Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıklama yapmadı kulüp,

Umarım bazı arkadaşların gözlerindeki perde kalkmıştır başkanla alakalı,

Artık bu tartışmalarla birbirimizi yormayalım, yolumuza devam edelim.

Hacı bu işin adamı değildir. tıpkı sadri şener gibi
    StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şike sahaya yansımadı diyenler Eskişehir Fenerbahçe maçını izlesin sonra bizim Eskişehir maçını izlesin bu kadar belli edilmez
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• E.Bayraktar kadar boş boğazına daha önce rast gelmemiştim...
        '9'
        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          E.Bayraktar kadar boş boğazına daha önce rast gelmemiştim...
          boşboğazlık konusunda birşey diyemem ama benim her konuda favorim Suat Kılıç'dır. 30 saniye ve bir cümlelik bir fikri yarım saat verip bütün bağlaçları ağır işçi gibi tepeleme kullanabilen bir kişi daha !
          Kulüp açıklama yapmak zorunda ama kulaklarının üzerine yatmışlar, bizim "akil"ler internetten sağdan soldan ahkam keseceklerine arayıp konuşsunlar ziyarete gitsinler, bizim sorunumuz hırsızın yandaşı çok oldu bizimkiler ise hep temkinli oldu, sanki emir alıcasına. dediğim gibi kulübün ileri gelenleri ile gazetece ve yazarlardan birşeyler bekliyorum artık.

Yorum

• beyler bu dünya Kanuni'ye bile kalmadı, RTE kim ki? söyleyin kefenin cebi varmı? tarih bunları yazıyor ve yazmaya devam edecek..
            Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Baslik kayiplarda
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Şu Cas'la ilgili mail çalışması ne durumda bilen var mı ???
                En kritik süreçteyiz ve Cas hakemlerine yapılacak olumsuz baskıları dengeleyebiliriz...
                ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Trabzonspor'un şu anki durumunu; geçtiğimiz aylarda Edirne'de kanser hastası genç bir kızın Erdoğan Bayraktar'dan yaşamış olduğu ilaç sıkıntısı için yardım isteyip, Erdoğan Bayraktar'ın da ona cebinden para çıkarıp eline şıkıştırmasına benzetiyorum. Yalnız arada bir fark var! Bizim yönetimde o genç arkadaşımızdaki gibi yürek yok!!! (Allah acil şifasını versin)
                  Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

• CAS kararlarına tam bir ay kaldı.28 ağustosta yine elın avrupalısının adaletıyle sevineceğiz.30 ağustos zafer bayramını biz Trabzonsporlular 2 gün öncesinden kutlayacağız

Yorum

• CAS ve Yargıtay onaylasa bile başbakan'ın açıklamasından sonra kupayı almak zor.

Trabzonspor siyasi olarak ele geçirilmişken.

kaça gitti 2010-2011 kupası acaba
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Hatırlarsanız Şike cezalarının açıklanmasına az bir süre kala Erdoğan Bayraktar bir konuşmasında ''İnce ayarlar ile kupayı Trabzonspor'a getirmeye çalışıyoruz.'' diye bir laf etmişti. Sonrasında olanları biliyoruz zaten.
                        Cas kararlarının açıklanmasına kısa bir süre kala yine aynı Erdoğan Bayraktar ''Hacıosmanoğlu'nun yedirmeyeceğiz'' diye bir laf ediyor. Bu lafların boşuna edilmediğini düşünüyorum, arkasından bir şeyler çıkacak ama bunlar bizim hoşlanacağımız şeyler olmayacak.
                        Hayırlısı bakalım, bekleyip görelim.

Yorum

İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          CAS ve Yargıtay onaylasa bile başbakan'ın açıklamasından sonra kupayı almak zor.

Yönetimden başbakanın son çıkışına cevap verilmemesi
                          Ve kasada tek kuruş yok denilirken transfer yapılması
                          Hatta bu transferlerin dünya yıldızı statüsünde olup Trabzonspor taraftarının dikkatini bu yöne kaydırması bknz. Transfer başlığı yoğunluk durumu
                          Tüm bunları alt alta yazınca resim kendiliğinden ortaya çıkıyor

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            CAS ve Yargıtay onaylasa bile başbakan'ın açıklamasından sonra kupayı almak zor.

Stad+Malouda+Bosingwa+Borçlanır ödenmesi.

Yorum

Kimse kendisini sevmez belki ama şu süreçte Özkan sümer başkan olsa , sanki olaylar biraz daha bizim istediğimiz şekilde gerçekleşirdi.

Yorum

İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stad+Malouda+Bosingwa+Borçlanır ödenmesi.
                                Stad öyle kolay değil

Ağabeyim inşaat mühendisidir. Geçenlerde beşirliden geçerken ne olacak burası dedim . Yapılan dolgu toprağının iyice çöküp sıkışması için 1-2 sene beklemek gerekiyor şu anda üzerine inşaat yapılamaz dedi

Yorum

Yükleniyor...
                                X