İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
Arkadaşlar mantıklı olalım..
Maçlar oynanacaksa, cezalar ya kalkacak ya ertelenecek demektir.. Emare ler bunu gösteriyor.. Biz şampiyonlar ligine alındığımızda kuralar daha çekilmemişti.. Kuralar çekildikten, maçlar oynandıktan sonra ceza gelemez.. ŞB ve bjk nın elediği takımlar, onların yerine gidemeyenler tazminat açar.. İşler şimdikinden bile karışık hale gelir.. Dolayısıyla görünen o ki Aziz işi bağladı.. Bizim yönetim de icraat yapmak için beklesin.. Hiç uefa da kulis yapma, baskı yapma armut piş ağzıma düş.. Daha ağır yazacağım da forumdan atılmak istemiyorum..
Sadece şunu söyleyeyim bu durum gaflet ve dalalet i geçti hıyanet boyutuna geldi.. Beceriksizliğin bu kadarı artık "bilerek yapıyor" sınıfına girer..
Bunlar bu gidişle bizi düşürecek bak onu da söylim şimdiden..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS ın yürütmeyi durdurduğuna eminmiyiz.
Az evvel fb nin resmi sitesine girdim.Orada azizenin kendi televizyon kanalındaki konuşması aynen tekrarlanıyor.
Ama CAS tan tek bir sözlcükle bile olsa bahsedilmiyor.
Gazetelerin internet sitelerinde de kaynak olarak sadece azizenin açıklaması var.CAS ın durdurduğuna ilişkin haberleri bu açıklamayı o şekilde yorumlamalarından.
Olay gerçek olabilir,ama bana göre şu an çok muallakta.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum
-
Panik yok CAS UEFA ve TAHKİM'in kararını doğru bulduğu anda iki kulüp şutlanıp yerlerine başka takımlar alınacak 1 ay zaman kazanmış oldular başka bişey olduğu yokTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol benim için bitmiştir.
sen küs öbürü küssün. eeee
meydan bu şerefsiz alçaklara mı kalsın ?
yarınlarda çoluk çocuklarımızıda mı zehirlesin bu karaktersiz piçler.
bunların inadına sonuna kadar mücadeleye devam.
ne kadar şemsiye varsa girecek şikeci pezevenklere2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolyannacılığa gerek yok, kötü oldu işte.
Bursa, Kasımpaşa ve fenerin oynayacağı takımlar için aleni bir adaletsizlik.
Her haltı ye, aleyhine karar çıksın, sonra da hiç birşey olmamış gibi kaldığın yerden devam et...
Yarın da Cardozo uçakla gelir, biz de bu şerefsizleri aylarca seyretmeye devam ederiz.
UEFA 20 sene men cezasi bile vermis olsa, CAS'i ilgilendirmez ki bu. Ikisi ayri bagimsiz kurumlar.
CAS sikebahce'nin olasi magduriyetini gördügü icin bu yolu dogru görmüs. CAS kimin magdur olabilecegine bakmaz ki. Gelen bir dosya var. Ona göre de talep var. Ona bakar. Tereciye tere satar gibi oldum, kusura bakmayiniz.En son cerasus tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 15:05.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar. Eğer fener gruplara kalırsa ve 28 ağustosta CAS UEFA'yı haklı bulursa Fener men edilir ve gruplara Bursaspor alınır. Olay bu.
Karar 28 Ağustos'ta verilecek ve 29 Ağustos'ta CL Grup kuraları var.
fener in elediği takımlar demeyecek mi biz bursa yı elerdik, onlarla oynayacaktık madem şu aptal kararınızı daha önce verseydinizde bursayla oynasaydık ? açıyorum ulan davamı diyemez mi ?
bence der, çokta güzel der."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum