Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar bugün Tff ve Trabzonspor kulübü resmi açıklama yapmalıdır. Bakıyorum hiçbir şey olmamış gibi iki kurum da uyuyor. Yahu hadi Tff tamam da bizim yöneticiler nerdeler. Bu ateş herkesi yakar ey yöneticiler ayağınızı denk alın...
    ben özellikle bizimkilerden bir açıklama bekliyorum ama çok çok sert bir açıklama bekliyorum...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Davanın %85 lik bölümü bitti.Geriye 15 kaldı 1-2 seneye biter.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben özellikle bizimkilerden bir açıklama bekliyorum ama çok çok sert bir açıklama bekliyorum...
        Tarihi en sert açıklamanın yapılması lazım ancak
        Başbakanla ve ardından mecnunla görüşen başkanımızda bir tuhaflıklar seziyorum, galiba ona da fazla konuşuyorsun sinyali gönderdiler. SUSTU
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Trabzonspor: ''Artık şampiyonuz''
          Trabzonspor cephesi, UEFA Tahkim Kurulu'nun kararını büyük bir sevinçle karşıladı.

Trabzonspor: UEFA Tahkim Kurulu kararları ile deprem oluştu, arkası tsunami artık resmen şampiyonuz.

Sıcağı sıcağına SABAH'a konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Trabzonspor'un 2010-11 sezonundaki şampiyonluğunun bu kararla tescil edilmiş olduğunu söyledi.

Asıl sürecin bundan sonra başladığını söyleyen Çakıroğlu, "Deprem oldu, şimdi tsunami hissedilmeye başlandı. Futbol Federasyonu artık gereğini yapmalıdır. Fenerbahçe'nin gidebileceği bir makam kalmamıştır, son karar verilmiştir. TFF, 'UEFA bizim içişlerimize karışamaz' diyerek olayı kapatamaz. Türk futbolunu karanlığa itemez, iterse de duramaz. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Türk takımları Avrupa'ya çıkıyor. Milli Takım'ın maçları var. Bunu kimse engelleyemez" yorumunu yaptı

inadına TRABZON
          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Davanın %85 lik bölümü bitti.Geriye 15 kaldı 1-2 seneye biter.
            okadar sürmez bikaç ay içinde yargıtay kararları onar 7-8 ay içindede CAS bunlara verilen cezaları arttırır kupada kelir... hatta kupa daha erken bile gelebilir önümüzdeki günler çok güzel olacak...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Deprem oldu. Sıra Tsunami de...

TFF üzerine düşeni yapacak mı?
              Bildiğim kadarıyla TFF üzerine düşeni yapmazsa UEFA nın yaptırım uygulama hakkı var...
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tarihi en sert açıklamanın yapılması lazım ancak
                Başbakanla ve ardından mecnunla görüşen başkanımızda bir tuhaflıklar seziyorum, galiba ona da fazla konuşuyorsun sinyali gönderdiler. SUSTU
                eğer kupa sizin çok fazla konuşupta zaten gergin olan ortamı dahada germeyin denmişse susması daha mantıklı ama neler olduğunu bilmiyoruz...

Yorum

• fb'nin bundan sonraki süreçte izleyeceği yol şu olmalı: önce cas'a başvurmak ve daha sonra belki uzayda kendilerini aklayabilecek mahkeme bulabilir umuduyla nasa'ya başvurmak.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fb'nin bundan sonraki süreçte izleyeceği yol şu olmalı: önce cas'a başvurmak ve daha sonra belki uzayda kendilerini aklayabilecek mahkeme bulabilir umuduyla nasa'ya başvurmak.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sana söyleyeyim:

1. CAS beklenecek
                      2. Yargitay beklenecek
                      3. Kiyamet günü beklenecek
                      Bana da böyle olacak gibi geliyor bekle de bekle... haysiyetsiz adamlar.....
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şike varsa onu bunu yapacaklar listesi var mı elimizde?
                        "Şike yapan karısını satar" mecnun
                        "fb şike yaptıysa futbolu bırakırım"aykut

Ekleme yapalımda faysbuktaki fblileri delirtecem
                        Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt ülkesinde katıldığı bir radyo programında 'Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanırsam İstanbul'da 1 dakika durmam' dedi..

Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                        Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Şike konusyla ilgili taraflı tarafsız herkes son bir ayda bir şeyler söyledi.
                          Benim asıl merak ettiğim Kısbet Erkinerdir. Nerde bu adam yoksa hakkın rahmetinemi kavuştu.
                          TFFnin kurumları şikeyle ilgili uydurk kararları vermeden önce gazetelerde bu adamın demeçlerinden geçilmiyordu.
                          Sahaya yansımadı tezinin fikir babası benim, uluslararsı deneyimlerim var korkmayın hiç bir şey olmaz demeye getiriyordu.
                          Tabii birde Engin Tuzcuoğlu var. Tahkim başkanlığına atanmadan en az 10 tv kanalı dolaşıp şikeden ceza vermek için mutlaka sahaya yansıması lazım diye millete fikir empoze etmeye çalışıyordu.
                          Eğer bu adamda 0,001 oranında şeref ve haysiyet varsa bir dakika o koltukta durmaz istifa eder.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bana da böyle olacak gibi geliyor bekle de bekle... haysiyetsiz adamlar.....
                            olsun abi kıyamette hiç kurtulamazlar...

Yorum

• 1- UEFA kesinlikle adil olmamış ve vereceği en az cezayı vermiştir. ( YK bankası sponsorluğu,siyasinin!!! devreye girmesi ve bazı ahlaksız insanların kulisleri v.s. bunda etkilidir)
                              2-Fenerasyon feneve ceza vermemek için her yolu deneyecektir.Bunda UEFA nın tavrı önemlidir.Eğer UEFA o bahsedilen meşhur gereğini yapın!!! restini çekmezse fenerasyon kılını kıpırdatmaz bu açıktır.Zaten 7 yerden tescilli şikecilerin CAS a gitmeleri ve sonucuda beklenecek olup UEFA en kısa zamanda gerekeni yap demezse fenerasyon işi uzatırda uzatır,Cas arda casar.
                              3-Farzedelim UEFA gerekeni yap dedi bu seferde fenerasyon kesinlikle milli takımı bile tehlikeye sokar ama feneve ceza vermemek için elinden geleni yapar.Bu adi yetkisiz basiretsiz tiplerin yaptıkları yavşaklıklar CV leridir.Başka yavşaklık yapacaklarının da kanıtıdır.
                              Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Yapılması gereken mevcut tffyi istifaya zorlayıp yeniden yargılama yapacak ve kupamızı verecek bir tff getirmektir. Bu 6 yabancı meselesi de iyi bir kalkan bence. Kulüpleri o konu üzerine kanalize edip tffyi düşürebilirsek önümüz açılır. ama bu sefer doğru düzgün bir politika yaparız ve beterin beteri gelmez inşallah.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Yükleniyor...
                                X