Bi tokatta castan yiyecek ibne kuşlar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Daha yapacak çok iş var, şimdi haklılığımız ispatlandığı için futbolu temizleme görevimizi daha bir şevkle yapabiliriz.
* Demirören ve kurullarının İstifası için baskı yapılması
* Levent Bıçakçı'nın Tahkim Üyeliğinden kovulması için baskı yapılması (Adayım Av.Alpay Köse)
* Futbol içi bir olayı Anayasa Mahkemesine taşıması nedeniyle, Emre Belezoğlu'nun TFF lisansının iptali için baskı yapılmasıVersinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Eski fenev başkanının acınası hali.. Ramazan davulcusu Azizi Yıldıvım bölgesi olmayan ve hiç davul çalmadığı diğer 2 mahalledeki evlerden bahşiş toplarken yakalandı. davulcular federasyonu tarafından davulculuktan 2 yıl men ve bu civarlarda bir daha seni görmeyelim uleyynn cezası aldı. pişkin Aziz ama ben Tokmak tutmazsam yaşayamam ki dedi.. yazıııkkk tutmadan duramıyor adam ee mecbuuurr verecen bir tokmak....Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
Ulen ne çektiysem bu TS taraftarından ve onların inadından çektim.. laza bulaşmıycan abicim.. Karadenizli olmsada bu takımı tuttumu adam laz oluyor,gayr-i nizami harp uyguluyor..Onbaşı Azizi Yıldırım..Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebikaç kişi ortada yok ortada olanlar da geçmiyor odamın önünden göz göze bile gelmiyorlar daha doğrusu. bende bişey demiyorum ne dicemki bişey demeye kalksam zeytinyağı gibilerbiraz sinirleri yatışınca gidicem ama yanlarına şimdi konuşulmaz onlarla
Bunun yarını var
Hazır müdürde izinliyken yarın formamla mı gelsem işe
Yorum
-
İlk olarak Berk Eren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt ülkesinde katıldığı bir radyo programında 'Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanırsam İstanbul'da 1 dakika durmam' dedi..
http://skorer.milliyet.com.tr/kuyt-e...32/default.htmYa olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
Dalga İngiltere'ye kadar uzanmış (antu'dan):
"hocam bunlar tamamen sahsi görüsündür.. sen ben masum desek bir işe yaramiyor.. futbol bu evrensel oyun
bu sabah londra´da bindigim taksici fener mafia diyorsa olay bellidir nettir "
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sabaha bende sırf şikecileri kızdırmak için servisle geldim işe. Ama hiçbiri yoktu ortalıkta
Bunun yarını var
Hazır müdürde izinliyken yarın formamla mı gelsem işe2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Şu fenevden alacağımız tazminatı futbolcu olarak mı tahsil etsek. Sow işimizi görürdü şimdilik. Yoksa bu adamların parası haramdır, bize gelmez.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Ligin ilk yarisinda 16 macta 29 puan toplayabilen, devre arasinda hemen hemen kadrosunu hic yenilemeyen ve Malatya Belediyesine Turkiye kupasinda yenilen bir takim nasil oluyorda bu yenilgiden sonra ligde 18 macta 17 galibiyet ve 1 beraberlik = 52 puan alipta, 1 gun bile Trabzonsporumun onune gecemeyip sampiyon olabiliyor? Buna mantikli bir aciklama getirebilirse cok seviniriz.
Buna ülkemizde ülkemizde helal olsun,büyük başarı!!?? Avrupa da şike, batıl dinlerde mucize!! mahkemede sahtekarlık,futbolda çüşşşş deniyor..Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
Yorum