Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cas degil de bizim mahkemenim verdigi karari yargitay neden onaylamiyor daha neyi bekliyorlar 10 senr gecmesini
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• biraz sikecilerin forumunuda gezdikden sonra bu son gelismenin sikecilere cok yarayabilecigi etkisinde kaldim. Hatta bu sezonu kurtarmis sayilabilirler yani hem sampisonlar ligine kalip gruplardan devam edip (1 1/2 ay icinde dosya nasil bitecek) ayrica süperlig baslamis oluyor ceza bile verilecekse ertelenecek.

cezanin artmasi bile düsünenlere katilmiyorum. Artacak olsaydi artmisdi bile. Hatta tam tersi düsme ihtimali var cunkü bunlar 1 yil gitmemisler bile avrupaya, bunu degerlendirip bizim uefadan kupa bekleyen yönetimi mat edebilirler.
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cas degil de bizim mahkemenim verdigi karari yargitay neden onaylamiyor daha neyi bekliyorlar 10 senr gecmesini
        CAS sonucuna göre yargıtay kararı verecek.
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Herşey fasa fiso...

Bildiğin Bursa, Kayseri , Kasımpaşa'nın hakkını yediler ve muhtemelen bu şikeciler yüzünden az takımla temsil edileceğiz...

Dedikleri gibi, herifler son şikesini yaptı...
          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Bakin, bu baslikta once sunu sordum:
            "Bu hizli yargilama teklifi ilk kimden gelmis? FB'li yoneticiler bastan bilerek boyle bir teklifle mi gitmisler, yoksa ayni yoneticiler sirf bir seyleri geciktirmek adina, laf olsun diye kos kos CAS'a basvurduklarinda onlerine bu iki sikki mi dayamislar? Burasi cok onemli bence. Sayet ikinci sik gerceklesmisse o durumda FB'lilerin mavi ekran verdiklerini tahmin ediyorum. Oyle bir durumda "Biz uzun olanini () tercih ediyoruz" diyemezlerdi cunku bu tercihlerini ulke icinde, basta kendi camialari olmak uzere kimseye aciklayamazlardi o zaman. Bunu poker oyunu gibi dusunun. Yani UEFA bu heriflerin her halukarda CAS'a gidecegini biliyordu. Elini sakladi, ceylani urkutmeden arttirdi, bunlar gordu, sonra gummm!, UEFA elini acti."

Sonra su haber geldi. Bold yaptigim cumleye dikkat:
            "Dün Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında alınan kararlar sonrasında yaşanan gelişmeleri eski PFDK Üyesi Yusuf Reha Alp, TurkFutbol.Com'a değerlendirdi.

CAS'ın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın tedbir talebiyle yaptıkları başvuruları UEFA ile anlaşarak tedbir kararından vazgeçmesi ve Avrupa Kupaları ön eleme turlarına katılma hakkı kazanmasını Yusuf Reha Alp değerlendirdi.

TurkFutbol.Com'a konuşan eski PFDK üyesi Alp, "UEFA bu kararla kendisini açıkça sağlama almak istedi. Bunu da başarmış gibi gözüküyor. UEFA, Fenerbahçe'ye verilen ceza sonrasında Fenerbahçe'nin CAS'a açacağı dava sonrasında ağır tazminatlar ödeme riskini ortadan kaldırıken, 'Ben seni yargıladım, ceza verdim ama gel sen bu tedbiri kaldır, ben de senin belirlediğim süre içinde CAS'ın alacağı karara kadar ön elemelerde oynamana izin vereyim" dedi. Fenerbahçe'de bunu kabul etti. Aynı zamanda bu kararı ile CAS'a da 'Ne Fenerbahçe'yi mağdur et ne de beni' diyerek önlem almış oldu" dedi.

