Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalan beyandan +1 aldıklarını nerden biliyorsun. Geceden beri bunu araştırıyorum. Fener yalan beyandan +1 aldıysa bjk nin ki nerde? BJK 1 yıl aldı. Yalan beyan+ şike mi 1 yıl ?

televiyona canlı yayına bağlanan uefa eski avukatlarından biri söyledi. kır saçlı bir adamdı. sanırım ntv'de. "+1 olayı raporda yoktu" dedi. zaten cezaların içerikleri kamuoyuna açıklanmadı sadece ceza miktarları açıklandı.

Yorum

• Artık ne yapacağımızı konuşmak vaktidir. Yeni bir kampanya başlatalım...Platiniyede bi çicek çikolata fındık ezmesi köme falan göndersek mi (köftede düşündüm ama kokar şimdi oraya kadar)
      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Şampiyon Takımın Onur'lu Gurur'lu taraftarı günaydınlar.
        2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
        Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
        https://twitter.com/U_TS1967
        https://www.facebook.com/ugurodabas1967

Yorum

• Gerekçeli karar açıklanana kadar "cezalar şikeden değil" diye ortalığı tutacaklar.
          ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            küme düşürülecek diye burda zıvalayan arkadaşların, uefanın böyle bi yetkisinin olmadığının bilinmesine rağmen, böyle bir beklenti oluşturma sebepleri nedir acaba?
            Şike konusunda da zaman aşımı olmayacak. Ülke federasyonlarının yeterli cezayı vermemesi durumunda UEFA devreye girecek ve kendi kararını verecek

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• M.Akif avrupalılar hakkında ne güzel söylemiş; dinleri var işimiz gibi işleri var dinimiz gibi...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bana avukat lazım....
                BMN'de avukattan çok ne var?

Hasan Bektaş, Metin Mollasalihoğlu, Wınner kardeşimiz ve daha niceleri...

Hayırdır! Azize bireysel dava mı açacaksın?
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Fenerin kaybı 200 milyon Eurolar civarında olcak gibi duruyor, sadece şu an ki tabloda, daha bunun küme düşmesi, kupayı vermesi,tahkimin cezaları artırması var
                  StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    küme düşürülecek diye burda zıvalayan arkadaşların, uefanın böyle bi yetkisinin olmadığının bilinmesine rağmen, böyle bir beklenti oluşturma sebepleri nedir acaba?
                    Bildiğin bir doğru varsa bunu düzgün anlat. Zırvalayanlar falan nedir?
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fenerin kaybı 200 milyon Eurolar civarında olcak gibi duruyor, sadece şu an ki tabloda, daha bunun küme düşmesi, kupayı vermesi,tahkimin cezaları artırması var
                      kulübü bize devretsinler hiç uğraşmayalım
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ilginç borsada fener hala tahta kapatmamış ben açılır açılmaz tahta kapatır diyodum lakin fb tarafında hala işlerin düzeleceğini düşünen kafada kişiler var herhalde.. arkadaş nasıl bir beyne sahipler anlamadım ki..
                        TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• Puahahahahahahaahhaahah

"Karar siyasi olabilir"
                          Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz cuma günü UEFA'da katıldıkları duruşma sonrası F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la konuşmuş ve onu endişeye sevk eden sözler söylemişti.

Milliyet'in haberine göre; Fikret Orman, Yıldırım’a katıldıkları duruşma hakkında izlemini aktarırken, “Hukuki yönden somut bir delil yok ellerinde.

Dolayısıyla politik bir karar vermelerinden endişeliyim” demişti. Orman’ın bu sözleri sonrası Yıldırım’ın morali çok bozulmuş ve hatta tansiyonu düşmüştü.
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bizim tazminat davası açma hakkımız var sanırım. Bu davayı kime açacağız TFF ? fb? uefa?
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kulübü bize devretsinler hiç uğraşmayalım
                              En büyük alacaklı biziz ama tek alacaklı biz değiliz, o sene üstteki takımların tamamının tazminat hakkı doğdu,

Ayrıca ne yapalım feneri, para etmez daha o
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BMN'de avukattan çok ne var?

Hasan Bektaş, Metin Mollasalihoğlu, Wınner kardeşimiz ve daha niceleri...

Hayırdır! Azize bireysel dava mı açacaksın?
                                Evet fb, tff birde önüme kim gelirse Trabzonspora kalmak şartı ile dava açacam, Avukar arkadaşlardan yardım istiyorum bu işin zamanlaması nedir ne zaman yapabilirim? Tabi birde dava açabiliyormuyum.
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Çalışıyor...
                                X