Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fb ön elemeyi geçemezse 28 ağustostada caza onandığı anda cezası 3 yıl oluyor. çünkü fb ön elemeyi geçemediği için avrupaya gidemez bu sene. seneyede 2 senelik cezasının ilk yılı. ondan sonraki senede 2 yıllık cezasının 2. yılı oluyor.
    En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 15:12.
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Alpay Köse:şu anda yapılan yargılamanın iki tarafın da kabulü ile hızlandırılmasıdır..bu durum fener için ciddi risk taşımaktadır..

Yorum

• aziz bu guzide kulubümüzün anasını ağlatacak
        bizim yıllardır yapamadığımız kendi babaları yapacak
        yüzlerine baka baka
        keyifle izleyin yeter
        BMN KOCAELİ

Yorum

• 8 ay uzayacak iş 1 ayda halloacak işte. niye sıkıntı yaptınız bu kadar.
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• bu karar sadece fener hisseisi elinde patlayanlara yaradı %10 artış var. belki azizde hisseleri bozma fırsatını yakalamak için kabul etmiştir bu sistemi

Yorum

• CAS fenevi ihraç etsinde açılacak davaları onlar (CAS,UEFA) düşünsün. Bizim açımızdan sıkıntı olmayacak bence
              Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

• ceza ertelenmiştir tedbir yoktur.

Yorum

• iddia ediyorum bejeke bu yola girmeyecek....

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yunus Egemenoğlu: Fenerbahçe, Cas'a başvurdu tedbir alınması için. Cas statüsü gereği bugün bu kararı verecekti.

Yunus Egemenoğlu: Cas, UEFA'ya yazı gönderdi UEFA'da ben erken yargılama istiyorum dedi.

Yunus Egemenoğlu: Fenerbahçe'de erken yargılamayı kabul etti ve bu nedenle Cas bunu kabul etti.

Yunus Egemenoğlu: Eğer Fb ön elemeleri geçerse ve Cas cezayı onarsa Şampiyonlar Ligine Bursaspor katılacak.

Yunus Egemenoglu: Eğer Fenerbahçe ön elemede elenirse ve Cas davayı onarsa Fenerbahçe'nin cezası bu sene değil seneye başlayacak.
                    İşte anlatmaya çalıştığım bu.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sakin kafayla bakınca karar mantıklı,
                      cas bağımsız bir mahkemeyse,hemen de kararını veremeyeceğine göre,
                      ben dosyayı inceleyene kadar sen git oyununu oyna diyor,
                      benim burda en çok canımı sıkan şey şikeci kanı bocukların şimdi aklandık gibi havalara girecek olmaları,
                      sonuç kaçınılmaz cas ta geçirecek bunlara ama bu 1 ay baya bi havalara girecekler.
                      Czyo hocanın başlığa çok malzeme çıkacak yani.
                      bırakalım eğlendisnler abi benide arıyorlar şimdi aklandık diye
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Olağanüstü hızlı yargılama yapılacak.

Yorum

• şu fener olmasa bizi kim eğlendirecek arkadaşş.
                          saraydaki padişah cücesi bunlar bizim için

Yorum

• CAS 28 Ağustos da nihai karar açıklayacak.

UEFA
                            risk almamak için
                            yargılama hızlı sonuçlansın diye

yürütmeyi durdurmayı kabul etti. Böylece karar 28 Ağustos da açıklanacak.
                            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• fener şutlanınca Bursa alınacak deniyor ama Bursa bu arada Avrupa ligi elemesine katılacak, Kayseri şu durumda Avrupa kupalarına katılamıyor. Ceza onanırsa katılacak. Ulan nasıl bir iştir kaç bilinmeyenli denklem bu
                              2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Güman, "CAS, Fenerbahçe'nin başvurusuyla ilgili olarak 28 Ağustos'a kadar karar alacak. UEFA bu nedenle tedbiri kaldırma kararı aldı. Çünkü UEFA risk almak istemiyor. Alyehte kararda ağır tazminat ödeyebilir. Fenerbahçe, ön eleme kurasına katılacak. Fakat 28 Ağustos'ta CAS, Fenerbahçe'ye ceza kararı verirse, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden çıkacak yerine Bursaspor gidecek. UEFA bu konudaki belgeleri Fenerbahçe'ye bu sabah yolladı" şeklinde konuştu.

hızlı yargılama olacak rahat olalım kasmaya gerek yok..

Yorum

Çalışıyor...
                                X