İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=p6bAbC9z7XA bu konuşmadan çok etkilenmiştim ama meyvelerini aldık sanırım.
Yorum
-
Süreçte çok temiz bir taraftaR kitlesi kazandık, kazanacağız
Erzurumlu, Malatyalı, Urfalı, Mardinli, Afyonlu ... hiç takım tutmadığını belirten artık takımım Trabzonspor diyebiliyor.
Maddiyat dışında büyük bir kazanımız oldu ve olacak. Bunu güzel futbol ile sağlayabiliriz.
bunu tüm Anadoluya yaymalıyız.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Değerli paydaşlarım
Dün akşam tarihi bir mutluluğu tüm paydaşlarımızla birlikte yaşadık. Huzur içinde uyuduk, daha doğrusu sevinçten uyuyamayıp uyukladık. Ama koltuktaki bu uyuklama dünyanın en huzur veren uykusu oldu bize...
Ancak, artık dün akşamki uyuklama bitti. Yeniden göreve kaldığımız yerden devam edeceğiz. Trabzonspor'un hakkı teslim edilinceye kadar mücadelemize, hak arama anlayışımıza sonuna kadar devam edeceğiz. Bu mücadele sonunda belki istediğimizi elde edemeyebiliriz. Bunun nedenlerini uzun uzadıya yazmaya gerek yok. Sadece 6222 sayılı yasada yaşananları göz önüne alırsanız, ne demek istediğimi anlarsınız.
Trabzonsporlular olarak, Karadeniz bölgesinin insanının karakteristik özelliklerinden olan inatçı, mücadeleci, pes etmeyen ve en önemlisi haksızlığa karşı asi ruhumuzla birlikte karşı durmak, hepimizin görevidir. Şunu herkesin bilmesi gerekir ki, mücadelemiz hak yerini bulana kadar devam edecektir. İlk gün ne dediysek, neye inandıysak o günden bugüne geçen zaman diliminde tek dakika bile inancımızdan birşey kaybetmedik.
Yalnız bu mücadelede özellikle bir şeyin altını çizmek istiyorum. Çok net arkadaşlar, inanmayan arkadaşlarımız aramızda olmasın. Oluyorsa da, gölge etmesinler!
Bu süreçte şike konusunda Türkiye'de bir şey çıkmayacağını, bu yüzden hakkımızın hep yurt dışında arayıp, baskı ve lobi yapmamız gerektiğini düşündük, söyledik. Zira ülkemizi yöneten insanlar maalesef bu kupanın şikecilerde kalmasını istemektedirler. Haliyle bizim işimiz belkide dünden daha da zorlaşmımştır. Çünkü TFF'ye adaletli bir karar aldırmak, deveye hendek atlatmakla eş değerdi. Şimdi elimizde UEFA'nın aldığı kararlar doğrultusunda çok önemli bir koz var... Bu kozu çok sağlam bir şekilde kullanmamaız gerektiğini hepimiz bilmekteyiz. Bu nedenden dolayı Trabzonsporlular olarak davamıza sahip çıkacağız. Ve sonuna kadar bu şikecilerle mücadele edeceğiz...
Başaracağızda...En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 26.06.2013, 10:22.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim bu şekilde "zırvalamış?"!2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
arkadaş biz dava açabiliyormuyuz
Avukat varsa aramızda hemen vekalet vermek istiyorum, maddi manevi dava açacamSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikeden 2, yalan beyandan 1 yıl aldıklaırnın kanıtı şu: dün, kamuoyuna sadece ceza miktarları açıklandı. cezaların detayları söylenmedi. lakin uefa müfettişinin istediği ceza, şikeden 2 yıldı. herkes, +1 nereden çıktı diye sormaya başladı ki bizler de şaşırmıştık. +1'in de yalan beyandan olduğunu televizyonda avukatlar söyledi. yoksa raporda +1 olayı yoktu.
bizans medyasının yalanlarına itibar etmeyin.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleküme düşürülecek diye burda zıvalayan arkadaşların, uefanın böyle bi yetkisinin olmadığının bilinmesine rağmen, böyle bir beklenti oluşturma sebepleri nedir acaba?
Küme düsürülecek diyenlerden biride benim mesela... Uefanin talimatnamesini okudunmu?
2.05 sayili karar: uefa'nın match fixing bölümündeki madde, teşvik ve şike uygulaması, kurumlardan ve kulüplerden bağımsız olarak tamamen kişisel girişimle dahi olsa adı geçen kulübün 1 ile 18 puan arasında puanının silinmesini hükmediyor. (yani herhangi bir taraftar veya kulübe yakın bir kişi, kulüp yönetiminin bilgisi dışında kendi kendine bir takım için şike ya da teşvik uygulamasına gitse bile, söz konusu kulüp 1 ila 18 puanın silinmesi cezasıyla karşı karşıya kalır.)
2.07 sayili karar: eğer şike ve teşvik girişimi, kulüp yöneticilerinden haberdar veya bizzat kulüp yöneticilerin katılımı ile gerçekleşmişse söz konusu kulüp bir alt lige düşürülür. eylemlerin sayısına göre alt lige düşürmeler devam eder.
2.05/2.07 sayili karar : şike ve teşvik primi suçlarında mevcut ülke federasyon'u gerekli yaptırımları uygulamalı şayet yaptırım uygulanmaz suç görmezden gelinirse 2.05 ve 2.07 maddeleri uyarınca mevcut federasyon,kulüp yada kulüp'ler cezalandırılır.
Yorum
-
İlk olarak semih6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=p6bAbC9z7XA bu konuşmadan çok etkilenmiştim ama meyvelerini aldık sanırım.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Kupa geldiğinde emeği geçen herkes
Sadri Şener, Şenol Güneş
Burak, Seçuk, Umut ,Jaja , Yattara takımdan tüm ayrılan futbolcular özel izinle bir kutlama yapılabilir mi?@tsmustafakemal
Yorum
-
İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleküme düşürülecek diye burda zıvalayan arkadaşların, uefanın böyle bi yetkisinin olmadığının bilinmesine rağmen, böyle bir beklenti oluşturma sebepleri nedir acaba?
kesin düşecek diye birşey yok zaten kimse kahin değil.
ama herkes mantık çerçevesinde birşeyler yazıyor.
ayrıca uefanın yakın bir zaman kadar böyle bir yetkisi yokken
haziran ayı başında aldığı yeni bir kararla ülke federasyonlarının
kararlarına müdahale etme ve karar verme yetkisini kendine tanıdı.
yeterince aydınlatıcı oldu mu senin içinBMN İZMİR
Yorum
-
Ismarlama haberler, yok ceza şikeden değilmiş, yok yalan beyandanmış, yok disiplin kurulundan 3-2 çıkmış karar (disiplin kurulu 10 üye diye biliyorum) . Arkadaşlar dikkate almayın bunları boşuna gerilirsiniz , şikecilerin kafasını 2 yıldır kuma gömen taraftarları için yapılıyor bu haberler. Keyfini sürün
Şike süreci ile beraber televizyonda ve radyoda sadece Dünya futbolu ile ilgili bir şey varsa izliyorum veya dinliyorum. Bu da bu sürecin olumlu bir katkısı oldu bana. Türk spor basının şerefsizliğini, birilerinin tetikçiliğini yapmasını , ısmarlama haber yapma uzmanlığını dünyanın geri kalan hiçbir ülkesinde bulamayız. Boşverin ne yapacağını şaşıran bu yalakaları.2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
Yorum