Yusuf Reha Alp, gelinen noktada ne UEFA ne de Fenerbahçe'nin bundan sonra sıkıntı yaşamayacağını belirterek, "Fenerbahçe ön elemeleri geçse dahi, CAS'ın vereceği kararın olumlu ya da olumsuz olması halinde 1 yıllık cezasını çekmiş kabul etmez. UEFA Tahkim Kurulu, kulüplerle ilgili men kararlarını açıklarken, 'Şampiyonlar Ligi'ne gidemez' ya da 'UEFA Avrupa Ligi'ne gidemez' gibi bir kriter koymuyor. Açıkça, 'Avrupa Kupaları'na katılamaz' diyor. Dolayısıyla Beşiktaş ya da Fenerbahçe'nin ön elemelerde yer alması açıkça Avrupa Kupaları'na katılım anlamına gelir. Bu sebeple de cezalar çekilmiş sayılmaz. Yani Fenerbahçe gruplara katılma hakkı kazanıp, daha sonra ceza alsa dahi UEFA'nın verdiği 2 yıllık men cezası gelecek yıldan itibaren başlar" diyerek tartışmalara yeni bir boyut getirdi.

UEFA'nın bu kararı sonrasında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın men kararlarının ardından Avrupa Kupaları'na katılım hakkı kazanması beklenen Kasımpaşa ve Kayserispor'un da mağdur edildiğini söyleyen Yusuf Reha Alp, "Bu daha önce 2011'de Fenerbahçe'nin yerine Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne alınması sürecinde de yaşandı. UEFA, o sezon Fenerbahçe'yi men kararını erken alsa, Trabzon'un da Şampiyonlar Ligi'ne alındığını daha erken bildirse, Trabzonspor'un yerine bir başka Türk takımı daha Avrupa Kupaları'na katılım hakkı kazanacaktı. O sezon bir takım eksiltilirken, bu sezon 2 takım eksiliyor. Bence UEFA'nın aldığı bu karar Türk futboluna büyük bir ayıp. Çünkü ön elemeler sonrasında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ceza alması halinde Avrupa Kupaları'nda 6 kulüple temsil edilmemiz gerekirken bu rakam 4'e düşecek" diyerek konuya farklı bir bakış getirdi.

TFF'nin bu durum karşısında UEFA'ya bir tepkisinin olması gerektiğini belirten eski PFDK üyesi Alp, "TFF, Türk futbolunun hakkını korumalı ve temsil sayısı hakkında girişimde bulunmalı. Ama UEFA kaale alır mı bilmem! Çünkü TFF, şike cezalarını vermemiş, Beşiktaş geçen yıl ceza alırken bu cezayı Demirören yüzünden almış, bu sezon da şike iddiası ile ceza alıp Avrupa Kupaları'na gidemiyor ve o dönemin Beşiktaş başkanı da Demirören! O Demirören şimdi TFF Başkanı. UEFA şimdi seni kaale alır mı? Elbette almaz" diyerek TFF'ye eleştirilerde bulundu.

Ayrıca Bursaspor'un UEFA tarafından Fenerbahçe gruplara kalma hakkı kazanıp ceza alırsa, Fenerbahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi'ne alınacağı yönündeki kararı hakkında ise Alp şunları söyledi ; Bu kararı sanırım idari bir karar olarak açıklayacaklar. Ama bu beraberinde mağdurlar doğuracak bir karar ve tartışma yaratacaktır. Birincisi Bursaspor'un ön eleme oynamadan Şampiyonlar Ligi'ne katılması mantık dışı. İkincisi ise Fenerbahçe tarafından elenen takımların bu duruma itirazları olur ki Tahkim Kurulu'na ve CAS'a başvuruları halinde bu kulüpler tazminat hakkı kazanabilir.

TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİ"

Yanisi su hizlandirilmis CAS olayi FB'nin insiyatifinde gerceklesmis bir seymis gibi gozukmuyor. Tam tersine UEFA bunlari katakulliye getirmis gibi geliyor bana. Enseyi karartmayin hemen.
            En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 04:24.

Yorum

• öyle görünüyor ama sikeciler uefayi süreci kisaltmaya itmisde olamazmi ?

birseymi kaybettiler simdi ? Sürec kisaldi ve mesele bitecek diye sevindik hemen ama acaba öylemi ?

1 ayda o kadar dosya ve görüsmeler nasil gerceklesecek ? Sikeciler bilerek agirdan almazmi ? Sezonu kurtarabilecek gruplara kalip . Ayrica uefa vere uefa ülke icine ceza verecekse uygulamasi bir sonraki sezona kalabilir bir sezon zaman kazaniyorlar ve gelecek trabzon fener macinda neler olabilecegini düsünmek bile istemiyorum ertlenecekse hersey hatta tcezalar hafif ceza gelirse biz neyin mücadelesini vermis olcagiz. Hedefleri ülke icinde ceza almamak. Avrupadan men cezasi bile düsebilir, 1 yil cekmisler diye ayrica cas hakemi onlarin istedigi gibi düsünebilir ayarlanabilir. Biz sonra fifaya gitsek 2 yil dahami bekliycez ? 4 yil sonra kupa alip sevinebilirmisiniz ? Benim canima tak etti artik. Yönetim afedersiniz mal gibi bekliycek sikeciler imkansizi basracak hakli oldugumuz davayi göre göre kaybetcez.
              En son sanatik tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 05:21.
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                öyle görünüyor ama sikeciler uefayi süreci kisaltmaya itmisde olamazmi ?

birseymi kaybettiler simdi ? Sürec kisaldi ve mesele bitecek diye sevindik hemen ama acaba öylemi ?

1 ayda o kadar dosya ve görüsmeler nasil gerceklesecek ? Sikeciler bilerek agirdan almazmi ? Sezonu kurtarabilecek gruplara kalip . Ayrica uefa vere uefa ülke icine ceza verecekse uygulamasi bir sonraki sezona kalabilir bir sezon zaman kazaniyorlar ve gelecek trabzon fener macinda neler olabilecegini düsünmek bile istemiyorum ertlenecekse hersey hatta tcezalar hafif ceza gelirse biz neyin mücadelesini vermis olcagiz. Hedefleri ülke icinde ceza almamak. Avrupadan men cezasi bile düsebilir, 1 yil cekmisler diye ayrica cas hakemi onlarin istedigi gibi düsünebilir ayarlanabilir. Biz sonra fifaya gitsek 2 yil dahami bekliycez ? 4 yil sonra kupa alip sevinebilirmisiniz ? Benim canima tak etti artik. Yönetim afedersiniz mal gibi bekliycek sikeciler imkansizi basracak hakli oldugumuz davayi göre göre kaybetcez.
                UEFA onu da sağlama aldı. CAS ile tarih konusunda kesin olarak anlaştı. O Ağustos sonu tarihleri kesin, son tarihler CAS kararı için.

Yorum

• CAS da onaylarsa şampiyonluğu tescilliyor muyuz artık gidecek yerleri de kalmadı?
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• o değil de bu pislikler her defasında biz zaten 1 yıl cezamızı çektik deyip cezalarının inmesini veya ceza gelmemesini söylüyorlar

e o zaman yaptığın suçun cezasını çekmişsin demektir ve bunu kabul ediyorsun

o suçun cezası 1 yıl men mi acaba

başka ceza yok mu

bu kadar kolay mı

cas bunları aklarsa bütün güvenilirliğini yitirir

yerel mahkemeler,tarafsız federasyon,uefa,tahkim suçlu bulacak cas affedecek

vay arkadaş ya

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      CAS da onaylarsa şampiyonluğu tescilliyor muyuz artık gidecek yerleri de kalmadı?
                      Tüpçü : Verdiğimiz kararların arkasındayız.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ben çok rahatım

2 yılı aşkın bekleme sıkıntımız, tüm stresimiz tam 40 gün sonra bitecek.

Son tarih 28 Ağustos.

