Arkadaşlar Yunus egemenoğlu'nu herkes dinlemiştir umarım.. Can sıkılacak hiçbirşey yok. UEFA hızlı yargılama istemiş ve şerefsizler bunu kabul etmiş. .Bu Aziz yıldırımın kulübünü değil kendini kurtarmak istediğine işarettir. 8 ay tff kupamızı vermeyecek bizi oyalayacaktı cas davası sürüyor diye artık kaçacakları delik kalmadı..28 Ağustostan sonra herşey netleşecek..UEFA 2 yıl ceza verdiği bir kulüp cas da haklı çıkma ihtimali yok merak etmeyin...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞB ye ilk turdan sağlam bir takım gelir.. bunlar elenir.. uefa da devam eder..
CAS da cezayı ya erteler ya kaldırır.. en azından ertelerse bizim gene de bir hak arama şansımız olur ama kolay değil.. maçlar oynandıktan sonra ceza vermezler.. çok karışır iş.. başka senaryo aklıma gelmedi şu an..
ha bu arada bizi küme düşürmesinler de.. bizde bu icraatçi yönetim olduktan sonra o da olur söylemedi demeyin.. bu işler lobi ile , baskıyla oluyor.. sesin çıkmazsa kimse hakkını vermiyor.. bu devran böyle.. yapacak bir şey yok..çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçbir takımın şikecilerden tazminat isteyeceğini sanmıyorum. Kimsenin umrunda değil, öyle olsa en kötü ihtimal geçen sene çeyrek finalde eledikleri takım açardı.
Yorum
-
Beyler bir yönden iyi oldu...8 ay CAS CAS diye bekleyecegimize simdi 40 gün bekleyecegiz...Ondan sonrada o kupa .ike .ike Trabzon a gelecek :-) 30 Agustosta cifte ZAFER BAYRAMI kutlayacagiz...En son Ibo61 tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 15:47.TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
Ligtv'de şöyle yorumlanmış (bunlara ne kadar güveneceğiz o da var ama):
ortada olan uefa ile fenerbahçe'nin bir anlaşmaya varması. iddiaya göre uefa fenerbahçe'ye "siz ön elemelere katılın, eğer cas kararı cezanın onanması yönünde çıkarsa ve siz turu geçerseniz bir sene cezanızı çekmiş olursunuz, eğer turu geçemezseniz ise cezanız ertesi seneden başlar. eğer cas cezayı iptal ederse de zaten devam edersiniz" demiş.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS tedbir koydurmadı , UEFA tazminat ile karşı karşıya kalmamak için kendisi kaldırdı tedbiri .
Yorum
-
- mantık dışı ve negatif bir bakışla: feneri kurtaracaklar, mağdur olmasın maçlarına çıksın dediler
- akıllı işi bakışla: uefa-cas danışıklı döğüşle süreci kısaltıp tüpçünün beklediği o yaptırım yazısını bir an önce kucağına verecekVurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
beni kıllandıran 1 ay gibi bir sürede olumsuz karar vermenin zor olması.
Geçmişteki emsallere bakmak lazım...
rüşvetle bu işi hallettiler. bu iş kapandı...
ben CAS ı şirketlerin kişileri işe almak için yaptığı mülakata benzetiyorm
torpilin alası döner o işte. beğendim der alır beğenmedim seni der almaz. ispatı yoktur.ispat istenemez zaten
görünen o ki CAS feneri aklayacak UEFA da diyecek ki ben ceza verdim fakat CAS kaldırdı ben elimden gelen yaptım. Olayı kapatacaklar.
Madem CAS diye bişe var neden Uefa disiplin kurulu var o zaman ne işe yarıyor bunlar...Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
1 - Neden illa 25 Ağustos diyorsunuz? Belki 30 Temmuz'da dava bitecek, 3 ihtimal var...
2 - Bu dingiller umarım ilk elemede elenirler, cezaları artmış olur.
3 - Bu yöntemin uygulanması, eğer şikeciler elenirse, bursa kasımpaşa kayseri için haklarının güme gitmesi anlamına gelir. Ama hukuken bir iddiaları olamaz. İş UEFA'nın fikri asıl burada.
4- Eğer şikeciler elenmez, gelecek ay men edilirlerse, bursa kasımpaşa kayseri için bu iş biraz ödül olur. Ama bu noktada biraz mantık hatası var, elemenin birini başka takım geçip daha sonra yerine o ülkeden başka takımın devam etmesi garip...Örneği oldu mu bunun bilmiyorum.
5- Eğer şikeciler elenmez, gelecek ay men edilirlerse, ayrıca onlara elenen takımlar için de bazı haklar güme gitmiş oluyor...Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum
-
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- mantık dışı ve negatif bir bakışla: feneri kurtaracaklar, mağdur olmasın maçlarına çıksın dediler
- akıllı işi bakışla: uefa-cas danışıklı döğüşle süreci kısaltıp tüpçünün beklediği o yaptırım yazısını bir an önce kucağına verecek
kucağına değil ......2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigtv'de şöyle yorumlanmış (bunlara ne kadar güveneceğiz o da var ama):
ortada olan uefa ile fenerbahçe'nin bir anlaşmaya varması. iddiaya göre uefa fenerbahçe'ye "siz ön elemelere katılın, eğer cas kararı cezanın onanması yönünde çıkarsa ve siz turu geçerseniz bir sene cezanızı çekmiş olursunuz, eğer turu geçemezseniz ise cezanız ertesi seneden başlar. eğer cas cezayı iptal ederse de zaten devam edersiniz" demiş.
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb ön elemede elenirse, ve akabinde cas'dan red gelirse
Bursa'nin durumu ne olacak ?
.
?????????????*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle?????????????
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum
Yorum