorlar ve bu konuda kamuoyunu oluşturmak amaçları. Bir nevi şikeci Aziz Yıldırım'ı yanlızlaştırmak için uğraşıyorlar... Direk karşılarına almaya cesaret edemiyorlar seçim dalgasına o yüzden Trabzonspor başkanını öne sürerek bu konuda söyleyeceklerini bu vesile ile söylüyorlar yani...
                    En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 29.07.2013, 10:48.
                    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Arif Bey, birinci elden bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, dostlar alışverişte görsün durumu var benim anladığım.

Ben de Yomra ya bir tane havaalanı istiyorum.
                      Zor oluyor Trabzon dan Yomra daki köyüme gidip gelmek, git gel 40 km

İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende dun akşam oradaydım Of a havalimanı isteme olayı şaka yoluyla başbakanın konuşması esnasında söylendi.Başbakan da gülerek ben de bunu ıstemenizden korkuyordum dedi...
                      Dün akşamın ilginci başkanın bakandan ve milletvekii oktay saraldan çok daha popüler olmasıydı....Yüzlerce kişiyle fotoğraf çektirdi...
                      Bu arad şike yok diyen oktay saral ile başkanın arasından su sızmadı gece boyunca
                      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Şikecilerin hiç bir şekilde bu pislikten yırtma şansları yok. Hala umutlular ve bu umudun boşa çıkması onlar adına çok daha acı verici olacak. Biz de zevkini çıkarmaya bakalım. Bu arada Of'a havaalanı iyi olur :P
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• 1 ay kaldi bekleyip görecegiz sonucu

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1 ay kaldi bekleyip görecegiz sonucu
                              Bu 1 aylar bitmedi gitti, gına geldi artık

CAS bu işi bitirirse, şikebahçe için

game over
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Haciosmanoglunu kimse yolundan döndüremez .ne başbakan ne başkasi

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

Yükleniyor...
                                X