24-25 Ağustos 2011'i hatırlayın, tam ŞL maçlarına 1 gün kala şb'yi kovup bizi aldılar, yine aynı şenliği bekliyorum ve yine sıcak bir Ağustos akşamında

Şunu da söyliyim, Azize adisinin yürütmeyi durdurma kararı sonrası febeştv'de yaptığı konuşmada beden diline baktığınızda, hiç mutlu ve sevinçli değildi. Kendisi de takımının ve kendi sonunun kötü olacağını biliyor. Gaye, kamuoyunu ve taraftarını ne kadar da uyuturum şeklinde ağızlarına bir kaşık bal çalmak. UEFA, şb'nin lehine CAS'tan çıkacak olası bir lehte karar sonrası tazminat ödeme riskine girmez. Bu yüzden dünkü karar, UEFA-CAS ortak kararıdır.

ÖZETLE, 28 AĞUSTOS'TA şikebahçenin pimi çekilecek.
                        AKABİNDE SIRA ŞİKECİ YÖNETİCİLERE GELECEK.

Sen hala umut pompalamaya devam et zavallı azizem benim.

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tüpçü : Verdiğimiz kararların arkasındayız.
                        28 Ağustos 2013 günü, Türkiye'deki şike sürecinin UEFA ayağı bitmiş olacak.

29 Ağustos sabahı TS yönetimi, kupa için tff'ye başvurusunu yapıp (formaliteden ibaret olacak) ve tff de istemeyek de olsa 2010-2011 kupasını vermek zorunda kalacak diye düşünüyorum.

Mezara kadar değil, ahirete kadar Trabzonluyuz.

İlk olarak trabzonspor[ts] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cas da onaylarsa şampiyonluğu tescilliyor muyuz artık gidecek yerleri de kalmadı?
                        şampiyonluğa şafak 40
                        En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 08:49.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşlar bir düşünün sadece
                          fenevin ceza alması ve çaldığı şampiyonluğu iadesi
                          bu süreç bu kadar kolay mı olacaktı
                          BMN KOCAELİ

Yorum

• ula bir alnımızın teriyle şampiyonluk aldık onuda burnumuzdan getirdiler, lanet olasıcalar Allah'ından bulsunlar..
                            Emekleri çaldın yine.
                            Günahkarsın Fenerbahçe !
                            Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                            Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Artık cinnet getirdim inanın.Bu nedir ya,bekle bekle sabret çatla patla sevin sonrada hızlı yargılama,yok elemlere alınsın şerefsizler,yok uefa kendini saüğama almış,yok şikeciler zaman kazanmış,yok kazanma şansları yokmuş...hangi ihtimal doğru hangisi yanlış komplomu var rüşvetmi var belli değil. Kim hızlı yargılama teklif etmiş o da belli değil.Biz fener hem zaman kazandı hem borsada kazandı hemde kendi ayağına sıktı diyoruz falan ama şikecilerde bunu bu kadar düşünmedimi? Bunalrın tamamı çakal it sürüsü neden bile bile kabul etsinler böyle bir şeyi.Hani cas yürütmeyi durdurma vermezdi kolay kolay hayırdır ne olduda verdi? Uefa madem veriği karara .ötüne güveniyorda neden kendini sağlama almaya kalktı.Hepsi saçma sapan ve karışık şeyler.Ne şikecilere ne uefa ya ne cas a erecek akıl kalmadı bizde.Allah korusun bu yavşaklar cas ta aklanırsa Türkiye yi terketsek yetmez.Sokağa çıkılmaz artık.
                              Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Bir uyusam 29 ağustosta uyansam her şey olup bitmiş olsa da kurtulsam. Ben çok kötü ve sinsi planların döndüğüne inanıyorum.Cas ın tedbiri kaldırması imkansız gibiydi ve oldu!! Neden oldu? Aizi - Şenez kapışmasınıda danışıklı dövüş olarak görüyorum.Durup dururken neden cart diye erken yargılama talebini kabul yada teklif etti şikeciler? 8 ay daha uzun bir sür değilmiydi zaman kazanmak için? bu olaydaki gizli olan şey nedir?
                                Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

Yükleniyor...
                                X