İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
cas karkov kararini bugün acikliyor.bir fikir verir bana göre sikebahce ve siketas icin.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrası kesin... 2 senelik cezanın hangi seneleri kapsayacağını netleştirmeye çalışıyoruz.
Ama asıl mesele TFF'nin gerçek şike cezalarını vermesinde, şikeli maç başına -12'mi olur, küme düşmemi olur, artık nasıl bir yol izlenir bilemiyorum.En son Gökhan Koç tarafından düzenlendi; 14.08.2013, 11:15.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Fener yenerse, UEFA'yı bir karmaşa bekliyor olacak:
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza 3 seneye çıkar muhtelemelen böyle bir durumda, öbür türlüsü torpile giriyor çünkü
Ama asıl mesele TFF'nin gerçek şike cezalarını vermesinde, şikeli maç başına -12'mi olur, küme düşmemi olur, artık nasıl bir yol izlenir bilemiyorum.
şb'yi bu RTE varken bir Allah'ın kulu düşüremez.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAA döneminde olduğu gibi alt sınırdan yani -12 ile işi kapatırlar....
şb'yi bu RTE varken bir Allah'ın kulu düşüremez.
MAA zamanında maç başına -12 puan deniliyordu, insanlar o ayrıntıyı görmek istemedi, o haliyle fener lige -76 puanla başlayıp zaten hertürlü küme düşüyordu.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
CAS'ın sayfasında duruşma listesi açıklanmış ama FB ve BJK davaları yok ?
4 Ekim'de bizim, Christian Brüls davamız varmışEn son metehan tarafından düzenlendi; 14.08.2013, 11:55.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRTE'nin bile gücü yetmez feneri ligde tutmaya,
MAA zamanında maç başına -12 puan deniliyordu, insanlar o ayrıntıyı görmek istemedi, o haliyle fener lige -76 puanla başlayıp zaten hertürlü küme düşüyordu.
Daha önce de söyledim, 2 yıl men bunlar için devede kulak bir cezadır
Küme düşürülme olmalı ya da en ağır puan kesme olmalı
Son 14 gün
Herşey belli olacak2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Yanlış birşey söylüyor olabilirim. Öyleyse düzeltin lütfen:
Simdi bizler, ülkede mahkeme kararları uygulanmıyor diye vatandaş olarak federasyon ve spor Bakanlığı aleyhine davacı olamazmiyiz.
Ligin bu sekilde oynanmasi, hala mahkumların baskanlik veya direktörlük gibi görevlerini yapmaya devam ediyor olmaları suc degilmi.
Yasalar nezdinde hukuk devleti, ama uygulamada bazı insanların dokunulmaz olması ulkeninde itibarını dahada azaltıp kabile devleti izlenimi oluşturması anayasal bir suç degilmidir.
Vatandaş olarak ülkenin pek çok kesimi yönetici siyasetcilerinin bu namussuzluga , adaletsizlige kayıtsız kalması hatta destek olması ulkeye olan güven ve aidiyet duygumu zedeliyor.
Bu adaletsizlige çanak tutanlar yargilanamaz mi....En son mawro61 tarafından düzenlendi; 14.08.2013, 12:57.
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle14 gün sonra gönüllerin şampiyonu olacaz, kupanın gelmesi bu saatten sonra çok zor...
Gönüllerin şampiyonu Trabzonspor YALANIYLA BİZİ UYUTMUŞLARDI.
Tarihe 2010-2011 SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU TRABZONSPOR ünvanıyla yazılmamızı istiyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum